Eskişehir deym canim hayirlisi artik bu süre de esimle birlikte olmayi isterim tabi ama olmuyo ki iste ah olsa ne zaman olursa olsun, baska dr da bilmiyorum ya off bu surec cok kötü
iyi akşamlar arkadaşlar. bugün aşılamamın 12. günü ve kan testi yaptırdım negatif 0.100 çıktı. hemde 8 yumurta ile aşılama yapılmıştı ama olmadı kısmet değilmiş. tedavimi bırakıyorum bir süre ara verip kendi haline bırakıp düşünmemeye çalışacam zaten sorun yoktu ama olmadı . Allahım inşallah hepimize anne olmayı nasip eder.
sinemmm çok heyacanlıyım bır o kadra da umutsuz bılıyorum negatıf cıkcak
iyi akşamlar arkadaşlar. bugün aşılamamın 12. günü ve kan testi yaptırdım negatif 0.100 çıktı. hemde 8 yumurta ile aşılama yapılmıştı ama olmadı kısmet değilmiş. tedavimi bırakıyorum bir süre ara verip kendi haline bırakıp düşünmemeye çalışacam zaten sorun yoktu ama olmadı . Allahım inşallah hepimize anne olmayı nasip eder.
hayırlsı olsun hakkınızda benımde yarın 2 hafta doluyo testı yaptırcam ama hıc umıdım yok hele de 8 yumurta ıle olmadıysa benım 1 yumurta ıle hıc olmamıstır sizin ilk asılama mıydı? ve adet oldunuz mu? kendınız de belırtı gıbı bır sey goruyor muydunuz?
İdenciimm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımm)eşinle daha nice güzel seneleriniz olsun inş önümüzdeki yıl dönümünde yawrunuzda size eşlik eder canım )
bukeettt senin aşılaman adetinin kaçıncı günü olmuştuuu
canim ilaclarimi nasil kullandigimi sormussun adetin 3.4.5.6.7. Gunler serophene hap 8.9.10.11.12.gunler menegon igne bir toz bir su seklinde kullandim 4olgun 3kucuk yumosum olustu
Günaydın hanımlar,
İden'cim evlilik yıldönümün hayırlı olsun. Nice mutlu yıllara inşallah.
idencimmmm evililik yil donumun kutlu oldun yuvandan huzur mutluluk veee cocuk sesi hic eksik olmasin.:123::123::123::123::123:
Bu arada günaydın kizlar
3. gunu klomen kullanmaya basladım cnm 5 gun sonra klomen bıttı sonra gıttım yumurta 18 mm dı ıkı gun daha bekleyelım dedı 20 mm oldu ve asılama yapıldı
canlarım çok teşekkür ederim... sizlerinde inşalllaaahhhhh
günaydın tatlım naberrr
hmm sen hapla tedavi olmuşsun... ben iğne kullanmıştım 4. günü başladım iğneye 14. güne kadar kullandım 10 gün yani... 18 mm fln ken vurmuştum heralde iğneyi... 17. günde aşılamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?