Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamadaki yumurta büyüklüğü ve sayınız neydi.Benim ilkinde tek yumurta 21 mm di.bu seferkini bilmiyorum cuma öğrenicem.

Son düzenleme:
Kizlar merabalar.. bugun asilama oldum.. insallah haziran 30da belli olacak.. hamile kalmak istiyorummmmmm
Canım hoşgeldin aramızahayırlı olsun aşılaman bekleme kısmı çok zor yaw
Evet canlar konyadan.. kuzum oyle hesapladim ama.. bilemiorum artik... cok mutluyum umutluyum.. insallah
Olacak olacak olacak... hayal kirikligi olmasin
İnş olacak canım işte böyle olmak lazımBuarada kaç yıllık evlisin?ilk aşılaman mı?herhangi bir sorun var mı da aşılama yoksa sende sebepsiz infertilite misin benim gibi?

Ikizim olsun bi kiz bi erkek.. hayirlisindan.. basimi kaldiracak vaktim
Olmasin.. bezdirsenler beni .

Canım ya kimyasal gebelik gerçekten çok yıpratıyor ben ben geçen eylül ve bu sene şubatta kimyasal gebelik geçirdim ikisinde de yıkıldım resmen benimde hep 2.gün kanda düştü değerler rabbim yaşatmasın birdaha kimseye elinden şekeri alınmış çocuk gibi hissettim hep kendimi((
aşılamadaki yumurta büyüklüğü ve sayınız neydi.Benim ilkinde tek yumurta 21 mm di.bu seferkini bilmiyorum cuma öğrenicem.

Canım benim 3 yumurta vardı en büyüğü 14mm di 2 gün sonra kontrole gittiğimde kendi kendine çatladığını gördük ve hemen aşılama oldun tek yumurtam çatlamıştı yani dolayısı ile çok düşük bir ihtimal benim tutması gibi geliyor rabbim bilir gerçi...

Tutmazssa..ki oyle dusunmek bile istemiorum..
Doktora gelip gitmek yipratiyo beni..1 sene sonra ancak tup bebek.
Hayirlisindan olsun olsunn.. nasil gecek bu gunler allahim yardim et

arkadaşlar cumartesi görüşmek dileğiyle o güne kadar nette girmiycem sürekli araştırıp bir çok şey okuyup kafamı çok bulandırdım. Acaba demekten kafayı yiğcem en güzeli cumartesi test yaptığımda sizlerle paylaşıp çarşamba günüde kan testimin sonucunu size aktarmak olduğunu düşünüyorum. Herşey gönlünüzce olsun umarım allah hepimizin kucağını boş bırakmaz. Dualarınızla selametle..

benimde birebir aynı:)

şulecim ben kendimi hamile hissediyorum senle belirtilerimizde hemen hemen aynı inşallah hamileyizdir :) bende 2 gündür sık wc ye çıkıyorum, belim hafif sızlıyor, sol kasığım ayakta durdukça uzandıkça sürekli sızlıyor, midem kazınıyor yemekten 3 saat sonra gene acıkmaya başladım 2 gündür akşamları bu saatlerde hafif yanmalar başlıyor midem de bide sabahları bilmiyorum walla allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)

inşallah canım ya inşallah bu sefer boşa gitmemiştir yarın belli olcak benimki bakalım hayırlısı

inşallah canım ya inşallah bu sefer boşa gitmemiştir yarın belli olcak benimki bakalım hayırlısı

canım yarın sırf iyi haberini almak için giricem nete ben pozitif düşünüyorum inşallah yarında hamiş olduğunu öğrenir kutlarız canım allah gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…