Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım, rabbim ellerimizi boş çevşrmesin inşallah. Sende aşılama oldun galiba değilmi

Amin canım:) Evet bende ayın 5 inde aşılama oldum. Kısmet olursa iğnelerim bittikten sonra 18 haziranda test yaptıracağım. Hasta olmazsam şayet.

canım çatlama iğnesini vurduktan sonra yumurta 36 saat içinde çatlar ... seninki 32, saat fln oluyo... o anda da çatlamış olabilir sonrasında da çatlasa sorun olmaz...yumurta 24 saat spermler 72 saat yaşarlar senin vücudunda :)) takılma yani saat olayına

umutlu rabbim sabır versin çok zor çok üzüldüm yawwww gittikce umudumu yitiriorum bi hamis ciksa buyuk umut olacak

Amin canım:) Evet bende ayın 5 inde aşılama oldum. Kısmet olursa iğnelerim bittikten sonra 18 haziranda test yaptıracağım. Hasta olmazsam şayet.

İnşallah canım, senin az kalmış öğrenmene, inşallah güzel haberler verirsin bize

umutlu rabbim sabır versin çok zor çok üzüldüm yawwww gittikce umudumu yitiriorum bi hamis ciksa buyuk umut olacak

canım üzülme.. diyorum ya yarın benden kötü haber alırsanız sakın üzülmeyin umudunuzu kaybederseniz ben daha çok üzülürüm

idencimm yaaaa cokk zor bi durummm

zor bir durum ama ben yılmıcam arkadaşlar... yavruma kavuşacağım günü sabırla bekleyeceğim.. elbet bende anne olucam... eşimde baba olmaya layık... oğlunu alıp arabasıyla gezdirecek... üzerimize titricek babamız... anneannesinin babaannesinin bitanesi olcak... dedesi ona çok iyi bakacak.. en güzel eğitimi alacak.. evimizin parkında çınlayacak sesleri... hayallerim var benim oğlum olacak sünnet eğlencesi yapıcam bahçedeki çardağı süslicem , bütün arkadaşları gelicek çok eğlenecek.. bir gün birini sevecek , evlenecek yavrumun yavrusunu bile göreceğim... yılmayacağım.. ben allahımın izniyle o günleri göreceğim.. sizde görceksiniz... allah hepimize bu yolda sabır versin, derdimizin dermanınıda tez zamanda hayırlısı ile versin inşallah

Canımm cenazemiz vardı hep aklımdaydın şimdi bakabildim...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin üzme kendini zaten hepimiz biliyoruz düşük bir ihtimal olduğunu oyüzden üzme kendini biran önce toparlayıp önüne bak bu hepimiz için geçerli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…