boyum 1.60 cop adam gibi biseyimm
allahimmm yaaa tutmayin beni balkondan atmak istiom kendimiiiiiiii:
Cook üzüldüm yaaakuzummm bugun istedigin kadar üzül ama yarin icin hersey bitsin yeniden basla
allahimmm yaaa tutmayin beni balkondan atmak istiom kendimiiiiiiii:
Cook üzüldüm yaaakuzummm bugun istedigin kadar üzül ama yarin icin hersey bitsin yeniden basla
hayrılısı olsun isyan etmiyorum veren de O alan da O kime isyan etcez inşallah bundan sonraki aşılamaya ve inşallah sizinkiler tutsun
Orası öyle tabi ki canım am insanoğluyuz olmuyord eğil bazne kendi adıma diyeyim.
Günaha giriyorum belki ama canım çok acıyor sürekli olumsuzluklardan.
İNşallh bir dahaki aşılaman tutar canım. Bu senin ilk aşılamamıydı.
ben hiç aşılama yaptırmadım onun için fiyatınıda bilmiyorum.aşılama aypıcam dediği zaman zübeyde hanıma gidicem zaten aşılamayı orda yaptırmayı düşünüyorum
aynen yarın tekrar umutlar baslıyo bır an önce de adet olsam da kurtulsam su sıslıkten ama bundan sonra napcam ıste cok kararsızım hangı doktora gıtcem nasıl bır tedavı off offf arkadaslar bana su ıgne ıle yumurta gelıstıren bırısı bılgı verebılır mı ıgneler ne kadar raporlu olursa ne kadar verıyoruz bu zmana kadar hep kloemendı sımdı ıgneye gecıyoruz artık gonevit diye bır ıgne duydunuz mu doktorumla konustumda az once tam anlayamadım iğnenin ismini ???
Evet canım ara vermeden devam bende öyle yapmayı düşünüyorum...İğne ile oldu canım benimki ama raporlu falan değil gonal f 900 dü iğnemin adı 700 liraydı fiyatı hergün göbek çevresinden kendim vurdum kullanımı kolay ama benim klomenle 3,4yumurtam gelişirken bu iğne ike 1 tane gelişti belki dizu az geldi bilemiyorum...
öyle benım de bu aralar her sey olumsuz gıdıyor zaten işte olmadı ogretmenım okadar ozel okula basvurdum hıcbırınden ses yok bu da olmayınca ınsan uzuluyo ama susuyorum mecburen agzımdan yanlıs bır sey cıkmasın dıye benım 2. asılamamdı
rapor cıkarmayı dusunmedın mı canım ignede? 700 lırada cok ya
sulecim 4aydir igne kullaniom 2kez rapor cikarttim bir raporla iki aylik igne aldim ilk raporda 2kutu gonalf 300 1kutu menegon 1kutu ovitrelle 1kutu serophene 250tl ye aldim ikinci raporda 2kutu menegon 1kutu gonalf 2kutu ovitrelle bir kutu serophene 270tl ye aldim
bende oyle diom bebis gelince alirim diom ama zayiflar daha cok kilo aliomus hamislikte
sulecim 4aydir igne kullaniom 2kez rapor cikarttim bir raporla iki aylik igne aldim ilk raporda 2kutu gonalf 300 1kutu menegon 1kutu ovitrelle 1kutu serophene 250tl ye aldim ikinci raporda 2kutu menegon 1kutu gonalf 2kutu ovitrelle bir kutu serophene 270tl ye aldim
ben dr ozeline gidiorum dr m tip fakultesinde ogretim uyesi ordan cikarttik cokta kolay oldu
şule madem çalışmıyosunda zaman açısından rahatsın ne güzel.bi devlet hastanesini dene bence.birdahaki aşılamanı devlette yaptırırsın iğneyle yaptırırsın.iğne ne kadar pahalı olsada özelde alınan paradan daha uygundur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?