Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yazmışın görmedim yaw canım hayırlı olsun ama sonuç çıkmadan olmadı demeyelim hemen belki yerleşme lekesidir duyuyoruz hep..Haydi hayırlısı kaçta alıcan sonucu??

2 -3 saate cıkar sanırım hayırlısı olsun gercektende ne yapalım bız ugrastık olmuyorsa vardır mevlanın bır bıldıgı bırde ben yakın dıye kander arastırmada verdım kanı allahımm dedım kı cok sukur saglıgımız yerınde olsunda cocukta olur elbet ınsanlarla nelerle ugarsıyor bız kucucuk bır sorunu dev halıne getırıyoruz resmen

Canım ben iki kere kimyasal gebelik yaşayınca kan pıhtılaşmasımı var acaba bende diye şüphelendim doktorda genetik testi yapalım istersen dedi bende gözümü karartıp yaptırdım benim genler eşiminkiler uyum vs. Kromozomlar falan herşey temiz cıktı yani infertilite nedeni falan çıkmadı sadece sebepsiz olduğu kanıtlandı.Fiyat pahalı çok araştırdım en uygun ve tabiki zaten belirli laboratuvar lar yapıyor ben güvenli ve en uygun yerde yaptırmaya çalışsam da 1600 lira tuttu

hangı sehırdesın kı sen sıbel ankarada duzen lab var o yapıyordur da kesın daha pahalıdır aslında temız ıs varya bu genetık testı yaptırıp paşa paşa beklemek lazım ınfertıl ınfertıl daha once bılmedıgımız ne cok yenı kelıme haznemız olusutu:))

benim ilk aşılamaydı 15 günlük rapor aldım evdeyim bolca dinlendim aılamanın ilk gününden beri göğüslerde dolgun ve acıyor sadece bu var.ben 12. gün yaptım kan tahlilini. henüz adet olmadım bir ümit yinede bekliyorum. inşallah bebeğin seninledir ve güzel haberlerini alırız.

Evet canım var bil bildiği ve dediğin gibi çok şükür sağlığımız yerinde bugün olmasa yarın olacak elbet isyan etmeden sabırla beklemek düşüyor bizlere...Rabbim neyler neylerse güzel eyler...

Canım istanbuldayım ben düzen burada da var 2000 küsür istemişti ben sisteme yaptırmıştım ....

sağolun kızlar inşallah ben de çok istiyorum hepinize güzel haber vermeyi insallah nasıp olur sonatcım sen cok dınlenmıssın 15 gun mu? ben aynı gun ayaktaydım hıc yatmadım yapı olarakta yatamam afakanlar gelır:))) senın kan tahlılın negatıf mı cıktı ?

:))))Hahahah süpersin vallahi aynen öyle :)))
Benimde gönlümden3 kız geçiyor ama sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil diyorum sonra:)
Dediğini gibi belki ikiz olur. var ya öyle olsa süper :))))bir daha eziyet çekmeye gerek kalmaz

Kromozoma nasıl baktırdın. Ben ona baktırmadım.

Canımm sen jel kullanıyormusun ya da progesteron içeren ilaç çünkü benimde göğüsler fena ilacın yan etkisine baktım direk göğüsler de şişlik ağrı,ve bilumum gebelik belirtisi yazıyor hü; ((

))))Bir kız bir erkek olsun ikiz olsun hahahah))Sonra birdaha uğraşmamış oluruz) canım yukarda detaylı yazdım kimyasal gebeliklerimden sonra kanda pıhtılaşma olabilirmi acaba dedim doktorda genetik tahlillerimi istedi eşiminde benimde genlerimize falan bakıldı.

:)inşallah canım ya.
Evet yazdıktan sonra gördüm yaıznı :)) Şükür birşey çıkmamış.
Sebebsiz neden olmuyor anlamıyorum..
Vallahi bazıları ceket atsan hamile kalıyor:)))))

İnşallah canım ya :) Sen bir daha ne zaman test yapacaksın.
Hesaplayalım pazar yaptırman lazım

valla canım tekrar test ancak çarşambaya kadar adet olmazsam yaparım

canım hakkında hayırlısı olur inş... güzel dileklerin içinde teşekkür ederim

kızlar ankarada zübeyde hanımda aşılama yaptıran varmı?ben çalışıyorum.devamlı git gel uğraştırıyorlarmı.çok sıra bekleniyormu?çalıştığım için çok sıkıntı olurmu diye düşünüyorum.özellerde çok pahalı o kadar para vermek istemiyorum.

:)inşallah canım ya.
Evet yazdıktan sonra gördüm yaıznı :)) Şükür birşey çıkmamış.
Sebebsiz neden olmuyor anlamıyorum..
Vallahi bazıları ceket atsan hamile kalıyor:)))))

Sorma canım ya insan bir sebep çıksın diye dua edermi vallahi ettim pıhtılaşma vs.birşey çıksın diye günlerce dua ettim ama çıkmadı...Ayyy evett gerçektende boş geçmeyenler var ya millet istemez olur var bir bildiği rabbimin ama azcuk bizide görsün yaaaww)))

Çok güldüm vallahi bugün:))))Umarım ağlamam.
Hele ki çingene çocukları sürekli kadınlar doğuruyor.
Hatta doktoruma sordum :)))Dedi ki onda stres var mı?? yok dedim. Ne stresi olcak.
Sende var mı??dedi. Ooooo dedim. takıntılıyım ben herşeye stres yaparım:))İyi halt ediyorsun dedi.:)))

mrb sibelcim,kromozomlarınıza baktırdığınızı okudum da,acaba bizdemi bi baktırsak ki diyorum,bende bişey yok eşimde hareketsizlik var 2 aşılamada tutmadı,acaba başka bi sebep mi var ki diye düşünmeye başladım..kanda mı bakılıyor bu testte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…