Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya hu psikolojikmidir nedir bilmiyorum sizlerde de oluyormu acaba ama benim midem kazınıyor şimdi yemek yedim sanki hiç yememişim gibi ya anlamadım

kızlarrrr sizlerii cokkk ozledımmmm mısafirimvar tam 1 ayy aklıcı aranızda fazla olamıcam anca gece oda yorgunlıktan ole ole bı goz atıyom yazmaya ıcım gdıyo sızlerı sımdıden kooooooooooooooocamann opıyımdeee bariii bırazz gecsınnn haydı ben kacıyımm canlarrrr

normalin kuzumm yaa bende bi ara 49a ciktim cok sevindim tabi bu ay vermisim 44oldum

Hahaha hatjna bak yaaaww 49 a çıktım diyo delüüben 47 kiloya düşeyim diye geçen sene ne çırpındım yaw Hayır düştüm de ne oldu yine 55 oldum))yalnız canım boyun kaç bilmiyorum ama 44 çok az yaw yi azcuk yii)

şule benim doktorun muayene ücreti 22 lira.özelde iğne için rapor çıkaramıyomuyuz.nerden öğrendiniz bunu?

şule benim doktorun muayene ücreti 22 lira.özelde iğne için rapor çıkaramıyomuyuz.nerden öğrendiniz bunu?

cok ucuzmus senın orası asılama ne kadar kı evet asılama yaptırmıstım da tutmadı malesef nasip değilmiş özelde cıkmıyo cnım rapor hatta devlette normal bı hastahnede bıle cıkmıyor ılla arastırma hastanesı gıbı buyuk hastane olması lazım

Hadi ya Şule'cim çok üzgünüm ((
Ya nasıl bişey bu ben anlamıyorum neden tutmuyor.
Yumurta var sperm var. Vallahi isyan etmemek elde değil((

hayrılısı olsun isyan etmiyorum veren de O alan da O kime isyan etcez inşallah bundan sonraki aşılamaya ve inşallah sizinkiler tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…