Canımm bu belirtiler bende var dünden beri hayır olsun...Çok akıntı yok ama böyle şeffaf hani yumurta çatlamasına doğru bir akıntı olur ya onun gibi az bişey var.
Kasıklarımda ağrı, hasta olacakmışım gibi içimden sıcak bişeyler gidiyor. Birde bıçak batırıyorlarmış gibi ağrı oluyor ara ara.
Progest.iğnelerden mi? hasta olacağım ondan mı? anlayamadım
İdencim üzülmee ama hemende olmadı diye düşünme 10.gün çok erken adetini bekle bakalım...kızlarrrr sonuç geldi ... tam tahmin ettiğim gibi 1,77 yani hamile değilim :) olsun bunda da vardır bir hayır
Canımm bu belirtiler bende var dünden beri hayır olsun...
İdencim üzülmee ama hemende olmadı diye düşünme 10.gün çok erken adetini bekle bakalım...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...Bir uyumuşum yeni uyandım ya oku oku anca yazabildim
idencim öncelikle allah hayırlısını nasip etsin. Bende 5 haziranda ilk aşılamamı oldum fakat benim doktorum ayın 19 unda çağırdı seni neden bukadar erken çağırdılar anlamadım. Seni umutlandırmak istemem ama bencede biraz daha beklemelisin enazından 15 gün geçsin. Bende dün dayanamayıp 7. günde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama 2. çizgi çok hafifti bu yüzden bende arada kaldım benimle birlikte sende bence günleri say 1 hafta sonra bir daha baktır allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
idencim öncelikle allah hayırlısını nasip etsin. Bende 5 haziranda ilk aşılamamı oldum fakat benim doktorum ayın 19 unda çağırdı seni neden bukadar erken çağırdılar anlamadım. Seni umutlandırmak istemem ama bencede biraz daha beklemelisin enazından 15 gün geçsin. Bende dün dayanamayıp 7. günde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama 2. çizgi çok hafifti bu yüzden bende arada kaldım benimle birlikte sende bence günleri say 1 hafta sonra bir daha baktır allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
sinemcim merhaba hosgeldın asılama sonrası ılac yada jel falan kullandın mı cunku ıdrarda 7. gunde cıkması cok zor yanı ınsallah olumluduru ama sankı ılacların etkısı gıbı geldı yada bızde bı tuhaflık var:)
Canımm valla psikolojimiz alt üst oluyor zaman zaman bende geçen ay çok kötüydüm buay da şu ağrıları hayra yormak istiyorum rabbim hayırlısı ile sevindirsin bizleri...Ben dün akşam nedensiz yere hüngür hüngür ağladm vallahi.
Acıya dayanıklıyımdır ama psikolojım alt üst valla
Belimin ağrısı,kasık ağrısı, vuruldugum ıgnelerın agrısı inşallah bugun 8 'ıncıyı vurulacağım.
Çok dua ediyorum Allah'dan hayırlı ise versin diyorum hepimiz için.
Gaz ağrısı gibi ağrıyı sürekli yaşamakta mahvediyor.
Çatlatma iğnesi olduysa ondan da olabilir iğneden sonra 10 günde ancak düşüyor değer...sinemcim merhaba hosgeldın asılama sonrası ılac yada jel falan kullandın mı cunku ıdrarda 7. gunde cıkması cok zor yanı ınsallah olumluduru ama sankı ılacların etkısı gıbı geldı yada bızde bı tuhaflık var:)
Buket'cim hayırlı olsn çok sevindim. Darısı başımıza
Cnm akinti hala var bende olur boyle seylerCanımm bu belirtiler bende var dünden beri hayır olsun...
İdencim üzülmee ama hemende olmadı diye düşünme 10.gün çok erken adetini bekle bakalım...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...Bir uyumuşum yeni uyandım ya oku oku anca yazabildim
Canımm valla psikolojimiz alt üst oluyor zaman zaman bende geçen ay çok kötüydüm buay da şu ağrıları hayra yormak istiyorum rabbim hayırlısı ile sevindirsin bizleri...
Çatlatma iğnesi olduysa ondan da olabilir iğneden sonra 10 günde ancak düşüyor değer...
canimmmm hevesini kirmak istemem ama cat ignesinin iceriginde bhcg var ve vucut bunu ancak on gunde atiyor 7.gun.coook erken cat ignesi olmasa hamis olsan bile 7.gun idrarda cikmaz bu arada ayni gun asilama olmusuz :13:
buketcim ilk bebeğin mi
şu testi yaptırsakta kurtulsak valla ne vakıt gecıyor ne de herhangi bir şeye konsantre olabiliyorum
Şule'cim senin zamanın gelmiş aslında.
korkuyorummmmmmmmm ama böyle beklemektense karar verdim yarın gidip o negatif sonuçla yuzleseceğım baska turlu uyku bıle uyuyamıyorum ya bu asılamanın bekleme suresı mahvettı benı
kızlarrrr sonuç geldi ... tam tahmin ettiğim gibi 1,77 yani hamile değilim :) olsun bunda da vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?