Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar mayıs ayına baktım şimdi bir sürü insandan4 kişi hamile kalmış sadece....

aynen walla güzel günlerimiz olur inşallah... yarın ben 10 gibi gelirim heralde ama sonuçlar tahminimce 12 gibi çıkar ... allahım hem kendim için hem size umut olsun diye istiyorum

İnşallah canım güzel haberlerini duyarız yarın.
Dediğin gibi hepimizin içinde az - çok umut var.
Rabbim inşallah hepimizinkini pozitif değerde nasip eder.

Arkadaşlar iyi akşamlar yarın görüşmek üzere.
Umarım iden'cim yarın hepimize umut olursun

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

• duygutbk--------tarihleri bekleniyooo

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran

başınız saolsun canım...inşallah hayırlısı olmuştur diyorum ama aklıma geldikçe ağlıyorum,bi de evdeyim ya sürekli düşünüyorum zaten...neyse artık inşallah sizler muradınıza erersiniz..

Umutlu üzülme canım Allah doğru zamanı biliyo hepimiz için biz elimizden geleni yapalımda taktir Allah'ın. Ben dün Dr a gittim önceki gittiğime göre hiç bir değişiklik yok yumoşlar büyümemiş maalesef yarın yine gideceğim galiba bnm aşılama bu ay iptal edilecek. Üzgün de değilim napalım hayırlısı.... Bide bekleme süresinde tatile giderim unuturum diye aklımdan geçiyordu işe bak yani... Dr da gidemezsin bu süreçte falan diye kızdı en hayırlısı neyse o olsun hakkımızda hepimiz için

İden inş güzel sonuçlarla gelirisinde B'nde yarın Dr a yüzüm güleç giderim

Canım benim ağlama desem boş nekadar kötü oluyor insan biliyorum aşılama olmasada 3 yıldır her ay yaşıyorum ama biran önce toparlayıp önümüze bakmak lazım senin ilk aşılamandi dimi??
Sibel başın sağolsun canım

Sağol canım dostlar sağolsun...

Kızlar yaw bugün pek giremedim bakamadım aşılamadan sonra ilk defa bugün uzun süre ayakta kaldım, otobüse bindim haldur huldur gidiyorlar ya sinir oldum ve bel ağrım başladı ayrıca hastalanacakmışım gibi hissediyorum Nedense çok yorgun hissediyorum ve uykum var(
İdencim yarın inş güzel haberlerini alırız canım haydi hayırlısı...

Meraba kizlar ben de 29 mayista asilama oldum persembe gunune kadar adet olmazsam persembe kan vermeye gidicem herseyin hayirlisi

Canım benim ağlama desem boş nekadar kötü oluyor insan biliyorum aşılama olmasada 3 yıldır her ay yaşıyorum ama biran önce toparlayıp önümüze bakmak lazım senin ilk aşılamandi dimi??

hayır canım 2.aşılamamdı..bakalım artık bu ay dinlencem,bi dahaki ay 3.yaparız inşallah hayırlısıyla

amin canım,allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...benim çok güzel büyümüştü yumoşlar,hatta doktorum aşılaman çok güzel oldu,bundan sonrası allahın takdirine kalmış demişti,evet öyle de oldu zaten,demekki rabbim istemedi daha zamanı var belkide...

hayır canım 2.aşılamamdı..bakalım artık bu ay dinlencem,bi dahaki ay 3.yaparız inşallah hayırlısıyla

Anladım canım arka arkaya ara vermeden daha iyi gibi geliyor bana ama gerçekten çok yorucu oluyor yahem stressi yetiyor insana ama elbet birgün kavuşucaz bebelerimize )

Merhaba canım haydi hayırlısı inş tutunmuştur bebişin sana)Belirti falan var mı??

Bu benim ikinci cocugun icin ilk asilamam. Kizimda 2. Asilamada hamile kalmistim. Belirti yok olmamis gibi geliyor. Asilama haftasinda esimin sehir disina cikmasi gerekti asilama yapildiginda yumurtalar catlamamisti. Asilama sonrasi iliski olmadi. Sansim az yani. Hayirlisi olsun ben simdiden kendimi 2. Asilamaya hazirladim. Bilmiyorum belkide kizim ikincide oldugu icin psikolojiktur. Allahim once olmayanlara sonrada bizlere nasip eder insallah. Ama inanin insan anne olduktan sonra daha fazla istiyor. Allah sizlerede yasatsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…