Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlar kusurabakmayın... okudukça ağlıyodum bende bi süre girmedim sayfaya film fln izledim patronlarda yok çok şükür iyi geldi bana.. inanın çok iyiyim şuan hiç aşılama yapmamışım hiç negatif sonuç almamış gibiyim :)) yarın dönerim muhabbete şuan çok kaçırdım...

listede düzeltmemi istediğiniz şeyler varmı nolur uyarın beni emii :))

Canım ya üzme kendini diyeceğim ama üzmemek elde değil. Dur daha adet görmedin.
Yarın evlilik yıldönümün eşine süpriz yap. Yada o sana yapacaktır zaten mutlu bir gün geçirip kafanı rahatlat.
Yüzünden gülücükler eksik olmasın canım

canım çok teşekür ederim çok saol :2:

Cnm kacinci gun ki negatif diyosun

Canımm ağlama demek kolay ama zor biliyorum...Neyse azcıkta olsa toparlamana sevindim yarın yıl dönümündü seninn haydi ona konsantre olgüzel bir program yap belkide eşin yapar ne giyicen ne hediye alıcan bunlara yoğunlaş bitanem)

canım saolasın... biliyorum beni anlayabildiğinizi hepiniz iyi niyetlisiniz..

valla eşime bişey almıcam bu sefer o alsın o şımartsın beni :)

ya işte 3 haziranda olmuştu aşılamam 9. günmü sayılıyo ne ama tam anlamıyla adet olcak gibiyim :)) o bakımdan diyorum.. senide duyunca biraz umut oldu ama umutlanmakta istemiyorum..

Cnm benim sabir daha cok erken ben dr 10,gunu gittim hamilelik yoktu dr dediki sperm ile yumurta gec dollenmis olabilir adet gununu bekleyelim uzme kendini hemen

Kızlar ya aklıma takılan birşey var benim telefon sürekli elimde buraya da telefondan giriyorum canım sıkıldığı için nette birşeyler bakıyorum falan ama acaba zararı varmıdır ya bu aşamada bizler için??ne de olsa radyasyon yayıyor :18:

Yok cnm ya benimde elimden dusmezdi gerci halâ dusmuyor bebişde gayet iyi sukur:)

Iden hayirlisi olsun kuzum , sibel malesef canim yumoslar buyumemis bnm asilama iptal edildi insallah sizlerden iyi haberler alirim benim dr baska yere gidiyo 6 ay sonra gelecek bnm koca da 6 ay sonra askere gidiyo bn ne yapacagm ya yardim et Rabbim

Iden hayirlisi olsun kuzum , sibel malesef canim yumoslar buyumemis bnm asilama iptal edildi insallah sizlerden iyi haberler alirim benim dr baska yere gidiyo 6 ay sonra gelecek bnm koca da 6 ay sonra askere gidiyo bn ne yapacagm ya yardim et Rabbim

Başka dr cnm artık

Yaaa canım her ay farklı oluyor vardır bir hayır...Eşin gelince devam edin canım eşin askerdeyken sen burada yalnız bir hamilelik geçiricen beraber o süreyi geçirmek varken...Tabii sen daha iyi bilirsin eğerki eşin gitmeden olsun diyorsan başka doktor bul canım hastalanır hastalanmaz da 2.günü git anlat büyümediğini falan ona göre ilaçla destekler doz ayarlaması yapar önümüzdeki ay da olursun aşılamanı...Rabbim hayırlısını nasip etsin canım.Neredeydin sen?İstanbulda olsan kendi doktoruma götürürdüm seni hemen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…