Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Heyooooo yine in cin top oynuyor topikte kimseler gelmez olmuş nirdesiniz ahaliiii

canım allahım gönlündekini hakkında hayırlı eylesin..

hakkaten incin top oynuyo kız olmaz ama böle

bu arada bende p.tesi gibi yazı alıcam kanuni hastanesinden bir dahaki hastalığımada süleymaniyeye gidip rapora başlıcam kasım gibide ölmez sağ kalırsak :) İstanbul tüp bebeğe gidicem kısmetse

Amiin canımmmm hepimizin inş...
Bencede olmaz kuzum yaw nirde bu millett dellendirmeyin valla facebookta grup açar zorla üye yaparım hepinizi))Tüpe başlıycaz cene çalmamız lazım biziimm

Canım rapor için adeti beklrmen şart mı??kanuni den aldığın yazı ile direk vermiyorlar mı?boşuna 1 ay geçirmesinler yaw ne gıcık prosedürler...
Hayırlı oldun canım rabbim sağ salim tedaviye başlamayı sonrasında da o pıt pıt atan minik sesi duymayı nasip etsin zira ben o sesi duymadan hamileyim diyemiycem sanırım artık)

Son düzenleme:

kuzucum amin hepimize inş. o yazıyla vermiyolar adetliyken fln bütün tahlilleri yeniden yaptırmak gerekiyor süleymaniyede.. çok gıcık prosedürler ama napalım 5 bin kar yapıyon o raporla.. çocuğumun odasını 10 numara yaparım o parayla

Ben cok heyecanlıyım kızlar ya .. Bazen aklıma ya olmazsa geliyo ve kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Düşünürken bile ölecek gibi oluyorum . Diğer topiklerdeki kızlar 7. Gün idrardan bakmışlar çıkmış ben de dayanamıyorum yarın bakıcam artık nolur bana dua edin ... Sbl sende kafana takma canım hep birlikte bu yıla baş koyduk bebekten önceki son reglin olacak bu inşallah ... İdencim sen de kolay kolay hallet işlerini inşallah yetiş bize)

İyi diyelim iyi olalım canım . ben ağrılarla şişkinliklerle devam.
Umarım seninde kısa sürede adetin olursa tedavıye başlarsın hayırlsıı ile.

Eveeetttt yine bir pozitif gördüm bir kerede görmeyeyim yawww allah allah adetim zamanında gelse ne olur illa aksilik çıkacak ya şimdi tarlusal kullan o bitsin 10 gün adeti bekle ohooooo...((

Üzülme canım hepimiz tüple hamile kalacağız :)))))
Stres yapma yaaprsan daha çok gecikir adetin

Canım senin yarın 7. günmü olacak.
bence idrarda yapma ben o salaklığı yaptım sılık cıktı ama korktum ya degıslem bu ne v.s bı suru soru aklımda
vereceksen kan ver daha net.

Ya kuzum sende belirti olmuşmuydu

Yok hayatım bende belirti olmadı.
Olduysada ben ağrılardan bişey anlayamadım doğrusu.
İsyan noktasını geçtim vallahi bugün akşam olsun diye bakıyorum birde cuma en yoğun günüm birde siniriliyim aksine.
Biri canm dese küfür ediyormuş gibi geliyor ((((

Azıcık dayan bak nerdeyse bitecek mesai . Kaça kadar çalışıyorsun sen? Hafta sonu bol bol dinlen bende idrar Yapıcam silik çıkarsa hemen kan veririm ..

Ohooo tüm tahlilleri hemde hakikatten gıcıklar ya bu yolda kolaylık sağlayacakların uğraştırıyorlar allah sabır versin canım geç olsun güç olmasın inş..O konuda haklısın canımsüper bir odası olacak )

Canımmm hiiiiç olumsuz düşünüp kendini de bebişlerini de strese sokma yaw...Geleceklerrr ahanda yazıyorum burayaEveett bende okudum döllenme+transfer dahil toplamda 12.gün kanda çıkıyormuş yani 5.gün embriyosuysa transferden sonraki 7.gün çıkıyormuş ams kanda baktır canım ya idrar falan stresli...
Ayyy inş canımmnn inş ama evet baş koyduk birkere bu yola

Hehe eveett hepimiz tüple hamiş kalıcaz vallahi yaww)Haklısın canım ama elde değil ve aynı senin gibiyim bugün aşırı sinirliyim ama senin bebeğin seninle sen sinirlenme onuda strese sokma yaw az kaldı hafta sonu bol bol dinlen canım

Azıcık dayan bak nerdeyse bitecek mesai . Kaça kadar çalışıyorsun sen? Hafta sonu bol bol dinlen bende idrar Yapıcam silik çıkarsa hemen kan veririm ..

Evet canım az kaldı. 17:30
Hadi o zaman git bi test alda hemen yap :))))Hahaha bende manyağım he yapma dedim şimdide git al diyorum ya :)))

Vallahi önüme biri gelsede saç baş yolsam diyorum :))))
Elimde değil vallahi ne bileyim ağrılar beni agresif yaptı
Hafta sonu yatıcam deneyeceğim :)

Vallahi önüme biri gelsede saç baş yolsam diyorum :))))
Elimde değil vallahi ne bileyim ağrılar beni agresif yaptı
Hafta sonu yatıcam deneyeceğim :)

Haha aynen yaww off nr iyi olur azcuk deşarj olmuş oluruzseninki ağrılardan benimki regli sendromu
Haha deneyeceğim demiş deli yawww gez dolaş ozaman temiz hava al bol boll )

Haha aynen yaww off nr iyi olur azcuk deşarj olmuş oluruzseninki ağrılardan benimki regli sendromu
Haha deneyeceğim demiş deli yawww gez dolaş ozaman temiz hava al bol boll )

Aynen yolsam birilerini nolur ya :)))
Şaka bi yanada ne istediğimide bilmiyorum manyakmıyım neyim.
Yani desemki şunu yapmak sitiyorum yok bunu yapmak istiyorum yok.
Aslıd
nda fethiyeye gitmek istiyorum koy koy gezmek istiyorum :)

yok yok sen dayak istiyon... koy koy gezcekmiş kır dizini otur aşağı biz o çocuk ne uğraştık sen biliyomusun :) allahımın izniyle doğuracaksın onu bize

yok yok sen dayak istiyon... koy koy gezcekmiş kır dizini otur aşağı biz o çocuk ne uğraştık sen biliyomusun :) allahımın izniyle doğuracaksın onu bize

:)Hhahahaha
n eolacak canım koy koy gezip denize giricem :) Hem yüzmek yararlı diyorlar
Doktora soracağım bakalım ne diyece kdöver sanrıım beni:) O dövmezse annem döver.
Akşam dedim gebertiyordu beni :)

:)Hhahahaha
n eolacak canım koy koy gezip denize giricem :) Hem yüzmek yararlı diyorlar
Doktora soracağım bakalım ne diyece kdöver sanrıım beni:) O dövmezse annem döver.
Akşam dedim gebertiyordu beni :)

al işte annen de benim kafadan... anne olacak karıyımda işte şartlar el vermiyor hahahahah :)))

canım sor doktoruna en iyi onlar bilir yinede

al işte annen de benim kafadan... anne olacak karıyımda işte şartlar el vermiyor hahahahah :)))

canım sor doktoruna en iyi onlar bilir yinede

:)Ona sorsan yerinden kalkma diyecek
Ay dedim üstüme düşme bu kadar 9 ay rahat hareket edemeyecekmiyim canım dedim :))))
Anneme diyordum zaten kayınvalidem olsan boşatmıştın beni :)

Ay canım inşallah ya ) bakalım hemen haber veririm size. Heralde kızım ölmek var dönmek yok)

:)Ona sorsan yerinden kalkma diyecek
Ay dedim üstüme düşme bu kadar 9 ay rahat hareket edemeyecekmiyim canım dedim :))))
Anneme diyordum zaten kayınvalidem olsan boşatmıştın beni :)
Hahahahaha ) Alemsin valla ama ben sana hak veriyorum git ve zaferini kutla) hahaha şaka tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…