Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

allah sana iyimi ama bu lafı hep bende kullanıyorum... giren çıkan bana o işin keyfinde diye :)) yaptığı tek işlem sperm vermek Oda zevk işi

19 mayısta baran hanım çok ilgili olduğu için sevdim doktoru.hiçbişekilde başından savmıyo.çoğu doktorda öyle hissettiğim için seviyorum doktoru

hıc duymadım onu haklısın ama bende o kadar cok doktor degıstırdım kı hele burda alp dıye bı doktor var akropolda ve cokkk unlu zatıhallerı sıra almak bıle ımkansız o bana 6 ay klomen kullan dedı basından attı ne yumurta takıbı ne bısey kı o ılac kıst yapıyormus her adet donemınde kontrol etmek lazımmıs pislik adam bosa kullancaktım cok arastırırım ben sonra yenımallede lına dıye bı yer var oraya gıttım kadın bana akıntın var yara var dedı 1 ay ılıskıyı yasakladı ıgne verdı bı suru ıste ınanıyoruz ne derlerde doktor dıye bos kullandım onlarıda 1 ay gıttı tekrar gıttım yarayı yakmamız lazım dedı nasıl attıgımı bılmıyorum kendımı klınıkten dısarı varya sonra baska bı doktora gıttım meger yara falan yokmus ve ıyıkı yaktırmamısım hamıle kalmayı duusnenler ıcın cok tehlıkelıymıs 40 yas uzerıne onerılırmıs bu ıslemler bır adam akıllı doktor bulamadım senın doktor ucretı ne kadar asılamaya ne kadar verdınız bak hulya hanımda cok tatlı bırısı ılgılı ama ne bılım ınfertıl ıcın yetmıyor sankı bızım muayene ucretı 40tlydı ve ayda 1 kere verıyorduk uygundu yanı

allah sana iyimi ama bu lafı hep bende kullanıyorum... giren çıkan bana o işin keyfinde diye :)) yaptığı tek işlem sperm vermek Oda zevk işi

aaaa ne kadar zormus sperm vermek kızlar nıye oyle dıyorsunuz !!!:))) neresı zor sa tövbe tövbee

aaaa ne kadar zormus sperm vermek kızlar nıye oyle dıyorsunuz !!!:))) neresı zor sa tövbe tövbee

Hahaha valla ya ona bile laf ediyorlar!!!)Yalnız encok uyuz olduğum sperm verdikleri oda da dvd falan varmış ya adamlara sunulan hizmete bakk peehh)))

Hahaha valla ya ona bile laf ediyorlar!!!)Yalnız encok uyuz olduğum sperm verdikleri oda da dvd falan varmış ya adamlara sunulan hizmete bakk peehh)))

aynen ya zevk alıyrolar resmen bız acı cekıyoz ama bı hamıle kalıyım onun burnundan getırcem 9 ay hehehe:)) sunu getır bunu al canım onu ıstıyoo:)))

:))İnşallah canım.Senin test tarihin bizden sonra ama neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…