Yazmışın görmedim yawcanım hayırlı olsun ama sonuç çıkmadan olmadı demeyelim hemen belki yerleşme lekesidir duyuyoruz hep..Haydi hayırlısı kaçta alıcan sonucu??
canım kromozomlara nasıl bakılıyor?asılama da mı ıstenen bır test yoksa tupbebekte mı? genetık testı yaptırsak keske hersey ortaya cıkıyormus ınfertılın nedenı bıle ama cok pahalıymsı sanırım
Canım ben iki kere kimyasal gebelik yaşayınca kan pıhtılaşmasımı var acaba bende diye şüphelendim doktorda genetik testi yapalım istersen dedi bende gözümü karartıp yaptırdım benim genler eşiminkiler uyum vs. Kromozomlar falan herşey temiz cıktı yani infertilite nedeni falan çıkmadı sadece sebepsiz olduğu kanıtlandı.Fiyat pahalı çok araştırdım en uygun ve tabiki zaten belirli laboratuvar lar yapıyor ben güvenli ve en uygun yerde yaptırmaya çalışsam da 1600 lira tuttu
hayırlsı olsun hakkınızda benımde yarın 2 hafta doluyo testı yaptırcam ama hıc umıdım yok hele de 8 yumurta ıle olmadıysa benım 1 yumurta ıle hıc olmamıstır sizin ilk asılama mıydı? ve adet oldunuz mu? kendınız de belırtı gıbı bır sey goruyor muydunuz?
2 -3 saate cıkar sanırım hayırlısı olsun gercektende ne yapalım bız ugrastık olmuyorsa vardır mevlanın bır bıldıgı bırde ben yakın dıye kander arastırmada verdım kanı allahımm dedım kı cok sukur saglıgımız yerınde olsunda cocukta olur elbet ınsanlarla nelerle ugarsıyor bız kucucuk bır sorunu dev halıne getırıyoruz resmen
hangı sehırdesın kı sen sıbel ankarada duzen lab var o yapıyordur da kesın daha pahalıdır aslında temız ıs varya bu genetık testı yaptırıp paşa paşa beklemek lazım ınfertıl ınfertıl daha once bılmedıgımız ne cok yenı kelıme haznemız olusutu:))
Ya sorma canım gerçekten çok zor biraz argo olacak ama giren çıkan hep bizeo ayrımı bende yapıyorum sonra kendimi suçlu hissediyorum ama benimde gönlümde hep kız var buarada ya ikiz olursa hahaha )
Evet canım herşey normal ben kromozom lara bile baktırdım herşey temiz sebebsiz..İstanbuldayım canım..
benim ilk aşılamaydı 15 günlük rapor aldım evdeyim bolca dinlendim aılamanın ilk gününden beri göğüslerde dolgun ve acıyor sadece bu var.ben 12. gün yaptım kan tahlilini. henüz adet olmadım bir ümit yinede bekliyorum. inşallah bebeğin seninledir ve güzel haberlerini alırız.
:))))Hahahah süpersin vallahi aynen öyle :)))
Benimde gönlümden3 kız geçiyor ama sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil diyorum sonra:)
Dediğini gibi belki ikiz olur. var ya öyle olsa süper :))))bir daha eziyet çekmeye gerek kalmaz
Kromozoma nasıl baktırdın. Ben ona baktırmadım.
Şule'cim inşallah güzel sonucu alırız bir kaç saatte. Dualarımzı seninle.
))))Bir kız bir erkek olsun ikiz olsun hahahah ))Sonra birdaha uğraşmamış oluruz ) canım yukarda detaylı yazdım kimyasal gebeliklerimden sonra kanda pıhtılaşma olabilirmi acaba dedim doktorda genetik tahlillerimi istedi eşiminde benimde genlerimize falan bakıldı.
İnşallah canım ya :) Sen bir daha ne zaman test yapacaksın.
Hesaplayalım pazar yaptırman lazım
kan verdim de geldim az önce ama hiç ümidimm yok eve geldiğimde akıntının rengi değişmişti bu da demektır kı adet oluyorumneyse sanırım olması daha ıyı oyle kotu sıstım kı kac gundur cok rahatsızım hıc bır pantolonm olmuyo bır an önce oluyumda ınıyım bari:)) idencim nice mutlu huzurlu saglıklı bebişli yıllara canım:))
:)inşallah canım ya.
Evet yazdıktan sonra gördüm yaıznı :)) Şükür birşey çıkmamış.
Sebebsiz neden olmuyor anlamıyorum..
Vallahi bazıları ceket atsan hamile kalıyor:)))))
Sorma canım ya insan bir sebep çıksın diye dua edermi vallahi ettim pıhtılaşma vs.birşey çıksın diye günlerce dua ettim ama çıkmadı...Ayyy evett gerçektende boş geçmeyenler var ya millet istemez olur var bir bildiği rabbimin ama azcuk bizide görsün yaaaww)))
))))Bir kız bir erkek olsun ikiz olsun hahahah ))Sonra birdaha uğraşmamış oluruz ) canım yukarda detaylı yazdım kimyasal gebeliklerimden sonra kanda pıhtılaşma olabilirmi acaba dedim doktorda genetik tahlillerimi istedi eşiminde benimde genlerimize falan bakıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?