Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
OLumsuz düşünmeye başladım

bence olumluda olabilir belki ozaman bukadar aklım karnımda değildi ondada olmuyor olabilir ama benim ümidim var yarın test yaptıracağım umudum çok inşallah olur halılaryok evde evde yatılımisafir var belkide üşütmüşümdür

o sorular yok mu zaten bütün aile planlamamız etrafımızdakiler insiyatifinde sanki bebeğimiz olsa tüm kaygıları onların olcak.3 yıllık evliyim gerçekten de 1 yıldır bebek istiyorum ama insanlar sorarken bile yüzlerinin şekli değişiyor sanki 3 yıldır bekliyomuşumda olmuyomuş gibi imalı cevaplar içlerinden başka şeyler geçirdikleri yüzlerinden naklen yayın yapıyor :):) yaz geldi düğünlere bile gitmek istemiyorum valla..

ayyyyyyy cooookkk heyecanliiiii :18::18::18:

bana pek heycanlı gelmiyo

canım hoşgeldin.. haklısın anne olmak zor... tek zorluğumuz bu olsun rabbim inşallah nasip edecek bizde rahat rahat büyütcez çocuklarımızı...

günaydın kızlar her geçen gün sayımız artıyo hadi nüfüs artışına bir katkı da biz yapalım:))) idennnn 4 gözle seni bekliyorum canım inşallah mutlu bir haber veririsin inan yataktan kalkarken aklıma geldin sonuc bellı olur az kalmıs diye:)

İnşallah canım. ben kendimi olumsuza alıştırayımda sonrası kötü oluyor.
Senin kaç gün oldu aşılama yaptıralı.
Dikkat et ayaklarına çorap terlik giy.
Vallahi eskierlin dediği doğru derler ya ayağı sıcak tutun diye varmış bildikleri :)

Aynen canım bende 3 yıllık evliyim.1,5 yıldır istiyorum.
Hergün kimi görsem soru yap yap geç kalma yeter gezdin çocouk yap annen bakar
orda sana ne sizemi dert diyesim geliyor.
Birde gerçekten ben hiç kimseye sormam hani evlendin çocouk yapmıyormusun diye millet neden ssrouyor anlamıyorum ?

o sorular inan hiç bitmiyor en iyisi dışardakilerine bir şey söylememek inan çocuğun olsun senin çocuğun geç oluyr onun için kardeş yap derler bende ne tatil nede memlekete gitmek istemiyorum hayırlısı ya .......inan kbazıları kendi sorunlarını çaktırmamak için unutmak için başkalarının herşeyiyle ilgileniyorlar

12 gün yani topiğin ilk aşılaması benim

Canım allah razı olsun... bakalım kısmet yaa.. bekliyorum 1 saate kadar açıklarlar heralde :))

kızlarrrr sonuç geldi ... tam tahmin ettiğim gibi 1,77 yani hamile değilim :) olsun bunda da vardır bir hayır

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu----bir dahaki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

• duygutbk--------tarihleri bekleniyooo

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran

kızlarrrr sonuç geldi ... tam tahmin ettiğim gibi 1,77 yani hamile değilim :) olsun bunda da vardır bir hayır

idencim çok uzuldum canım hayrılısı dıyoruz hepp fakat aklıma bısey takıldı daha senın 9. gunun erken yanı o yuzden dusuk cıkmıstır belkı kac olması lazımmıs pekı bugun hamıle olsan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…