Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eskişehir deym canim hayirlisi artik bu süre de esimle birlikte olmayi isterim tabi ama olmuyo ki iste ah olsa ne zaman olursa olsun, baska dr da bilmiyorum ya off bu surec cok kötü

Eskişehir deym canim hayirlisi artik bu süre de esimle birlikte olmayi isterim tabi ama olmuyo ki iste ah olsa ne zaman olursa olsun, baska dr da bilmiyorum ya off bu surec cok kötü

Canım gidebileceğin hastanelerdeki ddoktorları araştır bulursun bir doktor sıkma canını...

iyi akşamlar arkadaşlar. bugün aşılamamın 12. günü ve kan testi yaptırdım negatif 0.100 çıktı. hemde 8 yumurta ile aşılama yapılmıştı ama olmadı kısmet değilmiş. tedavimi bırakıyorum bir süre ara verip kendi haline bırakıp düşünmemeye çalışacam zaten sorun yoktu ama olmadı . Allahım inşallah hepimize anne olmayı nasip eder.

hayırlsı olsun hakkınızda benımde yarın 2 hafta doluyo testı yaptırcam ama hıc umıdım yok hele de 8 yumurta ıle olmadıysa benım 1 yumurta ıle hıc olmamıstır sizin ilk asılama mıydı? ve adet oldunuz mu? kendınız de belırtı gıbı bır sey goruyor muydunuz?

canım hakkımızda hayırlısı üzülmek yok

sinemmm çok heyacanlıyım bır o kadra da umutsuz bılıyorum negatıf cıkcak

kız bari sen mutlu haber ver aaaa isyaağğnnn etcem yaa :))

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir dahaki sefere inşallah

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

• duygutbk--------tarihleri bekleniyooo

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran

Benimde 1 yumurta ile tuttu cnm umutsuZluga kapilma

İdenciimm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımm)eşinle daha nice güzel seneleriniz olsun inş önümüzdeki yıl dönümünde yawrunuzda size eşlik eder canım)

İdenciimm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımm)eşinle daha nice güzel seneleriniz olsun inş önümüzdeki yıl dönümünde yawrunuzda size eşlik eder canım)

ahh canım çok teşekkürler allah razı olsun... kocam daha kutlamadı :)) bende kutlamadım akşamda bişey yapmayı planlamıyorum :))

Günaydın hanımlar,

İden'cim evlilik yıldönümün hayırlı olsun. Nice mutlu yıllara inşallah.

bukeettt senin aşılaman adetinin kaçıncı günü olmuştuuu

3. gunu klomen kullanmaya basladım cnm 5 gun sonra klomen bıttı sonra gıttım yumurta 18 mm dı ıkı gun daha bekleyelım dedı 20 mm oldu ve asılama yapıldı

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar,

İden'cim evlilik yıldönümün hayırlı olsun. Nice mutlu yıllara inşallah.

idencimmmm evililik yil donumun kutlu oldun yuvandan huzur mutluluk veee cocuk sesi hic eksik olmasin.:123::123::123::123::123:

canlarım çok teşekkür ederim... sizlerinde inşalllaaahhhhh

Bu arada günaydın kizlar

günaydın tatlım naberrr

3. gunu klomen kullanmaya basladım cnm 5 gun sonra klomen bıttı sonra gıttım yumurta 18 mm dı ıkı gun daha bekleyelım dedı 20 mm oldu ve asılama yapıldı

hmm sen hapla tedavi olmuşsun... ben iğne kullanmıştım 4. günü başladım iğneye 14. güne kadar kullandım 10 gün yani... 18 mm fln ken vurmuştum heralde iğneyi... 17. günde aşılamam oldu

evet cnm hapla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…