şule hangi hastanede oldun aşılamayı devlette?
Hahaha hatjna bak yaaaww 49 a çıktım diyo delüüben 47 kiloya düşeyim diye geçen sene ne çırpındım yaw Hayır düştüm de ne oldu yine 55 oldum ))yalnız canım boyun kaç bilmiyorum ama 44 çok az yaw yi azcuk yii )
kızlar malesef 0.6((
canımbenım cok sagolun valla ınsallah benımkınde olmasa bıle senınkınde atcaz bız sevınc cıglıkları ben sana ınanıyorum negatıf dusunmek yok dedıgın gıbı ben sımdıden 3. asılama ıcın arastrımalara basladımm:)))
yuh yaa burdada en kilolu benim heralde :)) yemek yedim geldim bütün geçmişi okumadım amaaaa arkadaşlar ben 170 boyundayım 74 kg yum :)) düşünün halimiiii
canım çok üzüldüm... inan kendim kadar... artık bi pozitif duymak istiyorum nolur yaaa((
ama benim gibi ol bak dün ağladım ama inan bir iki damla oda içimdeki belki den dolayıydı heralde.. ama alıştırmışım kendimi negatife... normal bir günmüş gibiydi wallaa
İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu
Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko
Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah
Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran
keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz
duygutbk--------tarihleri bekleniyooo
nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran
stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz
esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz
frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran
guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite
asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah
toki---------------3 Haziran------------17 Haziran
sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite
seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran
suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran
sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh
walla bende öğretmenim aynen senin gibi atanamamış :) seninle belirtiler hep aynıydı o yüzden ister istemez negatif düşünmeye başladım ama şimdi bir mide bulantısı var anlatamam ha kusucam ha kustumstres yapıp çok üzüldüm sanırım ondan bugün hiç ağrım yok sadece sol kasığımda çekilme var okadar allah sonumuzu hayr etsin
nedense tuhaf bır sekılde ıyıyım bende :)) 3.ye artık he bırde en kılolu sen degılsın canım onlar cokk zayıflar kocalrı yedırmemıs onlara yemek 45 kılo ne demek ya:))) kızlar hadı goreyım sızı beklıyorummm guzel haberlerınızı ona göre))
şimdi zübeyde hanımamı gideceksin sende
ben senden cok umıtlıyım canım hayırlısıyla olumlu cıkcak bak gör:)) ne ogretmenısın sen? edebiyat benim ve aynen atanamamış(
İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu--Birdahaki sefere inşallah
Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko
Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah
Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran
keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz
duygutbk--------tarihleri bekleniyooo
nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran
stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz
esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz
frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran
guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite
asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah
toki---------------3 Haziran------------17 Haziran
sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite
seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran
suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran
sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh
sinem0683------------------------------19 Haziran
sinem'cim senin aşılaman kaçında oldu 5 mi
beden eğitimi bende :) walla dayanamayıp cumartesi gene bakıcam idrarda çatlatma iğnem 3 ünde vurulmuştu üstünden 12 gün geçmiş oluyor bakalım gene çift çizgi çıkcakmı :) hala bir umudum var :)
sinemcim sorun ne onuda yaz idencim eklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?