Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim canim sanki hic bi islem yasamamisim gibiyim artik

Sen nasılsın canım

Canım düne kadar sadece göğüslerim ağrıyordu ve şişti dün otobüse falan bindim uzunca süre ayaklata falan kaldım belim ve sol kasığım ağrıdı dünbugünde tam tersi belim ve sağ kasığım ağrıyor hayırlısı vallahi ya olumlu düşünelim olumlu olsun...

Ayyy haydi inş canımmm)

Kizlar bt0106 die ark vardi burayada yazmisti galiba asilamanin onuncu gunu idrarda bakmisti silik cizgi cikmisti sonra test gunu geldi kanda baktirmadan regl oldu kandada baktirdi herseye ragmen ama negatif yani demem o ki ilacun etkisi hemen gecmiooo beni yanlis anlamayin lutfen

bende 2 gündür çok sık wc ye gidiyorum :) heleki ben suyu az tüketir ve günde en fazla 4 kez giderken şimdi maşallah sayamıyorum :)

Bende ıkı gundur cok su ıcmıyorum.
çok sıkışmışım gib kasıkalrımda ağrı gidiyorum az bişey yapıyorum ama kasıkalrıdmakı sıkışma ağrısı devam edıyor yıne

Bende ıkı gundur cok su ıcmıyorum.
çok sıkışmışım gib kasıkalrımda ağrı gidiyorum az bişey yapıyorum ama kasıkalrıdmakı sıkışma ağrısı devam edıyor yıne

canım en ufak şeyden umutlanmak acıkcası istemiyorum o yüzden aslında hep pozitif düşünmeye çalışıyorum. benim ilk aşılamam ama eşimde bende bu sefer tutcak demiştik benim umutlama sebeplerimden en önemlisi sol yumurtam 20 mm di çatlatma iğnesi vurulmuştum ve üzerinden 10 gün geçti ve benim sadece sok kasığım sızlıyor. ayakta çok durduğumda wc de uzandığımda hep sol kasığım ve sol bacağım sızlıyor inşallah hepimizin umudu gerçek olur

Kizlar merabalar.. bugun asilama oldum.. insallah haziran 30da belli olacak.. hamile kalmak istiyorummmmmm

Aynen umutlanıyoruz ufacık şeylerden. Sonrası umarım hüsran olmaz.
Bende de 3 yumurta oluşmuştu.
Şöyledei birşey var bu ağrıların nedeni iğneleri vurulrke nörnek 34 yumurta 18-20 mm arasında oluyor. çatlatma iğnesini vuruluyoruz.
Aradan 7-8 gün geçtıkten sonra kasıkta ağrı oluyor. buu önceden yaşadım dr gittim reglım gelmeden bınbır umutla gittim ve dedıkı iğnelerin etkısı ıle küçük olan yumurtaların büyümüş 5-6 tane daha olmuştı baskı yapıyor dedi. Zamanla söner dedi. Şu andada acaba yine aynı şeymi diye korkuyorum

Evet canlar konyadan.. kuzum oyle hesapladim ama.. bilemiorum artik... cok mutluyum umutluyum.. insallah
Olacak olacak olacak... hayal kirikligi olmasin

dediğin gibi okadar süreçten geçtikten sonra pozitif düşünmekte bile zorlanıyorsun ben 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim testte çıktı aynı dün yaptığım teste çıktığı gibi kanda da çıktı ama 2 gün geçmeden düştü yani en güzeli kafaya takmadan allaha dua etmek başka da bişey gelmez zaten elimizden

Jule esen e gidiorum.. bende hic bi sorun yok.. esimde sprm az .
Ole yani.. sen hangi doktora gidiosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…