Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
idencim çok uzuldum canım hayrılısı dıyoruz hepp fakat aklıma bısey takıldı daha senın 9. gunun erken yanı o yuzden dusuk cıkmıstır belkı kac olması lazımmıs pekı bugun hamıle olsan?

Evet idencim erkan yaptırdın sen testi. 1,77 de kötü rakam değil 5 olması gerekiyormus

amin sagol hiç umudum yok karnım felaket agrıyo bırde dun ıdrar testı yaptım negafttı ınsallah herkesın tutsun ya gelsın bebeklerımız uzmesınlerı bızı bıtsın bu cıle

idrar tesitinde hiç çıkmaz ki ancak 1 aylık ken çıkar boşuna idrar testi alıp morelinizi bozmayın

idrar tesitinde hiç çıkmaz ki ancak 1 aylık ken çıkar boşuna idrar testi alıp morelinizi bozmayın

işte insan bı umıt dıyo sonra negatıfı gorunce daha bı hayal kırıklıgı yasıyo o degılde benım gıbı karnı davula dönen var mı felaket sıstım adettendir degıl mı(

zaten kimseye sölemiyorumki istediğimi önce kaç yıl oldu evleneli sonra çocuk yokmu sonra olur olur inş. diyip geçiştirmeye çalışıyolar bende sanki herşeyin farkındalarmış gibi hissediyorum ne biliyim:):)

iden bence 1 kaç gün sonra tekrar yaptır yükselebilir belkide aşılama tutmadı 2-3 gün sonraki ilşki tuttu bilemeyizki herkezin bünyesi farklı

kızlarrrr sonuç geldi ... tam tahmin ettiğim gibi 1,77 yani hamile değilim :) olsun bunda da vardır bir hayır

bende ilk aşılamadan sonra tutsa birincide tutar diyodum ama daha sonraki aşılamalarda tutan o kadar çok varki dediğin gibi menapoza kadar devam:)

idencim çok uzuldum canım hayrılısı dıyoruz hepp fakat aklıma bısey takıldı daha senın 9. gunun erken yanı o yuzden dusuk cıkmıstır belkı kac olması lazımmıs pekı bugun hamıle olsan?

bencede adet gormeden negatif yazma 1.77 cok dusuk bi deger degil 9.gun icin bence ins yukselir

Evet idencim erkan yaptırdın sen testi. 1,77 de kötü rakam değil 5 olması gerekiyormus

iden bence 1 kaç gün sonra tekrar yaptır yükselebilir belkide aşılama tutmadı 2-3 gün sonraki ilşki tuttu bilemeyizki herkezin bünyesi farklı

saolun canlarım evet erkende 10 fln çıksa belki derdimde 1,77 en fazla çatlatma iğnesinin kırıntılarıdır...ya üzülmeyin sıradaki kimse ondna hayırlı haber alırız inş.

slm arkadaslar ben mayıs topigınde ıdım allahın ıznı ıle ılk asılamam tuttu ve 6 haftalık hamıleyım allahım hepınıze nasıp eder insallah

seni belirtilerin nelerdi birde kanda kaç günde çıktı sonuç kaçtı

hayırlı olsun sen bizede morel oldun

seni belirtilerin nelerdi birde kanda kaç günde çıktı sonuç kaçtı

hayırlı olsun sen bizede morel oldun

tsk cnm kasıklarımda hafıf sancı olurdu usurdum yanardım göguslerım agrırdı yurumek bıle ıstemez olmustum cnm dr 10. gun cagırdı negatıf dedı sonra adet olmanı bekleyelım olmazsan 3. gunu gel dedı yanı 18. gunu olmustu gıttım 532 cıktı sonra 1 hafta sonra tekrar ıstedı beta bu seferde 9000 cıktı guzel yukselmıs dedı boyle oldu darısı sızlere ıns

iden bak canım gördun mu dedım sana erken 9. gun sakın ılac falan ıcme bekleyelım adet olana kadar olmamıs adetten umut kesılmez:))

buketcimm cok sagol valla gercekten umut oldun bıze ıyıkı yazdın rabbım saglıklıca kavustursun bebişine darısı bizeeeeeeeeeeeeeeee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…