Bugünüde akşam yaptık arkadaşlar.
aynen walla güzel günlerimiz olur inşallah... yarın ben 10 gibi gelirim heralde ama sonuçlar tahminimce 12 gibi çıkar ... allahım hem kendim için hem size umut olsun diye istiyorum
Arkadaşlar iyi akşamlar yarın görüşmek üzere.
Umarım iden'cim yarın hepimize umut olursun
Canımm cenazemiz vardı hep aklımdaydın şimdi bakabildim...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin üzme kendini zaten hepimiz biliyoruz düşük bir ihtimal olduğunu oyüzden üzme kendini biran önce toparlayıp önüne bak bu hepimiz için geçerli..
Canım benim ağlama desem boş nekadar kötü oluyor insan biliyorum aşılama olmasada 3 yıldır her ay yaşıyorum ama biran önce toparlayıp önümüze bakmak lazım senin ilk aşılamandi dimi??başınız saolsun canım...inşallah hayırlısı olmuştur diyorum ama aklıma geldikçe ağlıyorum,bi de evdeyim ya sürekli düşünüyorum zaten...neyse artık inşallah sizler muradınıza erersiniz..
Sibel başın sağolsun canım
Meraba kizlar ben de 29 mayista asilama oldum persembe gunune kadar adet olmazsam persembe kan vermeye gidicem herseyin hayirlisi
Canım benim ağlama desem boş nekadar kötü oluyor insan biliyorum aşılama olmasada 3 yıldır her ay yaşıyorum ama biran önce toparlayıp önümüze bakmak lazım senin ilk aşılamandi dimi??
İden inş güzel sonuçlarla gelirisinde B'nde yarın Dr a yüzüm güleç giderim
Umutlu üzülme canım Allah doğru zamanı biliyo hepimiz için biz elimizden geleni yapalımda taktir Allah'ın. Ben dün Dr a gittim önceki gittiğime göre hiç bir değişiklik yok yumoşlar büyümemiş maalesef yarın yine gideceğim galiba bnm aşılama bu ay iptal edilecek. Üzgün de değilim napalım hayırlısı.... Bide bekleme süresinde tatile giderim unuturum diye aklımdan geçiyordu işe bak yani... Dr da gidemezsin bu süreçte falan diye kızdı en hayırlısı neyse o olsun hakkımızda hepimiz için
hayır canım 2.aşılamamdı..bakalım artık bu ay dinlencem,bi dahaki ay 3.yaparız inşallah hayırlısıyla
Merhaba canım haydi hayırlısı inş tutunmuştur bebişin sana)Belirti falan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?