inan su sn benimde psikolojim alt ust olduuu cildiriciiiiiggggiiiiiimmmmmm
bende oyle diom bebis gelince alirim diom ama zayiflar daha cok kilo aliomus hamislikte
Ayyy benimde psikolojim bozuldu yaaa bi tane bile olmaz mi yaaaaa
inan su sn benimde psikolojim alt ust olduuu cildiriciiiiiggggiiiiiimmmmmm
sansin az oldugunu biliyorduk ama bu kadar da olmaz.ki
ben iki gun fazla beklemeyi dusunuyorum yaaa
sansin az oldugunu biliyorduk ama bu kadar da olmaz.ki
ben iki gun fazla beklemeyi dusunuyorum yaaa
Ben dr n ozel.muayenehanesinde oldum
adetimi beklicem ben
kanda negatif daha cok yipratacak beni o yuzden...
sulecim 4aydir igne kullaniom 2kez rapor cikarttim bir raporla iki aylik igne aldim ilk raporda 2kutu gonalf 300 1kutu menegon 1kutu ovitrelle 1kutu serophene 250tl ye aldim ikinci raporda 2kutu menegon 1kutu gonalf 2kutu ovitrelle bir kutu serophene 270tl ye aldim
Şule canım çok üzüldümben okadar inanmıştım ki hamile olduğuna şuan şoke oldum kendim için bile negatif düşünmeye başladım ama yılmak yok devam bebişini kucağına alana kadar pes etmiycez. Sabahtan beri eşimle senin sonucunu bekliyoruz o bile şulenin sonucu geldimi diye soruyordu burda sevinç çığlıkları atacaktık neyse hayırlısı olsun dediğin gibi veren de yüce rabbim alanda yüce rabbim allah bizlere hayırlısını nasip etsin canım :)
Kızlar durun ya
Ne bu umutsuzluk. Tamam tutmasa bile yine devam elbet bizde o güzel duyguyu allah nasip ederse yaşayacağız.
hayir canim asilama ilk kez oldum bu ignelerin cogunu 3aylik igne tedavimde kullandik menegonda yumurta gelistirici bi igne kalcadan yapiliyor
canim kucukte olsa umudumuz hep var ama gidip kanda baktirmaya cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?