iyiyim canim sanki hic bi islem yasamamisim gibiyim artik
Sen nasılsın canım
bende aynen sürekli tuvalete gidiyorum o kadar cok su da ıcmıyorum
canım klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum tabi :) ama üstünden 10-11 gün geçti bakalım bende umutlanmak istemiyorum o yüzden cumartesi bidaha yapıcam testi ama bendeki en büyük belirti sol kasığım sanki bir yerden sallandırılıyor gibi ayakta çok fazla duramıyorum belimde hafif ağrıyor regl dönemlerimde bunları hiç yaşamadım o yüzden merak edip 1 haftada gittim test yaptım :) inşallah o hafifde olsa pembemsi çizgi hiç silinmez cumarteside görürüm :18:
bende 2 gündür çok sık wc ye gidiyorum :) heleki ben suyu az tüketir ve günde en fazla 4 kez giderken şimdi maşallah sayamıyorum :)
bende 2 gündür çok sık wc ye gidiyorum :) heleki ben suyu az tüketir ve günde en fazla 4 kez giderken şimdi maşallah sayamıyorum :)
Ayyy haydi inş canımmm)
Amin canım inş.Beklemek gerçekten zor...inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizin güzel haberlerini paylaşırız bu pembe sayfalarda AMİNN Böyle beklemekte inan çok zor zaman geçmiyor
Amiiiiinnn canımmm inş yawins bebektendir sibelcimmmm
Bende ıkı gundur cok su ıcmıyorum.
çok sıkışmışım gib kasıkalrımda ağrı gidiyorum az bişey yapıyorum ama kasıkalrıdmakı sıkışma ağrısı devam edıyor yıne
canimmmmm hayirli olsun asilamannnnn ins güzel sonuclanirrrr ya bisi sorcamm test tarihin sanki cok gec gibi geldiKizlar merabalar.. bugun asilama oldum.. insallah haziran 30da belli olacak.. hamile kalmak istiyorummmmmm
Kizlar merabalar.. bugun asilama oldum.. insallah haziran 30da belli olacak.. hamile kalmak istiyorummmmmm
canim birde nerelisin konyali misin yoksaKizlar merabalar.. bugun asilama oldum.. insallah haziran 30da belli olacak.. hamile kalmak istiyorummmmmm
canım en ufak şeyden umutlanmak acıkcası istemiyorum o yüzden aslında hep pozitif düşünmeye çalışıyorum. benim ilk aşılamam ama eşimde bende bu sefer tutcak demiştik benim umutlama sebeplerimden en önemlisi sol yumurtam 20 mm di çatlatma iğnesi vurulmuştum ve üzerinden 10 gün geçti ve benim sadece sok kasığım sızlıyor. ayakta çok durduğumda wc de uzandığımda hep sol kasığım ve sol bacağım sızlıyor inşallah hepimizin umudu gerçek olur
sorun neydi canim hangi dr gidiyorsun bende konyaliyimEvet canlar konyadan.. kuzum oyle hesapladim ama.. bilemiorum artik... cok mutluyum umutluyum.. insallah
Olacak olacak olacak... hayal kirikligi olmasin
Aynen umutlanıyoruz ufacık şeylerden. Sonrası umarım hüsran olmaz.
Bende de 3 yumurta oluşmuştu.
Şöyledei birşey var bu ağrıların nedeni iğneleri vurulrke nörnek 34 yumurta 18-20 mm arasında oluyor. çatlatma iğnesini vuruluyoruz.
Aradan 7-8 gün geçtıkten sonra kasıkta ağrı oluyor. buu önceden yaşadım dr gittim reglım gelmeden bınbır umutla gittim ve dedıkı iğnelerin etkısı ıle küçük olan yumurtaların büyümüş 5-6 tane daha olmuştı baskı yapıyor dedi. Zamanla söner dedi. Şu andada acaba yine aynı şeymi diye korkuyorum
bi sey daha sorcam tmm bu sondr iliski onerdi mi hangi gunler onerdi cok tesekkur ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?