anladimm cnmm tesekkur ederimbi sey daha sorcam tmm bu sondr iliski onerdi mi hangi gunler onerdi cok tesekkur ederimmmm
Cnm iki gun snr iliski onerdi iki gun mola sonra tekrar iliski 1 hafta boyle oldu cnm
Canım hoşgeldin aramızaKizlar merabalar.. bugun asilama oldum.. insallah haziran 30da belli olacak.. hamile kalmak istiyorummmmmm
İnş olacak canım işte böyle olmak lazımEvet canlar konyadan.. kuzum oyle hesapladim ama.. bilemiorum artik... cok mutluyum umutluyum.. insallah
Olacak olacak olacak... hayal kirikligi olmasin
bendede pko var bende ali acara gidiyorumJule esen e gidiorum.. bende hic bi sorun yok.. esimde sprm az .
Ole yani.. sen hangi doktora gidiosun..
anladimm cnmm tesekkur ederim
Cnm benimde 1 yumurtam ile 20mm di oldu ve tuttuaşılamadaki yumurta büyüklüğü ve sayınız neydi.Benim ilkinde tek yumurta 21 mm di.bu seferkini bilmiyorum cuma öğrenicem.
4buyuk olgun yumurtam vardi 3tanede kucuk vardi
aminnnnn insssssIkizim olsun bi kiz bi erkek.. hayirlisindan.. basimi kaldiracak vaktim
Olmasin.. bezdirsenler beni .
Canım ya kimyasal gebelik gerçekten çok yıpratıyor ben ben geçen eylül ve bu sene şubatta kimyasal gebelik geçirdim ikisinde de yıkıldım resmen benimde hep 2.gün kanda düştü değerler rabbim yaşatmasın birdaha kimseye elinden şekeri alınmış çocuk gibi hissettim hep kendimidediğin gibi okadar süreçten geçtikten sonra pozitif düşünmekte bile zorlanıyorsunben 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim testte çıktı aynı dün yaptığım teste çıktığı gibi kanda da çıktı ama 2 gün geçmeden düştü yani en güzeli kafaya takmadan allaha dua etmek başka da bişey gelmez zaten elimizden
aşılamadaki yumurta büyüklüğü ve sayınız neydi.Benim ilkinde tek yumurta 21 mm di.bu seferkini bilmiyorum cuma öğrenicem.
aşılamadaki yumurta büyüklüğü ve sayınız neydi.Benim ilkinde tek yumurta 21 mm di.bu seferkini bilmiyorum cuma öğrenicem.
Cnm benimde 1 yumurtam ile 20mm di oldu ve tuttu
benimde sol tarafta 20 mm 1 yumurtam sağ tarafta 13 ve 16mm 2 yumurtam vardı ama dr sola çalıştı :)
Canım aşılamadan sonra proges. kullandın mı
benimde birebir aynı:)
şulecim ben kendimi hamile hissediyorum senle belirtilerimizde hemen hemen aynı inşallah hamileyizdir :) bende 2 gündür sık wc ye çıkıyorum, belim hafif sızlıyor, sol kasığım ayakta durdukça uzandıkça sürekli sızlıyor, midem kazınıyor yemekten 3 saat sonra gene acıkmaya başladım 2 gündür akşamları bu saatlerde hafif yanmalar başlıyor midem de bide sabahları bilmiyorum walla allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)
inşallah canım ya inşallah bu sefer boşa gitmemiştir yarın belli olcak benimki bakalım hayırlısı
inşallah canım ya inşallah bu sefer boşa gitmemiştir yarın belli olcak benimki bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?