Canım buarada hayırlı olsun senin aşılaman tutmuş darısı başımıza inşCnm akinti hala var bende olur boyle seyler
canım doktorumun verdiği sadece g
ece yatarken vajinal yolla aldığım jel var onun dışında ilaç kullanmadım bu jelide sordum doktora sadece bebiş tutanabilsin diye yardımcı jelmiş bende çok şaşırmıştım 2. çizgiyi görünce ama dediğim gibi çok hafif bir çizgi pazar günü bidaha yapcam ozaman ne çıkcak bakalım :) bu arada aşılamadan 1 gün sonra gün aşırı eşimle birlikte oldum aşılama önceside olmuştum belkide daha öncesinden bişey vardır bakalım hayırlısı ama belirsizlik kadar kötü bişey yokmuş
buketcım hamıle oldugun ıcın soruyorum karnımız su an adet ıcın sısıyor ya eger hamıle olursak boyle mı kalıyo yoksa gecıyor mu gögusler ve karın patlamak uzere
Evt cnm ayni kaliyor gecmez cnm
Canım buarada hayırlı olsun senin aşılaman tutmuş darısı başımıza inş)sende hiç ağrı falan olmuşmuydu?
Canım o jeli bende kullanıyorum...Sen aşılama öncesi hiçbir ilaç kullanmadın mı!!
buketcim tebrikler saglikla al kucagina rabbim bir avazda kurtarsin
aman tanrımmm çok fena o zaman durum(
buketcim tebrikler saglikla al kucagina rabbim bir avazda kurtarsin
Canım buarada hayırlı olsun senin aşılaman tutmuş darısı başımıza inş)sende hiç ağrı falan olmuşmuydu?
Canım o jeli bende kullanıyorum...Sen aşılama öncesi hiçbir ilaç kullanmadın mı!!
Evt canim evet akinti cok oldu gogus ve bel agrisi oldu
kuzum biseyi merak ediyorum bu agrilar asilamanin.kacinci günü başladı yada ilk günden itibaren var mıydı akinti ne zaman basladi bende hic agri sizi akinti bisey yok birde progestan kullanmismiydin amma cok soru sordum:26:
Ayy haydi canım sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsinnEvt canim evet akinti cok oldu gogus ve bel agrisi oldu
canım yok o jel dışında tek kullandığım klomendi onun dışında bir ilaç kullanmadım
kuzum biseyi merak ediyorum bu agrilar asilamanin.kacinci günü başladı yada ilk günden itibaren var mıydı akinti ne zaman basladi bende hic agri sizi akinti bisey yok birde progestan kullanmismiydin amma cok soru sordum:26::78:
kuzum biseyi merak ediyorum bu agrilar asilamanin.kacinci günü başladı yada ilk günden itibaren var mıydı akinti ne zaman basladi bende hic agri sizi akinti bisey yok birde progestan kullanmismiydin amma cok soru sordum:26::78:
iyiyim canim sanki hic bi islem yasamamisim gibiyim artik
bi sey daha sorcam tmm bu son
bende hiç akıntı yok belimde agrımıyor göğusumde demek ki hamiş değilim(
Ayy haydi canım sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsinn
Hımmm jelde betahcg falan yok çatlatma iğneside olmamışsın valla inş hamişsindir canımnormalinde şüpheli ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkar diyorlar ama ayyyy heycanlandım yaw
İki gündür çok sık wc'ye gitmeye başladım
Bezeler gitsin diye buz ile ovalıyorum ya üşüttüm mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?