Kızlar dün ki o şiddetli ağrıalrdan sonra bugün sabah sadece adet olacakmışım gibi kasığımda ağrı oldu. Oda geçti.
Onun dışında ne kasıkalrda dün ki gibi şiddetli ağrı ne belim, ne başka yerim ağrımıyor
:)))Güzel mi kötü mü anlamadım
Canım günaydın...Bende aynı ya iki gündür kasıklarım belim ağrıyordu kasığımda batma gibi oluyordu fakat bugün göğüslerim hariç hiiç ağrım yok iyi mi kötü mü bilemedim ben ya:18:Kızlar dün ki o şiddetli ağrıalrdan sonra bugün sabah sadece adet olacakmışım gibi kasığımda ağrı oldu. Oda geçti.
Onun dışında ne kasıkalrda dün ki gibi şiddetli ağrı ne belim, ne başka yerim ağrımıyor
Canım günaydın...Bende aynı ya iki gündür kasıklarım belim ağrıyordu kasığımda batma gibi oluyordu fakat bugün göğüslerim hariç hiiç ağrım yok iyi mi kötü mü bilemedim ben ya:18:
Canım bende anlamadım. Seninle aynı gün öğreneceğiz hamile olup olmadığımızı bakalım :)
Canım bende anlamadım. Seninle aynı gün öğreneceğiz hamile olup olmadığımızı bakalım :)
Canım sen 5 inde yaptırmışsın ben 7 sinde hicran ve sen bir kişi daha vardı 18 inde yaptıracak ayy inş g3lsin bebişler
Ya sorma canım gerçekten çok zor biraz argo olacak ama giren çıkan hep bizeEvet canım:)))sonra farkettim bende.
İnşallah canım ya hepimize sağlıklı bebişler versin.
Kadın olmak ne kadar zor ya. Vallahi kız çocuk hastasıyım. Ama bu kadar çile çekiyoruz erkek mi olsa diyede düşünmüyor değilim :)
Sanki olduda kız erkek ayrımı yapıyorum töbe ya :)))
Evet canım herşey normal ben kromozom lara bile baktırdım herşey temiz sebebsiz..İstanbuldayım canım..sbl seninde sebebsiz infertilite değil mi?
Hormon tetsleri, rahim filmi, eşinin sperm testi herşey normal.
Birde istanbuldamıydın
kızlar günaydın neden kimse yok bugun?
Ya sorma canım gerçekten çok zor biraz argo olacak ama giren çıkan hep bizeo ayrımı bende yapıyorum sonra kendimi suçlu hissediyorum ama benimde gönlümde hep kız var buarada ya ikiz olursa hahaha )
Evet canım herşey normal ben kromozom lara bile baktırdım herşey temiz sebebsiz..İstanbuldayım canım..
kan verdim de geldim az önce ama hiç ümidimm yok eve geldiğimde akıntının rengi değişmişti bu da demektır kı adet oluyorumneyse sanırım olması daha ıyı oyle kotu sıstım kı kac gundur cok rahatsızım hıc bır pantolonm olmuyo bır an önce oluyumda ınıyım bari:)) idencim nice mutlu huzurlu saglıklı bebişli yıllara canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?