kızlar ankarada zübeyde hanımda aşılama yaptıran varmı?ben çalışıyorum.devamlı git gel uğraştırıyorlarmı.çok sıra bekleniyormu?çalıştığım için çok sıkıntı olurmu diye düşünüyorum.özellerde çok pahalı o kadar para vermek istemiyorum.
Umutlu hoşgeldin canım naasılsın?
Allah ağlatmasın canımÇok güldüm vallahi bugün:))))Umarım ağlamam.
Hele ki çingene çocukları sürekli kadınlar doğuruyor.
Hatta doktoruma sordum :)))Dedi ki onda stres var mı?? yok dedim. Ne stresi olcak.
Sende var mı??dedi. Ooooo dedim. takıntılıyım ben herşeye stres yaparım:))İyi halt ediyorsun dedi.:)))
mrb sibelcim,kromozomlarınıza baktırdığınızı okudum da,acaba bizdemi bi baktırsak ki diyorum,bende bişey yok eşimde hareketsizlik var 2 aşılamada tutmadı,acaba başka bi sebep mi var ki diye düşünmeye başladım..kanda mı bakılıyor bu testte?
canım merhaba bende eger bu asılamam tutmazsa zubeyde hanıma gıtcem devlet oldugu ıcın orası calısma saatlerıne denk gelır buyuk ıhtımalle ama zaten asılama ıcın oyle cok gıtmene gerek yokkı 2 yada 3 kere ancak gıdersın ozel olarakta ben 29 mayıs hastanesınde yaptırdım 400 lıra verdık ordada hulya hanım var ıyı bı doktor ama tutmadı malesef bırde dıyorum kı bu kadar para vercegıme adam gıbı profesore mı gıtsem 1 mılayara mal oluyor ama 2 kere asılama yapıyorlar aynı anda ve ınfertıl ıse senınkı- benım kı o -kesınlıkle uzmanlık gerekıyor oyle sıradan uzman bır doktorla olmuyor eger dusunursen ankarada bıldıgım bır kac prof doc var ısmını verebılırım
Umutlu canım sende hiç kimyasal gebelik falan oldu mu??İstersen sor doktoruna baktır enazından insanın aklı da soru işareti kalmıyor canım...Kanda 7 tüp kan aldılar benden eşimde iki tüp burada bile adaletsizlik var neyse 25 günde çıkıyor sonuçlar..
şule'cim inşallah müjdeli haberini alırız senin...ankarada bildiğin profesorlerden bahsetmişsin..bende burda yani diyarbakırda 1000 lira ödedim ve tek aşılamaydı...eşimle bi ara konusu geçmiştide acaba ankaraya mı gitsek falan diye konuşmuştuk..offf ne bilim yaa iyice kafam karıştı,napcağımı bende bilmiyorum
iden'cimm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun....inşallah bi dahakini bebişinle kutlarsın..belki şimdi bile vardırsürpriz yapacaktır sana :)
Allah ağlatmasın canım))Yaw onlar allahım nasıl pıt pıt çıkarıp salıyorlar sokağa )))Bende takıntılıyım valla bir haftadır ev işi yapmamaya çalışıyorum ve herşey gözüme batıyor eşim de kalkma diye su almaya kalkıcam diye adamla kapışıyoruz ya ))afedersin wc ye gidicem gece niye kalkıyosun ben getireyim diye dedim neyi getiriceen ))))n
Umutlu canım sende hiç kimyasal gebelik falan oldu mu??İstersen sor doktoruna baktır enazından insanın aklı da soru işareti kalmıyor canım...Kanda 7 tüp kan aldılar benden eşimde iki tüp burada bile adaletsizlik var neyse 25 günde çıkıyor sonuçlar..
yok canım hiç gebelik oluşmadı...ne bilim doktorumda bu zamana kadar hiç öle bişey demedi benim dememle bakarmı ki..neyse bakalım zaman ne gösterecek,saol cvbın için cnm
yok canım hiç gebelik oluşmadı...ne bilim doktorumda bu zamana kadar hiç öle bişey demedi benim dememle bakarmı ki..neyse bakalım zaman ne gösterecek,saol cvbın için cnm
Kızlar dün ki o şiddetli ağrıalrdan sonra bugün sabah sadece adet olacakmışım gibi kasığımda ağrı oldu. Oda geçti.
Onun dışında ne kasıkalrda dün ki gibi şiddetli ağrı ne belim, ne başka yerim ağrımıyor
inşallah canım çok saol iyi dileklerin için
kız çok güldüm bunabunda bile adaletsizlik var demişsin ya ne kaaa haklısın
şulecim ben çok kararsızım aslında araştırma yapıyorum.benimde hsg spermiyogram hormonlar falan normal.bikaç ay daha beklicem.şyu an doktorum özelde bir ay daha klomen verip bundan sonra iğneyle bir kere normal yolla deneyip sonrasında aşılamay geçmek istiyor ama ben burda zübeyde hanıma iyi diyenleri okuyunca özele boşa gitmeyeyim diye düşündüm.1 yıl oldu benim çocuk deneyeli
şule 29 mayısa gittiğinde aşılamada ilaçların ücreti ne kadar tuttu.benim şu an takibim 19 mayıs hastanesinde.29 mayısla yakınlar birbirlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?