Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İden inş güzel sonuçlarla gelirisinde B'nde yarın Dr a yüzüm güleç giderim

Günaydın arkadaşlar,
Yeni gelen arkadşlarda hoşgeldiniz.
İden'cim inşallah bugün bize güzel haber verirsin.

Günaydın güzel hanımlar nasılsınız

Idencimm cnmmmmm güzel haberler bekliyoruz

dün bya gelenler olmuş herkes hoşgeldi :):) bende cuma doktora gidiyorum pazartesi yada salı aşılama olucak cuma günü bol dua bekliyorum kızlar bugünkü dualar iden'in hayırlısıyla..

canlarım çok teşekkür ederim düşünmüşsünüz beni... gittim doktora kan verdim geldim... allahım güzel haber paylaşmak nasip eder inş. sonuç daha çıkmadı bakalım belli olunca yazıcam inş.

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş... inş. hep beraber güzel günler görücez listeye eklemem için listeyi kopyalayıp düzeltip paylaşabilirlermii..

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

• duygutbk--------tarihleri bekleniyooo

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran

Sonucukaç gibi alacaksın canım
Heyecan var mı?:)

ya aslında aşılama özel bi aşamadır klomen gibi doğal seyirle yapılan bişey değil evet ama ben kendimi hiç özel bişey yaptırmış gibi hissetmiyorum..o yüzden biraz rahatım olmaması beni üzecek tabiki ama çokta değil

İnşallah güzel çıkar sonucun canım. :)

uzun uzun bu topik ve yazılanları okudum açıkçası kendi aşılamam tuttu tutmadı derken üzültüm kadınların durumuna bzim hayatımız tek anlamıyla mücadele hiç bir formda erkekler sıkıtılarını dile getirmiyor ya onlar sıkıntı çekmiyorlar yada içinemi kapanıklar anlamadım

bende bu ay aşılama yaptıran ve bekleyen gurubtayım gerçektende zor bir süreç meşakkatli aşılamam çok sıkıntılı bir döemde oldu onun için tam belirsizlik içindeyim aşılama sonrası yatamadım dinlenemedim 10 gün de sürekli ayaktayım ama şunu anladım anne olmak çok zor tam anlamıyla fedakarlık.... pko gibi küçük bir sorunun bukadar hayatımda büyük yer kaplayacağını bilemezdim beni üzen de aslında insanların sizi anlamaması ne kadar basit bir algı doktora git olur demek farkındayım benim imtahanım bu sizinde
....... rabbim hepinizin neslini bereketli kılsın inşallah hepiniz çoçuklarnızla torunlarınızla bayramlarınızı geçirirsiniz

en erken gebelikte kan sonuçları ne zaman çıkar ani aşılamadan kaç gün sonra belli olur değer kaç olur en erken

akinti var mi yani ins iyiye israrettir buu

Çok akıntı yok ama böyle şeffaf hani yumurta çatlamasına doğru bir akıntı olur ya onun gibi az bişey var.
Kasıklarımda ağrı, hasta olacakmışım gibi içimden sıcak bişeyler gidiyor. Birde bıçak batırıyorlarmış gibi ağrı oluyor ara ara.
Progest.iğnelerden mi? hasta olacağım ondan mı? anlayamadım

benimde içimdensıcak şey akıyor ilk hamileliğimde olmadı anlamadım doğrusu

Hoşgeldin canım aramıza. Evet kadınalr daha dertli erkekler bu konuya pek takmıyorlar.
Sorun bile olsa umursamıorlar hepsi için geçerli değil ama çoğu böyle
Hepimizin ayrı sıkıntıları dertleri var. imse ile konuşamadığımıı burda rahatça dile getiriyoruz.
Kendi en yakınan bile anatamıyorsun bazı şeyleri. Hemen çocuk yapacaktın niye yapmıyorsun olmuyor mu???? bi sürü soru insanı bunaltıyor. İnşallah güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…