Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar dün ki o şiddetli ağrıalrdan sonra bugün sabah sadece adet olacakmışım gibi kasığımda ağrı oldu. Oda geçti.
Onun dışında ne kasıkalrda dün ki gibi şiddetli ağrı ne belim, ne başka yerim ağrımıyor

ya hadi hadi ya nolur ya nolur :)

Canım günaydın...Bende aynı ya iki gündür kasıklarım belim ağrıyordu kasığımda batma gibi oluyordu fakat bugün göğüslerim hariç hiiç ağrım yok iyi mi kötü mü bilemedim ben ya:18:

Ya kendimizi dinliyoruz sanki offyalnız iki gündür akıntım var birde kullandığım jelin yan etkilerinin tamamı olası gebelik belirtileri benim gibi kim jel kullanıhordu yahu??

Canım günaydın...Bende aynı ya iki gündür kasıklarım belim ağrıyordu kasığımda batma gibi oluyordu fakat bugün göğüslerim hariç hiiç ağrım yok iyi mi kötü mü bilemedim ben ya:18:

Canım bende anlamadım. Seninle aynı gün öğreneceğiz hamile olup olmadığımızı bakalım :)

Canım sen 5 inde yaptırmışsın ben 7 sinde hicran ve sen bir kişi daha vardı 18 inde yaptıracak ayy inş g3lsin bebişler

Evet canım:)))sonra farkettim bende.
İnşallah canım ya hepimize sağlıklı bebişler versin.
Kadın olmak ne kadar zor ya. Vallahi kız çocuk hastasıyım. Ama bu kadar çile çekiyoruz erkek mi olsa diyede düşünmüyor değilim :)
Sanki olduda kız erkek ayrımı yapıyorum töbe ya :)))

sbl seninde sebebsiz infertilite değil mi?
Hormon tetsleri, rahim filmi, eşinin sperm testi herşey normal.
Birde istanbuldamıydın

Ya sorma canım gerçekten çok zor biraz argo olacak ama giren çıkan hep bize o ayrımı bende yapıyorum sonra kendimi suçlu hissediyorum ama benimde gönlümde hep kız varbuarada ya ikiz olursa hahaha)
sbl seninde sebebsiz infertilite değil mi?
Hormon tetsleri, rahim filmi, eşinin sperm testi herşey normal.
Birde istanbuldamıydın
Evet canım herşey normal ben kromozom lara bile baktırdım herşey temiz sebebsiz..İstanbuldayım canım..

kan verdim de geldim az önce ama hiç ümidimm yok eve geldiğimde akıntının rengi değişmişti bu da demektır kı adet oluyorum neyse sanırım olması daha ıyı oyle kotu sıstım kı kac gundur cok rahatsızım hıc bır pantolonm olmuyo bır an önce oluyumda ınıyım bari:)) idencim nice mutlu huzurlu saglıklı bebişli yıllara canım:))

canım kromozomlara nasıl bakılıyor?asılama da mı ıstenen bır test yoksa tupbebekte mı? genetık testı yaptırsak keske hersey ortaya cıkıyormus ınfertılın nedenı bıle ama cok pahalıymsı sanırım

Yazmışın görmedim yaw canım hayırlı olsun ama sonuç çıkmadan olmadı demeyelim hemen belki yerleşme lekesidir duyuyoruz hep..Haydi hayırlısı kaçta alıcan sonucu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…