iden bak canım gördun mu dedım sana erken 9. gun sakın ılac falan ıcme bekleyelım adet olana kadar olmamıs adetten umut kesılmez:))
benımde iştahım kesıldı ateslenme bende de oluyor ve sabah kalktıgımda mıdem kazınıyor kı normalde hıc olmuyo ama karnımı gordukce kesın adet olcam dıyorum nasıl bu kadar sıser yaa(
ben her gun adet olacam dedım annemde kızardı bekle belkı olmazsın aynı adet sancılarını yasadım yanı
tsk cnm kasıklarımda hafıf sancı olurdu usurdum yanardım göguslerım agrırdı yurumek bıle ıstemez olmustum cnm dr 10. gun cagırdı negatıf dedı sonra adet olmanı bekleyelım olmazsan 3. gunu gel dedı yanı 18. gunu olmustu gıttım 532 cıktı sonra 1 hafta sonra tekrar ıstedı beta bu seferde 9000 cıktı guzel yukselmıs dedı boyle oldu darısı sızlere ıns
iden bak canım gördun mu dedım sana erken 9. gun sakın ılac falan ıcme bekleyelım adet olana kadar olmamıs adetten umut kesılmez:))
1.50 fılandı cok dusuktu cnm
maşallah rabbim sağlık sıhhatle büyütsün
kızlarrrr sonuç geldi ... tam tahmin ettiğim gibi 1,77 yani hamile değilim :) olsun bunda da vardır bir hayır
1.50 fılandı cok dusuktu cnm
buketcimm cok sagol valla gercekten umut oldun bıze ıyıkı yazdın rabbım saglıklıca kavustursun bebişine darısı bizeeeeeeeeeeeeeeee :))
idencim geçmiş olsun canım,ama burdan okuduklarıma göre kızlar haklı erken yaptırmışsın.ben tam 14.günü yaptırdım ve hatta adet olmuştum...seninde inşallah yükselir dur bakalım allahtan ümit kesilmez..her işte bi hayır vardır dediğin gibi...ama bende inanıyorum bi gün anne olucam, eşimde baba olucak...o günü sabırsızlıkla bekliyorum..inanırmısın ilk aşılamamda çok üzülüp günlerce ağlamıştım ama bu kez çok üzülmedim içimde bi his var olumlu anlamda...belki bu ay kendiliğinden hamile kalcam,hiç 3. ye gerek kalmadan..yani inşallah tüm kalbimle inanıp dua ediyorum,kendim için ve sizler için....
ah ıden vah ıden sen bızı dınle ıden :))
benimde 1,77ama bende senin gibi her an adet olcam diyorum ... 3 haziranda oldu aşılamam benim bugün istediler tahlili
erken cnm daha yaptır ama gun gun artıyor bende adet olacam dedım durdum karnım sıstı agrıdı ama olmadım darısı sana
kızlr normalde 14. gun yumurtalayıp asılaması 16. gun olan bırısı olarak ben 20sınde adet olcaktım ama bu ay garıp olarak 9. gun yumurtladım ve 11. gun asılamam oldu sımdı adetım öne kayar mı ve benım gıbı asılama oncesı erken catlayan var mı??
yumurtladığın tarihten 14 gün sonra regl olursun canım benim bildiğim
hoşgeldin zeliş inşallah dua edelimde tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalalım bu aşılamalardan senden ricam bana detaylı bir şekilde eğer biliyorsan tüp bebeği ücretsiz yaptırabilmek için gereken şartları yazabilir misin ? sadece 3 kere asılama yetıyor mu 3 u de raporlu mu olması lazım yas sartı ve sigorta sartı gıbı baska detaylar yok mu? allah yolunu acık etsın arkadasım
hoşbulduk canım, inşallah tabi ama niyeyse anca tüp bebekle olacak gibi geliyor, ben istanbulda zeynep kamil devlet hastanesinde yaptırdım ilkini, bir ay ara verdirdiler, o zaman sormuştum kaç başarısız aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor dedim ikinciden sonra dedi, eğer bi aksilik çıkmazsa buda tutmazsa tüp bebeğe geçirecekler galiba, ilk aşılamada rapor çıkartmıştım, bu raporla mı hepsi oluyor, her işleme ayrı rapor mu onu bilemiyorum detayları öğrendikçe bildiririm canım, sen hangi aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?