Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canımm bu belirtiler bende var dünden beri hayır olsun...
kızlarrrr sonuç geldi ... tam tahmin ettiğim gibi 1,77 yani hamile değilim :) olsun bunda da vardır bir hayır
İdencim üzülmee ama hemende olmadı diye düşünme 10.gün çok erken adetini bekle bakalım...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...Bir uyumuşum yeni uyandım ya oku oku anca yazabildim

idencim öncelikle allah hayırlısını nasip etsin. Bende 5 haziranda ilk aşılamamı oldum fakat benim doktorum ayın 19 unda çağırdı seni neden bukadar erken çağırdılar anlamadım. Seni umutlandırmak istemem ama bencede biraz daha beklemelisin enazından 15 gün geçsin. Bende dün dayanamayıp 7. günde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama 2. çizgi çok hafifti bu yüzden bende arada kaldım benimle birlikte sende bence günleri say 1 hafta sonra bir daha baktır allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

saolun canlarım.... bekliycez bakalım haktan hayırlısı

sinemcim merhaba hosgeldın asılama sonrası ılac yada jel falan kullandın mı cunku ıdrarda 7. gunde cıkması cok zor yanı ınsallah olumluduru ama sankı ılacların etkısı gıbı geldı yada bızde bı tuhaflık var:)

Ben dün akşam nedensiz yere hüngür hüngür ağladm vallahi.
Acıya dayanıklıyımdır ama psikolojım alt üst valla
Belimin ağrısı,kasık ağrısı, vuruldugum ıgnelerın agrısı inşallah bugun 8 'ıncıyı vurulacağım.
Çok dua ediyorum Allah'dan hayırlı ise versin diyorum hepimiz için.
Gaz ağrısı gibi ağrıyı sürekli yaşamakta mahvediyor.

Benim doktor 10 gün yapma dedi hele idrarda yapma yanıltıcı oluyor umutlandırır seni dedi.

Canımm valla psikolojimiz alt üst oluyor zaman zaman bende geçen ay çok kötüydüm buay da şu ağrıları hayra yormak istiyorum rabbim hayırlısı ile sevindirsin bizleri...
Çatlatma iğnesi olduysa ondan da olabilir iğneden sonra 10 günde ancak düşüyor değer...

Buket'cim hayırlı olsn çok sevindim. Darısı başımıza

Cnm akinti hala var bende olur boyle seyler

Vallahi hayrolsun nediyelim.

canım doktorumun verdiği sadece g
ece yatarken vajinal yolla aldığım jel var onun dışında ilaç kullanmadım bu jelide sordum doktora sadece bebiş tutanabilsin diye yardımcı jelmiş bende çok şaşırmıştım 2. çizgiyi görünce ama dediğim gibi çok hafif bir çizgi pazar günü bidaha yapcam ozaman ne çıkcak bakalım :) bu arada aşılamadan 1 gün sonra gün aşırı eşimle birlikte oldum aşılama önceside olmuştum belkide daha öncesinden bişey vardır bakalım hayırlısı ama belirsizlik kadar kötü bişey yokmuş

şu testi yaptırsakta kurtulsak valla ne vakıt gecıyor ne de herhangi bir şeye konsantre olabiliyorum

buketcım hamıle oldugun ıcın soruyorum karnımız su an adet ıcın sısıyor ya eger hamıle olursak boyle mı kalıyo yoksa gecıyor mu gögusler ve karın patlamak uzere

korkuyorummmmmmmmm ama böyle beklemektense karar verdim yarın gidip o negatif sonuçla yuzleseceğım baska turlu uyku bıle uyuyamıyorum ya bu asılamanın bekleme suresı mahvettı benı

Evet ama dediğin gbi yüzleşmek lazım.
Umarım güzel haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…