Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm akinti hala var bende olur boyle seyler
Canım buarada hayırlı olsun senin aşılaman tutmuş darısı başımıza inş)sende hiç ağrı falan olmuşmuydu?

Canım o jeli bende kullanıyorum...Sen aşılama öncesi hiçbir ilaç kullanmadın mı!!

Evt canim evet akinti cok oldu gogus ve bel agrisi oldu

canım yok o jel dışında tek kullandığım klomendi onun dışında bir ilaç kullanmadım

Evt canim evet akinti cok oldu gogus ve bel agrisi oldu
Ayy haydi canım sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsinn
canım yok o jel dışında tek kullandığım klomendi onun dışında bir ilaç kullanmadım

Hımmm jelde betahcg falan yok çatlatma iğneside olmamışsın valla inş hamişsindir canımnormalinde şüpheli ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkar diyorlar ama ayyyy heycanlandım yaw

kuzum biseyi merak ediyorum bu agrilar asilamanin.kacinci günü başladı yada ilk günden itibaren var mıydı akinti ne zaman basladi bende hic agri sizi akinti bisey yok birde progestan kullanmismiydin amma cok soru sordum:26::78:

Canımm hicrancım sen nasılsınn ?valla sorulacak tüm soruları sordun teşekkürler,))

kuzum biseyi merak ediyorum bu agrilar asilamanin.kacinci günü başladı yada ilk günden itibaren var mıydı akinti ne zaman basladi bende hic agri sizi akinti bisey yok birde progestan kullanmismiydin amma cok soru sordum:26::78:

İlk gunden beri cnm var progesteran 5 haftalik iken verdi onemli degil cnm

bende hiç akıntı yok belimde agrımıyor göğusumde demek ki hamiş değilim(

canım belli olmaz o bazılarında farklı belirtiler olabiliyor. Ben şimdi ablama soruyorum benimde sadece wc ye gidince akıntım oluyor belim hafif ağrıyor ama gögüslerimde hiçbirşey yok ne sızı ne şişlik benim en çok sol kasığım arıyor bide bacağım çekiliyor sızlıyor okadar ablam bunların hiçbirini yaşamamış bile o yüzden pozitif düşünelim pozitif olsun :)

İki gündür çok sık wc'ye gitmeye başladım
Bezeler gitsin diye buz ile ovalıyorum ya üşüttüm mü acaba

canım klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum tabi :) ama üstünden 10-11 gün geçti bakalım bende umutlanmak istemiyorum o yüzden cumartesi bidaha yapıcam testi ama bendeki en büyük belirti sol kasığım sanki bir yerden sallandırılıyor gibi ayakta çok fazla duramıyorum belimde hafif ağrıyor regl dönemlerimde bunları hiç yaşamadım o yüzden merak edip 1 haftada gittim test yaptım :) inşallah o hafifde olsa pembemsi çizgi hiç silinmez cumarteside görürüm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…