Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iden bak canım gördun mu dedım sana erken 9. gun sakın ılac falan ıcme bekleyelım adet olana kadar olmamıs adetten umut kesılmez:))

iden bak canım gördun mu dedım sana erken 9. gun sakın ılac falan ıcme bekleyelım adet olana kadar olmamıs adetten umut kesılmez:))

vay be tam üstüne geldi buket arkadaşımız...
canım 10. gün değerin kaç çıkmıştı acaba??

adet olsanız bile hamile olabilirsii bir çok insan var bence aşılama 15 gün önce belli olmayabilir

kızlarrrr sonuç geldi ... tam tahmin ettiğim gibi 1,77 yani hamile değilim :) olsun bunda da vardır bir hayır

idencim geçmiş olsun canım,ama burdan okuduklarıma göre kızlar haklı erken yaptırmışsın.ben tam 14.günü yaptırdım ve hatta adet olmuştum...seninde inşallah yükselir dur bakalım allahtan ümit kesilmez..her işte bi hayır vardır dediğin gibi...ama bende inanıyorum bi gün anne olucam, eşimde baba olucak...o günü sabırsızlıkla bekliyorum..inanırmısın ilk aşılamamda çok üzülüp günlerce ağlamıştım ama bu kez çok üzülmedim içimde bi his var olumlu anlamda...belki bu ay kendiliğinden hamile kalcam,hiç 3. ye gerek kalmadan..yani inşallah tüm kalbimle inanıp dua ediyorum,kendim için ve sizler için....

kızlr normalde 14. gun yumurtalayıp asılaması 16. gun olan bırısı olarak ben 20sınde adet olcaktım ama bu ay garıp olarak 9. gun yumurtladım ve 11. gun asılamam oldu sımdı adetım öne kayar mı ve benım gıbı asılama oncesı erken catlayan var mı??

kuzum allah razı olsun... bakalım bekleriz baktık adet olmuyoruz bidaha gideriz doktora :))

ah ıden vah ıden sen bızı dınle ıden :))

saol canım inanın çok iyi hazırlamışım kendimi :) birisi sormadığı sürece iyiyim

benimde 1,77 ama bende senin gibi her an adet olcam diyorum ... 3 haziranda oldu aşılamam benim bugün istediler tahlili

erken cnm daha yaptır ama gun gun artıyor bende adet olacam dedım durdum karnım sıstı agrıdı ama olmadım darısı sana

kızlr normalde 14. gun yumurtalayıp asılaması 16. gun olan bırısı olarak ben 20sınde adet olcaktım ama bu ay garıp olarak 9. gun yumurtladım ve 11. gun asılamam oldu sımdı adetım öne kayar mı ve benım gıbı asılama oncesı erken catlayan var mı??

yumurtladığın tarihten 14 gün sonra regl olursun canım benim bildiğim

yumurtladığın tarihten 14 gün sonra regl olursun canım benim bildiğim

kayar tarıh one dıyorsun demı her ay bılırdım adet tarıhımı hıc sasmazdı bu ay hangı gun olacagımı bılmemek cok kotu o yuzden de tahlıle cesaret edemıyorum ya daha varsa gunum gelmemısse dıyorum

hoşbulduk canım, inşallah tabi ama niyeyse anca tüp bebekle olacak gibi geliyor, ben istanbulda zeynep kamil devlet hastanesinde yaptırdım ilkini, bir ay ara verdirdiler, o zaman sormuştum kaç başarısız aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor dedim ikinciden sonra dedi, eğer bi aksilik çıkmazsa buda tutmazsa tüp bebeğe geçirecekler galiba, ilk aşılamada rapor çıkartmıştım, bu raporla mı hepsi oluyor, her işleme ayrı rapor mu onu bilemiyorum detayları öğrendikçe bildiririm canım, sen hangi aşamadasın?

Son düzenleme:

bizimki intertil eşimde de bende de bir şey yok ama olmuyor 2. asılamam bu ılkını özelde yaptım 2. sı devlette ama rapor almadım ıkısınde de ve az once bı arkadasımla konustum 2 kere asılama yapılsa bıle devlet hepsını karsılamıyo yuzde 20sını sen oduyorsun o da 3.5 tutuyor dedı o ankara zekaıtahır devlet hastanesınde yaptırdı okadar odemıs raporlu oldugu halde ozelde de 4.5 verıyormussun 1 mılay ıcın devlete gıtmem sanırım hıc umursamıyorlarmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…