Amiin canıımm yakın olsak destek olurduk birbirimize ama bir tık mesafedeyizcanm antakyadyım ben ögretmnlk yapıyordum ama 1 ay önce ayrıldım [özel de] burada yeni tanştgm bikaç arkadas var ama hepsi evlenip bir iki ay sonra gebe kalıp anne oldukları için kimse beni anlamyor akraba desen dedikodu laf kuzenlerimde öyle eksik arıyolar eski samimi arkadşlarım memlekette gözden ırak gönülden ırak bide dedigim gibi kimisi daha bekar kimisin 1 2 cocugu var allah hiçbir kulunun kaderini baska kulunun vicdanına bırakmasın kızlar ne diyeyim
Hahaha valla bende keseyi hatta kalp atışını sonrasında da kendisini görmeden asla inanamayacağımevet çok haklısın bende anlamadım... çatlama iğnesinin etkisi 10 güne geçermiş anca bugün geçti sayılıyo yani ... yarın bencede çoook çook erken ama bakalım görcez...
aynen öyle aslında doğurcam ancak öyle inancam
Haydi hayırlı olsun canımmAşılama günüm belli oldu kızlar, cuma gününe inşallahRabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bende çok severim bu duayı bir arkadaşımdan duymuştum ve sık sık dua ederim rabbim dualarımızı kabul eylesin...Peygamber efendimiz Hz.ali'ye bu şekilde dua etmesini öğütlemiş "rabbim gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle;hakkımda hayırlı eylediğni nasip eyle".. rabbim duaları kabul olan kullarından eyler hepimizi inşallah.. bir de birbirimize dua edelim. kulun başka kula duası kabul olurmuş..
zor bir durum ama ben yılmıcam arkadaşlar... yavruma kavuşacağım günü sabırla bekleyeceğim.. elbet bende anne olucam... eşimde baba olmaya layık... oğlunu alıp arabasıyla gezdirecek... üzerimize titricek babamız... anneannesinin babaannesinin bitanesi olcak... dedesi ona çok iyi bakacak.. en güzel eğitimi alacak.. evimizin parkında çınlayacak sesleri... hayallerim var benim oğlum olacak sünnet eğlencesi yapıcam bahçedeki çardağı süslicem , bütün arkadaşları gelicek çok eğlenecek.. bir gün birini sevecek , evlenecek yavrumun yavrusunu bile göreceğim... yılmayacağım.. ben allahımın izniyle o günleri göreceğim.. sizde görceksiniz... allah hepimize bu yolda sabır versin, derdimizin dermanınıda tez zamanda hayırlısı ile versin inşallah
Bu benim ikinci cocugun icin ilk asilamam. Kizimda 2. Asilamada hamile kalmistim. Belirti yok olmamis gibi geliyor. Asilama haftasinda esimin sehir disina cikmasi gerekti asilama yapildiginda yumurtalar catlamamisti. Asilama sonrasi iliski olmadi. Sansim az yani. Hayirlisi olsun ben simdiden kendimi 2. Asilamaya hazirladim. Bilmiyorum belkide kizim ikincide oldugu icin psikolojiktur. Allahim once olmayanlara sonrada bizlere nasip eder insallah. Ama inanin insan anne olduktan sonra daha fazla istiyor. Allah sizlerede yasatsin.
Yaaa sol kasığımda batma var bu ne şimdi off(okadar yoruldum ki bugün (inş kötü birşey değildir ama hastalanıcam gibi hissediyorum üstelik günüme de çok varr 7 sinde yaptırdım aşılamayı bu ağrı neki yahu varmı ağrısı olan ??
canım bu adetle ilgili bir agrı degıl yumurtalıklar oldugu ıcın ısın ıcınde oyle hıssedıyoruz bende de olmjstu ama gecıyor daha cok var adetıne yınede gecmezse bır doktora görun ıstersen
Hayırlısı olsun canım belkide tutmuştur)kızında 1.ve 2. Aşılama arasında hiç ara vermişmiydin canım?Amiin canımmm amiin rabbim bizlere de anne olmayı nasip etsin...Bir sorum daha olacak allah bağışlasın kızına hamile kaldığın ay belirti olmuşmuydu aşılama sonrası?
Buraya kadar yazdigim kizima hamile kaldigim ay yazdiklarim. 16.02.2009 da yazmisim. Aksam hamile oldugumu ogrenmistim. Hic anlamamistim adeti bekliyordum. ilkinden tek farki uyku hali vardi ama anlamamistim. Asilama arasi ara vermemistim ilk asilamamda 2 yumurta ikincide 3 yumurta olmustu. Esimde morfoloji problemi var. Sorulariniz vatsa cevaplarim seve seve.ben de adet belirtileri var 1 haftadır belim agrıyo goguslerimin şişi indi hafif kabızllık kaldı bunlar ilaçlardandı onun dısında dun hafif bi leke gordum henuz arlkası gelmedi bu saatten sonrada belirti aramıyorum belli olacak zaten ne oldugu belirtilere takma ilaçlar dengeyi bozuyo
Ayyy canım çok teşekkürlerr; )demek adet belirtileri var diye umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor hala bur umut var demekkiBuraya kadar yazdigim kizima hamile kaldigim ay yazdiklarim. 16.02.2009 da yazmisim. Aksam hamile oldugumu ogrenmistim. Hic anlamamistim adeti bekliyordum. ilkinden tek farki uyku hali vardi ama anlamamistim. Asilama arasi ara vermemistim ilk asilamamda 2 yumurta ikincide 3 yumurta olmustu. Esimde morfoloji problemi var. Sorulariniz vatsa cevaplarim seve seve.
Buraya kadar yazdigim kizima hamile kaldigim ay yazdiklarim. 16.02.2009 da yazmisim. Aksam hamile oldugumu ogrenmistim. Hic anlamamistim adeti bekliyordum. ilkinden tek farki uyku hali vardi ama anlamamistim. Asilama arasi ara vermemistim ilk asilamamda 2 yumurta ikincide 3 yumurta olmustu. Esimde morfoloji problemi var. Sorulariniz vatsa cevaplarim seve seve.
13. Gun cok hafif bi kirmizilikti adet olmadan once olur bu bende o zaman da olmustu. İnanin bende kendimde belirti ariyorum eski yazdigim mesajlari oluyorum. Suan hissettigim olmadigi, yarin 15. Gun adet gunum cumartesi persembe en gec cuma adet olurum diye dusunuyorum. Belki esim gitmeseydi asilama sonrasi birliktelik olsaydi umutlanirdim ama bilmiyorum. Hayirlisi. Kizim kardes istyo cok.
merhaba kızlar, ben mayıs topiğinden zeliş. ilk aşılamam tutmayınca ikincisini hemen yapmayıp bir ay ara ver denilmişti, bugün itibariyle hasta oldum, Perşembe günü ikinci aşılama için kontrole gidiyorum Allah nasip ederse. Ama kızlar ilk aşılamada çok umutlanmıştım ve tutmayınca baya kötü hissettim kendimi ve ikinci aşılamayı da yaptırayım ki tüp bebek hakkına sahip olayım diye düşünmeye başladım, o yüzden bu bir ayda öyle sıktım dişimi, aşılamadan değilde bundan sonraki işlem olan tüp bebekten umutluyum ve tüp bebeğe giden bu yolda ikinci aşılama için Perşembe stard vereceğim, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, tez zamanda başkalarına imrendiğimiz gibi bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah.
Günaydın güzel hanımlar nasılsınız
Idencimm cnmmmmm güzel haberler bekliyoruz
dün bya gelenler olmuş herkes hoşgeldi :):) bende cuma doktora gidiyorum pazartesi yada salı aşılama olucak cuma günü bol dua bekliyorum kızlar bugünkü dualar iden'in hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?