Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben puregon 600 lük iğneyü sağolsun bir eczanem var ordan alıyorum. Bu üçüncü oldu adam baya yardımı oluyor.
İlkinde Gonal-f kulladım 450 250,00 TL'ye verdi.
Sonra puregon 600 kullandım 350,00 TL. verdi.
Bi daha puregon 600 aldım 300,00 TL. verdi. Bu ay ek olarak puregon 300 daha aldım 200,00 TL. ye verdi.

bende oyle diom bebis gelince alirim diom ama zayiflar daha cok kilo aliomus hamislikte

Ayyy benimde psikolojim bozuldu yaaa bi tane bile olmaz mi yaaaaa

Sorma canım ya sonunda aynı grupla temmuz ayı aşılama diye devam edicez anlaşıldı poff((tamam düşük ihtimaldi zaten ama bukadar mı yaw(Allahımmm gör biziiii nolur kendim için değil hepimiz içinn yüzümüzü güldür ya rabbim...

Şule canım çok üzüldüm ben okadar inanmıştım ki hamile olduğuna şuan şoke oldum kendim için bile negatif düşünmeye başladım ama yılmak yok devam bebişini kucağına alana kadar pes etmiycez. Sabahtan beri eşimle senin sonucunu bekliyoruz o bile şulenin sonucu geldimi diye soruyordu burda sevinç çığlıkları atacaktık neyse hayırlısı olsun dediğin gibi veren de yüce rabbim alanda yüce rabbim allah bizlere hayırlısını nasip etsin canım :)

Kızlar durun ya
Ne bu umutsuzluk. Tamam tutmasa bile yine devam elbet bizde o güzel duyguyu allah nasip ederse yaşayacağız.

canım bunlar ayrı ayrı asılamalar ıcın mı neden 2 kez rapor cıkarttın anlayamadım?? bırde menegon ne ıcınmıs dıgerlerını bılıyorum da

canımbenım cok sagolun valla ınsallah benımkınde olmasa bıle senınkınde atcaz bız sevınc cıglıkları ben sana ınanıyorum negatıf dusunmek yok dedıgın gıbı ben sımdıden 3. asılama ıcın arastrımalara basladımm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…