5 haftalİk gebe iken cnm
Benim doktor enden bana aşılamadan bı gun sonra verdi 12 gun boyunce iğne.
oda acıtıyor baya canım
canlar kusurabakmayın... okudukça ağlıyodum bende bi süre girmedim sayfaya film fln izledim patronlarda yok çok şükür iyi geldi bana.. inanın çok iyiyim şuan hiç aşılama yapmamışım hiç negatif sonuç almamış gibiyim :)) yarın dönerim muhabbete şuan çok kaçırdım...
listede düzeltmemi istediğiniz şeyler varmı nolur uyarın beni emii :))
Canım ya üzme kendini diyeceğim ama üzmemek elde değil. Dur daha adet görmedin.
Yarın evlilik yıldönümün eşine süpriz yap. Yada o sana yapacaktır zaten mutlu bir gün geçirip kafanı rahatlat.
Yüzünden gülücükler eksik olmasın canım
Cnm kacinci gun ki negatif diyosuncanlar kusurabakmayın... okudukça ağlıyodum bende bi süre girmedim sayfaya film fln izledim patronlarda yok çok şükür iyi geldi bana.. inanın çok iyiyim şuan hiç aşılama yapmamışım hiç negatif sonuç almamış gibiyim :)) yarın dönerim muhabbete şuan çok kaçırdım...
Cnm kacinci gun ki negatif diyosun
Canımm ağlama demek kolay ama zor biliyorum...Neyse azcıkta olsa toparlamana sevindim yarın yıl dönümündü seninn haydi ona konsantre olcanlar kusurabakmayın... okudukça ağlıyodum bende bi süre girmedim sayfaya film fln izledim patronlarda yok çok şükür iyi geldi bana.. inanın çok iyiyim şuan hiç aşılama yapmamışım hiç negatif sonuç almamış gibiyim :)) yarın dönerim muhabbete şuan çok kaçırdım...
Canımm ağlama demek kolay ama zor biliyorum...Neyse azcıkta olsa toparlamana sevindim yarın yıl dönümündü seninn haydi ona konsantre olgüzel bir program yap belkide eşin yapar ne giyicen ne hediye alıcan bunlara yoğunlaş bitanem )
ya işte 3 haziranda olmuştu aşılamam 9. günmü sayılıyo neama tam anlamıyla adet olcak gibiyim :)) o bakımdan diyorum.. senide duyunca biraz umut oldu ama umutlanmakta istemiyorum..
Kızlar ya aklıma takılan birşey var benim telefon sürekli elimde buraya da telefondan giriyorum canım sıkıldığı için nette birşeyler bakıyorum falan ama acaba zararı varmıdır ya bu aşamada bizler için??ne de olsa radyasyon yayıyor:18:
Yok cnm ya benimde elimden dusmezdi gerci halâ dusmuyor bebişde gayet iyi sukur:)
Hee iyi ozaman canım birden aklıma takıldı korktum ya...çok şükür canım rabbim korusun valla kıldan tüyden nem kapar oldum .
Normal cnm ya kolay ele gecmiyor bu bebişler
Iden hayirlisi olsun kuzum , sibel malesef canim yumoslar buyumemis bnm asilama iptal edildi insallah sizlerden iyi haberler alirim benim dr baska yere gidiyo 6 ay sonra gelecek bnm koca da 6 ay sonra askere gidiyo bn ne yapacagm ya yardim et Rabbim
Iden hayirlisi olsun kuzum , sibel malesef canim yumoslar buyumemis bnm asilama iptal edildi insallah sizlerden iyi haberler alirim benim dr baska yere gidiyo 6 ay sonra gelecek bnm koca da 6 ay sonra askere gidiyo bn ne yapacagm ya yardim et Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?