deniz sen aşılama olduğunda sonrası iğne kullandım progynex
Mübarek gün inşallah hayrılısı olur canım
İnşallah canım, rabbim ellerimizi boş çevşrmesin inşallah.Sende aşılama oldun galiba değilmi
yarın aşılama var ve ben çok korkuyorum ya bişey soracağım ben bu çatlatma iğnesini bugün 11:30 da vurundum yarın 17:00 de aşılama var önceki yazılara bakıyorum benim aşılama vakti çok erken geliyor
Amin canım:) Evet bende ayın 5 inde aşılama oldum. Kısmet olursa iğnelerim bittikten sonra 18 haziranda test yaptıracağım. Hasta olmazsam şayet.
İnşallah canım, senin az kalmış öğrenmene, inşallah güzel haberler verirsin bize
umutlu rabbim sabır versin çok zor çok üzüldüm yawwww gittikce umudumu yitiriorum bi hamis ciksa buyuk umut olacak
Az kaldıda sanki bir ömür boyu bekleyecekmişim gibi geliyor.
İden gibi nedense pek umudum yok canım
idencimm yaaaa cokk zor bi durummm
rabbim buyuk.ins tum.hayallerin gercek olur
rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
kızlar hepinize merhaba...yazdıklarınızın hepsini okudum ağlayarak...çok duygulandırdınız beni..size müjdeli haberi vermeyi çok istemiştim ama bu seferde olmadı benim..sabahtan beri yollardayım şimdi geldim eve,sabaha karşı lavaboya gittiğimde 1-2 damla kan geldi korktum adet oldum diye,çünkü daha adetime 3 gün vardı,asla gününü şaşırmazdı...sonra içime bi umut doğdu,o umut hep var gerçi de,neyse belki yerleşme kanamasıdır diye sağlık ocağına gittim laboratuar bozukmuş,derken otobüse bindimm özel bi hastaneye gittim kan verdim ve sonuç negatif,demekki adet oluyorum...çok üzgünüm kızlar inşallah sizler beklediğiniz haberi alırsınız,allah yardımcınız olsun
tum nesem kacti kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?