Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amiin canıımm yakın olsak destek olurduk birbirimize ama bir tık mesafedeyizüzme tatlı canını sen bizler hep buradayız
Hahaha valla bende keseyi hatta kalp atışını sonrasında da kendisini görmeden asla inanamayacağım
Aşılama günüm belli oldu kızlar, cuma gününe inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Haydi hayırlı olsun canımm))
Bende çok severim bu duayı bir arkadaşımdan duymuştum ve sık sık dua ederim rabbim dualarımızı kabul eylesin...

İdencim aynen asla yılmak yok!!!Rabbim hayallerimizi gerçekleştirsin inşBenimde kızım olacak adı bile hazır ah ahh)rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsinde kız erkek farkeetmez ama gönülde de yatan vardır hep)

Hayırlısı olsun canım belkide tutmuştur)kızında 1.ve 2. Aşılama arasında hiç ara vermişmiydin canım?Amiin canımmm amiin rabbim bizlere de anne olmayı nasip etsin...Bir sorum daha olacak allah bağışlasın kızına hamile kaldığın ay belirti olmuşmuydu aşılama sonrası?

Yaaa sol kasığımda batma var bu ne şimdi off(okadar yoruldum ki bugün(inş kötü birşey değildir ama hastalanıcam gibi hissediyorum üstelik günüme de çok varr7 sinde yaptırdım aşılamayı bu ağrı neki yahu varmı ağrısı olan??

canım bu adetle ilgili bir agrı degıl yumurtalıklar oldugu ıcın ısın ıcınde oyle hıssedıyoruz bende de olmjstu ama gecıyor daha cok var adetıne yınede gecmezse bır doktora görun ıstersen

canım bu adetle ilgili bir agrı degıl yumurtalıklar oldugu ıcın ısın ıcınde oyle hıssedıyoruz bende de olmjstu ama gecıyor daha cok var adetıne yınede gecmezse bır doktora görun ıstersen

Geçmezse yarın arayıp sorucam bugüne kadar bir ağrım yoktu bugün çok ayakta kaldım ondan oldu sanırım

Buraya kadar yazdigim kizima hamile kaldigim ay yazdiklarim. 16.02.2009 da yazmisim. Aksam hamile oldugumu ogrenmistim. Hic anlamamistim adeti bekliyordum. ilkinden tek farki uyku hali vardi ama anlamamistim. Asilama arasi ara vermemistim ilk asilamamda 2 yumurta ikincide 3 yumurta olmustu. Esimde morfoloji problemi var. Sorulariniz vatsa cevaplarim seve seve.

Ayyy canım çok teşekkürlerr; )demek adet belirtileri var diye umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor hala bur umut var demekkiinş seninki de tutar ilkinde hemenbende eğer olmazsa ara vermeden 2.aşılamaya geçmeyi planlıyorum ama inş gerek kalmaz...

canım merhaba inşallah asılaman tutar ben de lekelenmen kacıncı gun olmustu asılamandan sonra benım de su an karnım felaket sıstı rahat 45 aylık hamıle gıbıyım ve cok agrıyo sanırım adet olcam(

13. Gun cok hafif bi kirmizilikti adet olmadan once olur bu bende o zaman da olmustu. İnanin bende kendimde belirti ariyorum eski yazdigim mesajlari oluyorum. Suan hissettigim olmadigi, yarin 15. Gun adet gunum cumartesi persembe en gec cuma adet olurum diye dusunuyorum. Belki esim gitmeseydi asilama sonrasi birliktelik olsaydi umutlanirdim ama bilmiyorum. Hayirlisi. Kizim kardes istyo cok.

İnş olur canım prensese de kardeş gelir)

merhaba kızlar, ben mayıs topiğinden zeliş. ilk aşılamam tutmayınca ikincisini hemen yapmayıp bir ay ara ver denilmişti, bugün itibariyle hasta oldum, Perşembe günü ikinci aşılama için kontrole gidiyorum Allah nasip ederse. Ama kızlar ilk aşılamada çok umutlanmıştım ve tutmayınca baya kötü hissettim kendimi ve ikinci aşılamayı da yaptırayım ki tüp bebek hakkına sahip olayım diye düşünmeye başladım, o yüzden bu bir ayda öyle sıktım dişimi, aşılamadan değilde bundan sonraki işlem olan tüp bebekten umutluyum ve tüp bebeğe giden bu yolda ikinci aşılama için Perşembe stard vereceğim, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, tez zamanda başkalarına imrendiğimiz gibi bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah.

hoşgeldin zeliş inşallah dua edelimde tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalalım bu aşılamalardan senden ricam bana detaylı bir şekilde eğer biliyorsan tüp bebeği ücretsiz yaptırabilmek için gereken şartları yazabilir misin ? sadece 3 kere asılama yetıyor mu 3 u de raporlu mu olması lazım yas sartı ve sigorta sartı gıbı baska detaylar yok mu? allah yolunu acık etsın arkadasım

Evli olmakla birlikte eşlerden her ikisinin evlat edinilmiş çocukları hariç soybağı kurulmuş sağ çocuğunun olmaması (birden fazla yapılan evliliklerde de çiftlerden her ikisinin sağ çocuk sahibi olmaması) koşuluyla; genel sağlık sigortalısı kadın ise kendisine, erkek ise bakmakla yükümlü olduğu karısına, en fazla iki deneme (siklus) ile sınırlı olmak üzere uygulanan IVF tedavilerine ilişkin giderler, aşağıda belirtilen şartların birlikte gerçekleşmesi halinde Kurumca karşılanır.
- Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
- 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,
- Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
- En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,
- Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.

IVF tedavisine başlanan kadının deneme öncesi 40 yaşından gün almış olması durumunda, IVF tedavisine ait bedeller, tedaviye daha önce başlanmış olsa dahi Kurumca karşılanmaz. Örnek; 08 Mart 1985 doğumlu kadının, IVF tedavisi giderlerinin karşılanabilmesi için; 08 Mart 2008 tarihinden sonra, 08 Mart 2024 tarihinden önce tedavinin yapılmış olması gerekir.

IVF bedellerinin ödenebilmesi için IVF uygulanacak kadında gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalık bulunmaması gerekmekte olup gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalığın bulunmadığının IVF tedavisi için gerekli sağlık kurulu raporunda belirtilmesi yeterlidir.

arkadaslar yukardakı yazı sgknın sıtesınden tup bebek kısmından aldımm fakat hıc 3 kez asılama demıyor sız nerden ögrendınız boyle bır seyı??

merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim kimyasal gebelik yaşadım malesef hevesim kursağımda kalmıştı. İlk aşılamamı 05.06.2013 de oldum bugün 6. günüm. 15 gün sonra sonuç çıkıcaktı ama ben dayanamadım ve test alıp yaptım. Çift çizgi çıktı fakat 2. çizgi hafif silik gibi tuttumu tutmadımı bilmiyorum bu belirsizlik beni öldürcek pazar günü bidaha yapıcam bakalım onda ne çıkacak? 8 gün nasıl bekliycem bilmiyorum bende ki belirtiler sadece idrarımı yaparken bembeyaz su gibi akıntım oluyor, belimde hafif bir ağrı var, sol kasığımda sürekli ama hafif bir şekilde sızlama var, ve midem sürekli kazınıyor acıkmayla acıkmama arasında :) inşallah allah isteyen herkese bebiş nasip eder bizi bu heycandan mahrum bırakmaz :

Merhaba arkadaşlar Rabbim isteyen herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bizde bu ay ilk kez aşılama olacağız Allah'ın izniyle 2 gündür iğne vuruluyorum yarında doktor kontrolüm var.

Günaydın arkadaşlar,
Yeni gelen arkadşlarda hoşgeldiniz.
İden'cim inşallah bugün bize güzel haber verirsin.

Günaydın güzel hanımlar nasılsınız

Idencimm cnmmmmm güzel haberler bekliyoruz

dün bya gelenler olmuş herkes hoşgeldi :):) bende cuma doktora gidiyorum pazartesi yada salı aşılama olucak cuma günü bol dua bekliyorum kızlar bugünkü dualar iden'in hayırlısıyla..

dün bya gelenler olmuş herkes hoşgeldi :):) bende cuma doktora gidiyorum pazartesi yada salı aşılama olucak cuma günü bol dua bekliyorum kızlar bugünkü dualar iden'in hayırlısıyla..

İnşallah hayırlısı olur canım. Allah yüzümüze güler umarım bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…