benimde içimdensıcak şey akıyor ilk hamileliğimde olmadı anlamadım doğrusu
OLumsuz düşünmeye başladım
Hoşgeldin canım aramıza. Evet kadınalr daha dertli erkekler bu konuya pek takmıyorlar.
Sorun bile olsa umursamıorlar hepsi için geçerli değil ama çoğu böyle
Hepimizin ayrı sıkıntıları dertleri var. imse ile konuşamadığımıı burda rahatça dile getiriyoruz.
Kendi en yakınan bile anatamıyorsun bazı şeyleri. Hemen çocuk yapacaktın niye yapmıyorsun olmuyor mu???? bi sürü soru insanı bunaltıyor. İnşallah güzel haberler alırız.
ayyyyyyy cooookkk heyecanliiiii :18::18::18:
uzun uzun bu topik ve yazılanları okudum açıkçası kendi aşılamam tuttu tutmadı derken üzültüm kadınların durumuna bzim hayatımız tek anlamıyla mücadele hiç bir formda erkekler sıkıtılarını dile getirmiyor ya onlar sıkıntı çekmiyorlar yada içinemi kapanıklar anlamadım
bende bu ay aşılama yaptıran ve bekleyen gurubtayım gerçektende zor bir süreç meşakkatli aşılamam çok sıkıntılı bir döemde oldu onun için tam belirsizlik içindeyim aşılama sonrası yatamadım dinlenemedim 10 gün de sürekli ayaktayım ama şunu anladım anne olmak çok zor tam anlamıyla fedakarlık.... pko gibi küçük bir sorunun bukadar hayatımda büyük yer kaplayacağını bilemezdim beni üzen de aslında insanların sizi anlamaması ne kadar basit bir algı doktora git olur demek farkındayım benim imtahanım bu sizinde
....... rabbim hepinizin neslini bereketli kılsın inşallah hepiniz çoçuklarnızla torunlarınızla bayramlarınızı geçirirsiniz
bence olumluda olabilir belki ozaman bukadar aklım karnımda değildi ondada olmuyor olabilir ama benim ümidim var yarın test yaptıracağım umudum çok inşallah olur halılaryok evde evde yatılımisafir var belkide üşütmüşümdür
o sorular yok mu zaten bütün aile planlamamız etrafımızdakiler insiyatifinde sanki bebeğimiz olsa tüm kaygıları onların olcak.3 yıllık evliyim gerçekten de 1 yıldır bebek istiyorum ama insanlar sorarken bile yüzlerinin şekli değişiyor sanki 3 yıldır bekliyomuşumda olmuyomuş gibi imalı cevaplar içlerinden başka şeyler geçirdikleri yüzlerinden naklen yayın yapıyor :):) yaz geldi düğünlere bile gitmek istemiyorum valla..
o sorular yok mu zaten bütün aile planlamamız etrafımızdakiler insiyatifinde sanki bebeğimiz olsa tüm kaygıları onların olcak.3 yıllık evliyim gerçekten de 1 yıldır bebek istiyorum ama insanlar sorarken bile yüzlerinin şekli değişiyor sanki 3 yıldır bekliyomuşumda olmuyomuş gibi imalı cevaplar içlerinden başka şeyler geçirdikleri yüzlerinden naklen yayın yapıyor :):) yaz geldi düğünlere bile gitmek istemiyorum valla..
İnşallah canım. ben kendimi olumsuza alıştırayımda sonrası kötü oluyor.
Senin kaç gün oldu aşılama yaptıralı.
Dikkat et ayaklarına çorap terlik giy.
Vallahi eskierlin dediği doğru derler ya ayağı sıcak tutun diye varmış bildikleri :)
12 gün yani topiğin ilk aşılaması benim
günaydın kızlar her geçen gün sayımız artıyo hadi nüfüs artışına bir katkı da biz yapalım:))) idennnn 4 gözle seni bekliyorum canım inşallah mutlu bir haber veririsin inan yataktan kalkarken aklıma geldin sonuc bellı olur az kalmıs diye:)
yok canım benım 13. gunum:)
belli oldumu test yaptırdınmı
kızlarrrr sonuç geldi ... tam tahmin ettiğim gibi 1,77 yani hamile değilim :) olsun bunda da vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?