Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım merhaba bende eger bu asılamam tutmazsa zubeyde hanıma gıtcem devlet oldugu ıcın orası calısma saatlerıne denk gelır buyuk ıhtımalle ama zaten asılama ıcın oyle cok gıtmene gerek yokkı 2 yada 3 kere ancak gıdersın ozel olarakta ben 29 mayıs hastanesınde yaptırdım 400 lıra verdık ordada hulya hanım var ıyı bı doktor ama tutmadı malesef bırde dıyorum kı bu kadar para vercegıme adam gıbı profesore mı gıtsem 1 mılayara mal oluyor ama 2 kere asılama yapıyorlar aynı anda ve ınfertıl ıse senınkı- benım kı o -kesınlıkle uzmanlık gerekıyor oyle sıradan uzman bır doktorla olmuyor eger dusunursen ankarada bıldıgım bır kac prof doc var ısmını verebılırım

iden'cimm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun....inşallah bi dahakini bebişinle kutlarsın..belki şimdi bile vardır sürpriz yapacaktır sana :)

Umutlu hoşgeldin canım naasılsın?

iyi diyelim iyi olalım :) çok değişken bi ruh hali içerisindeyim...aklıma geldikçe ara ara ağlıyorum...bi dahaki adette 3.aşılamayı yaptırmayı düşünüyoruz,eğer o da tutmazsa çok yıkılırım...bilmiyorum napıcam...inşallah şule'den güzel haberler alırızda moralimiz düzelir

Allah ağlatmasın canım))Yaw onlar allahım nasıl pıt pıt çıkarıp salıyorlar sokağa)))Bende takıntılıyım valla bir haftadır ev işi yapmamaya çalışıyorum ve herşey gözüme batıyor eşim de kalkma diye su almaya kalkıcam diye adamla kapışıyoruz ya))afedersin wc ye gidicem gece niye kalkıyosun ben getireyim diye dedim neyi getiriceen))))n

Umutlu canım sende hiç kimyasal gebelik falan oldu mu??İstersen sor doktoruna baktır enazından insanın aklı da soru işareti kalmıyor canım...Kanda 7 tüp kan aldılar benden eşimde iki tüp burada bile adaletsizlik var neyse 25 günde çıkıyor sonuçlar..

şule'cim inşallah müjdeli haberini alırız senin...ankarada bildiğin profesorlerden bahsetmişsin..bende burda yani diyarbakırda 1000 lira ödedim ve tek aşılamaydı...eşimle bi ara konusu geçmiştide acaba ankaraya mı gitsek falan diye konuşmuştuk..offf ne bilim yaa iyice kafam karıştı,napcağımı bende bilmiyorum

yok canım hiç gebelik oluşmadı...ne bilim doktorumda bu zamana kadar hiç öle bişey demedi benim dememle bakarmı ki..neyse bakalım zaman ne gösterecek,saol cvbın için cnm

canım hiç moral bozmak yok bu kadar kolay mı vazgeccezz bebişlerimizden:) ben su an negatıf cıkcana emın oldugum halde gayet ıyıyım allah baska bısey vermesın bende hemen 3. asılamayı yaptırcam canım zaman kaybetmeyelım bosyere bende cok kararsızım ıste devlete mı gıtsem ozele mı gıtsem profa mı gıtsem dıye var gercekten cok ıyı proflar burda sen esınle falan konus ben sana yardımcı olurum canım

iden'cimm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun....inşallah bi dahakini bebişinle kutlarsın..belki şimdi bile vardır sürpriz yapacaktır sana :)

inşallah canım çok saol iyi dileklerin için

kız çok güldüm buna bunda bile adaletsizlik var demişsin ya ne kaaa haklısın

yok canım hiç gebelik oluşmadı...ne bilim doktorumda bu zamana kadar hiç öle bişey demedi benim dememle bakarmı ki..neyse bakalım zaman ne gösterecek,saol cvbın için cnm

Canım benim doktorumda dememişti ben sorunca yapalım ozaman dedi normalinde genetik testlere allah yaşatmasın tekrarlayan düşüklerde bakıyorlar...Zaman evet canım zaman hepimize güzel günler göstersin...

kız umutlu belki bu aşılaman tutacak sana evlilik yıldönümü hediyesi gelcek ne biliyosun :))

umutlucum ramazan gelmeden yaptıralım 3. asılamayı zman kaybetmeyelım adetımın 2. gunu gıtcem bende ya aslında doktorlar bahane bılıyorsun kı Allah ol dıcek ki olcak kısmete varsa onemlı olan bunun sınav oldugunu fark edip isyan etmemek ve pes etmemk Tekkeyi bekeleyen çorbayı içer !:))

ben de aynı durumdayım. hiçbişey yok. sadece göğüslerim sızlıyor o kadar..aşılamadan beri çektiğim kabızlık da bitti.. ikimizin aynı gündü aşılamalarımız. vücut tepkileri de aynı. hayırdır inşallah...İNNNŞŞŞAAAALLLLAAAHHHH...

şulecim ben çok kararsızım aslında araştırma yapıyorum.benimde hsg spermiyogram hormonlar falan normal.bikaç ay daha beklicem.şyu an doktorum özelde bir ay daha klomen verip bundan sonra iğneyle bir kere normal yolla deneyip sonrasında aşılamay geçmek istiyor ama ben burda zübeyde hanıma iyi diyenleri okuyunca özele boşa gitmeyeyim diye düşündüm.1 yıl oldu benim çocuk deneyeli

kızlar birde aklınızda olsun tüp bebek merkezlerı para kazanabılmek ıcın 3 4 asılamadan sonra hıc bı etkı etmedıgını dıyorlar bosa yaptırırsınız dedıler faklat benım cok yakından tanıdıgım bır abım kadın dogumcu amerıkada falan dergıde basarıları yayınlandı asılamada ona sordum o da bana amerıkada yapılan arastırmalarda gorulmus kı 7 kereye kadar yapılan asılamada %50 basarı saglanmıs ki bu tup bebek ıle es deger yanı her asılamada basarı sansımız artıyormus zor bır surec tabıkı dedı ama pes etmemek gerekır ve unutmamak gerekırk kı her asılamanın basarı sansı %10-15 arası

tabi bu yazdıklarıma ınfertıl dahıl yoksa tuplerde yada esınde sorun olanlar ıcın ne yazıkkı gecersız

inşallah canım çok saol iyi dileklerin için

kız çok güldüm buna bunda bile adaletsizlik var demişsin ya ne kaaa haklısın

))Güleriz aģlanacak halimize hahaha)napayım ya dünden beri düşünüyorum iğneler bana,vajinal ultrasonlar bana,aşılama için bilimum alet bana onlarda yetmemiş gibi vajinal jellerde bana giriyor afedersiniz ama giren çıkan hep bize ya beylere gelince ooohhhh işin zevki onlara kalıyor adaletsiz dünya kan alırken bile adamı kayırıyorlar hahahah)

şule 29 mayısa gittiğinde aşılamada ilaçların ücreti ne kadar tuttu.benim şu an takibim 19 mayıs hastanesinde.29 mayısla yakınlar birbirlerine

benım de aynı senınle hıc bısey yok ıste beklıyoruz ugasrıyoruz bakalım ınsallah bosa gıtmez sen ozelde kıme gıttın?

19 mayısta baran hanım çok ilgili olduğu için sevdim doktoru.hiçbişekilde başından savmıyo.çoğu doktorda öyle hissettiğim için seviyorum doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…