sule006 rabbim hayırlısını versin inşallah olumludur sonuç
(Canım diyecek hiçbirşey bulamıyorum. Çok üzgünüm
uffff yaaa valla ne dicem.bilemiom kiiii
Hakkinda hayirlisi olsun kuzumb
idencim çok uzuldum canım hayrılısı dıyoruz hepp fakat aklıma bısey takıldı daha senın 9. gunun erken yanı o yuzden dusuk cıkmıstır belkı kac olması lazımmıs pekı bugun hamıle olsan?
amin sagol hiç umudum yok karnım felaket agrıyo bırde dun ıdrar testı yaptım negafttı ınsallah herkesın tutsun ya gelsın bebeklerımız uzmesınlerı bızı bıtsın bu cıle
idrar tesitinde hiç çıkmaz ki ancak 1 aylık ken çıkar boşuna idrar testi alıp morelinizi bozmayın
o sorular inan hiç bitmiyor en iyisi dışardakilerine bir şey söylememek inan çocuğun olsun senin çocuğun geç oluyr onun için kardeş yap derler bende ne tatil nede memlekete gitmek istemiyorum hayırlısı ya .......inan kbazıları kendi sorunlarını çaktırmamak için unutmak için başkalarının herşeyiyle ilgileniyorlar
kızlarrrr sonuç geldi ... tam tahmin ettiğim gibi 1,77 yani hamile değilim :) olsun bunda da vardır bir hayır
idencim çok uzuldum canım hayrılısı dıyoruz hepp fakat aklıma bısey takıldı daha senın 9. gunun erken yanı o yuzden dusuk cıkmıstır belkı kac olması lazımmıs pekı bugun hamıle olsan?
bencede adet gormeden negatif yazma 1.77 cok dusuk bi deger degil 9.gun icin bence ins yukselir
Evet idencim erkan yaptırdın sen testi. 1,77 de kötü rakam değil 5 olması gerekiyormus
iden bence 1 kaç gün sonra tekrar yaptır yükselebilir belkide aşılama tutmadı 2-3 gün sonraki ilşki tuttu bilemeyizki herkezin bünyesi farklı
işte insan bı umıt dıyo sonra negatıfı gorunce daha bı hayal kırıklıgı yasıyo o degılde benım gıbı karnı davula dönen var mı felaket sıstım adettendir degıl mı([/QUO
bende durum şöyle
-bir üşüyorum sonra 10 dakika sonra yanıyorum hırka buz evde dolaşıyorum
-karnım da şişlik eteklerin pantolonun beli gelmiyor
---çok iştahlıyım yatağın meyve çerez ne varsa zor tutuyorum
---sağ tarafımda sıcak bir şey akıyor
---bacağım yanıyor ayağım üşüyor
---bacaklatrımda ve belimde ağrı var sürekli ...
---birde yere eğilemiyorum her halde karnımın şişliğinden yere eğildim dün gece başm döndü astım gibi nefes nefese kaldım
ilgiç iki gebeliktede bu olmamıştı ..... illçların yan etkisi yada hamileyim
bu saydıkların bendede olmustu cnm gercı hala bır usuyor bır yanıyorum karnım davul gibi inş hamişsindirişte insan bı umıt dıyo sonra negatıfı gorunce daha bı hayal kırıklıgı yasıyo o degılde benım gıbı karnı davula dönen var mı felaket sıstım adettendir degıl mı([/QUO
bende durum şöyle
-bir üşüyorum sonra 10 dakika sonra yanıyorum hırka buz evde dolaşıyorum
-karnım da şişlik eteklerin pantolonun beli gelmiyor
---çok iştahlıyım yatağın meyve çerez ne varsa zor tutuyorum
---sağ tarafımda sıcak bir şey akıyor
---bacağım yanıyor ayağım üşüyor
---bacaklatrımda ve belimde ağrı var sürekli ...
---birde yere eğilemiyorum her halde karnımın şişliğinden yere eğildim dün gece başm döndü astım gibi nefes nefese kaldım
ilgiç iki gebeliktede bu olmamıştı ..... illçların yan etkisi yada hamileyim
seni belirtilerin nelerdi birde kanda kaç günde çıktı sonuç kaçtı
hayırlı olsun sen bizede morel oldun
tsk cnm kasıklarımda hafıf sancı olurdu usurdum yanardım göguslerım agrırdı yurumek bıle ıstemez olmustum cnm dr 10. gun cagırdı negatıf dedı sonra adet olmanı bekleyelım olmazsan 3. gunu gel dedı yanı 18. gunu olmustu gıttım 532 cıktı sonra 1 hafta sonra tekrar ıstedı beta bu seferde 9000 cıktı guzel yukselmıs dedı boyle oldu darısı sızlere ıns
bu saydıkların bendede olmustu cnm gercı hala bır usuyor bır yanıyorum karnım davul gibi inş hamişsindir
benımde iştahım kesıldı ateslenme bende de oluyor ve sabah kalktıgımda mıdem kazınıyor kı normalde hıc olmuyo ama karnımı gordukce kesın adet olcam dıyorum nasıl bu kadar sıser yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?