))Güleriz aģlanacak halimize hahaha )napayım ya dünden beri düşünüyorum iğneler bana,vajinal ultrasonlar bana,aşılama için bilimum alet bana onlarda yetmemiş gibi vajinal jellerde bana giriyor afedersiniz ama giren çıkan hep bize ya beylere gelince ooohhhh işin zevki onlara kalıyor adaletsiz dünya kan alırken bile adamı kayırıyorlar hahahah )
19 mayısta baran hanım çok ilgili olduğu için sevdim doktoru.hiçbişekilde başından savmıyo.çoğu doktorda öyle hissettiğim için seviyorum doktoru
allah sana iyimi ama bu lafı hep bende kullanıyorum... giren çıkan bana o işin keyfinde diye :)) yaptığı tek işlem sperm vermekOda zevk işi
iğneye daha etkili diyolar onun içşin sordum ama ücreti biraz yüksekmiş galiba
iğneye daha etkili diyolar onun içşin sordum ama ücreti biraz yüksekmiş galiba
aaaa ne kadar zormus sperm vermek kızlar nıye oyle dıyorsunuz !!!:))) neresı zor sa tövbe tövbee
aaaa ne kadar zormus sperm vermek kızlar nıye oyle dıyorsunuz !!!:))) neresı zor sa tövbe tövbee
Hahaha valla ya ona bile laf ediyorlar!!!)Yalnız encok uyuz olduğum sperm verdikleri oda da dvd falan varmış ya adamlara sunulan hizmete bakk peehh )))
Hahaha valla ya ona bile laf ediyorlar!!!)Yalnız encok uyuz olduğum sperm verdikleri oda da dvd falan varmış ya adamlara sunulan hizmete bakk peehh )))
hı hı evet evet çok zor.. hele büyük özel hastaneler tüp bebek merkezlerinde sperm verirken prono izletiyolar biliyomusunuzz :))
aynen ya zevk alıyrolar resmen bız acı cekıyoz ama bı hamıle kalıyım onun burnundan getırcem 9 ay hehehe:)) sunu getır bunu al canım onu ıstıyoo:)))
aynen ya zevk alıyrolar resmen bız acı cekıyoz ama bı hamıle kalıyım onun burnundan getırcem 9 ay hehehe:)) sunu getır bunu al canım onu ıstıyoo:)))
Hahahaha aynen canım benndeeeee)))
Hobaaaa hahahaha koptum yaaaa))))))) onca zaman biz uğraştık yaw 9 aycıkta onlar uğraşsın bakalım nasılmış hahaha )
ben de aynı durumdayım. hiçbişey yok. sadece göğüslerim sızlıyor o kadar..aşılamadan beri çektiğim kabızlık da bitti.. ikimizin aynı gündü aşılamalarımız. vücut tepkileri de aynı. hayırdır inşallah...İNNNŞŞŞAAAALLLLAAAHHHH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?