iyi diyelim iyi olalım :) çok değişken bi ruh hali içerisindeyim...aklıma geldikçe ara ara ağlıyorum...bi dahaki adette 3.aşılamayı yaptırmayı düşünüyoruz,eğer o da tutmazsa çok yıkılırım...bilmiyorum napıcam...inşallah şule'den güzel haberler alırızda moralimiz düzelir
İyi olduğuna sevindim. Gerçekten çok zor bir durum. Hepimiz yaşadık bu stresi.
3.Aşılamayıda hemen olacaksın sanırım.
Benim bu olmazsa 2. aşılama için düşünüyorum yaptırsammı direk tüpemi geçsem diye.
Stres,iğne sıkıntı dahada yıpratıyor insanı.
Yumurta geliştirici iğneler sorun değilde göbekten yapıyorsun geçiyor.
Şu prog. iğneler beter. Vallahi yürüyemiyorum artık. Bacaktaki kaslarım çekiliyor resmEN.
Birde tek iğne kullanan benim topikte.
ben sabah çok yedim yemeğede gidesim gelmiyo guldusum...
canlar şuleyi merak ediyorum çatlyıcam :) sanırım ve inşallah pozitif sonuç herkese haber vermekten bize gelmedi sıra
ben sabah çok yedim yemeğede gidesim gelmiyo guldusum...
canlar şuleyi merak ediyorum çatlyıcam :) sanırım ve inşallah pozitif sonuç herkese haber vermekten bize gelmedi sıra
kuzum destina die bi kisce var bizim topikte gecen hafta tup bebek yaptirdi hem igne hem progestan hem jel hem estrofem kullaniomus igneler cok kotu dio oda ama bak dr n biseyler bilio demek ki accik sik dişini
ne guldum varya allahta sızı guldursun yok daha bellı olmadı ama ben dıyorum negatıffff:))))
canım asılama denemeden gecme tupe hemen o kolay mı sankı o da aynı
allah hepimizi güldürsün canım aaa :))
deme öyle negatif benim gibi diyip diyip çağırma negatifi
ben ikinci aşılamada sürekli pozitif dicem sürekliiibu arada beni yalnız bırakmadığınız için topiğimde hepinize çok teşekkür ederim ... olumsuz arkadaşlarda temmuzda da beraberiz anlaşıldıda :) pozitif çıkanlarda bırakmasın bizi :))
gerçi temmuza kalmıcaz sanırım haziran sonu gibi ikinci aşılamalarımız yapılmış olur yine burdan devam ederiz
tup daha cok yipratmaz mi negatif olursa hayata kusersin mazallah bence hemen tupe gecme
kuzum destina die bi kisce var bizim topikte gecen hafta tup bebek yaptirdi hem igne hem progestan hem jel hem estrofem kullaniomus igneler cok kotu dio oda ama bak dr n biseyler bilio demek ki accik sik dişini
evet kopmayalım bırbırımızden haberımız olsun arkadas lıstemıze eklesek ya bırbırımızı guzel haberlerımızı alalım er yada gec:))
İşte bu ilk aşılamam tutmazsa tüp diye düşünüyorum.
Hani bir daha bu acıyı çekene kadar tüp için çekerim belki olr diye düşünüyorum(
tup daha cok yipratmaz mi negatif olursa hayata kusersin mazallah bence hemen tupe gecme
bende arkadaşa katılıyorum tüp için erken ... en az 3 kere denemiş olalım aşılamayı...
allah hepimizi güldürsün canım aaa :))
deme öyle negatif benim gibi diyip diyip çağırma negatifi
ben ikinci aşılamada sürekli pozitif dicem sürekliiibu arada beni yalnız bırakmadığınız için topiğimde hepinize çok teşekkür ederim ... olumsuz arkadaşlarda temmuzda da beraberiz anlaşıldıda :) pozitif çıkanlarda bırakmasın bizi :))
gerçi temmuza kalmıcaz sanırım haziran sonu gibi ikinci aşılamalarımız yapılmış olur yine burdan devam ederiz
dıger sayfada yazdım asılamada her yapılanda basarı sansımız artıo o kadar kı 7. asılamaya gedlıgınde yuzde10 dan yuzde 50ye cıkıyor o yuzden ben tup bebek denıceme bunu denerım maddı manevı daha kolay tup bebegın de garantısı yok sonucta degıl mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?