Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende eylül ekim gibi düşünüyorum.aşılama işine o zaman satrt vericem.ama iğneyle normal yoldan denicem.belki olur.bir kere dahqa klomenle deniyimde

yuh yaa burdada en kilolu benim heralde :)) yemek yedim geldim bütün geçmişi okumadım amaaaa arkadaşlar ben 170 boyundayım 74 kg yum :)) düşünün halimiiii

kızlar malesef 0.6((

canım çok üzüldüm... inan kendim kadar... artık bi pozitif duymak istiyorum nolur yaaa ((
ama benim gibi ol bak dün ağladım ama inan bir iki damla oda içimdeki belki den dolayıydı heralde.. ama alıştırmışım kendimi negatife... normal bir günmüş gibiydi wallaa

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

• duygutbk--------tarihleri bekleniyooo

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh

walla bende öğretmenim aynen senin gibi atanamamış :) seninle belirtiler hep aynıydı o yüzden ister istemez negatif düşünmeye başladım ama şimdi bir mide bulantısı var anlatamam ha kusucam ha kustum stres yapıp çok üzüldüm sanırım ondan bugün hiç ağrım yok sadece sol kasığımda çekilme var okadar allah sonumuzu hayr etsin

nedense tuhaf bır sekılde ıyıyım bende :)) 3.ye artık he bırde en kılolu sen degılsın canım onlar cokk zayıflar kocalrı yedırmemıs onlara yemek 45 kılo ne demek ya:))) kızlar hadı goreyım sızı beklıyorummm guzel haberlerınızı ona göre))

idencim listene benide ekleyebilirsin :) 19 haziranda sonuç alcaz :)

ben senden cok umıtlıyım canım hayırlısıyla olumlu cıkcak bak gör:)) ne ogretmenısın sen? edebiyat benim ve aynen atanamamış(

aynen kuzum bunlara yemek vermemişler.. kaynanalarının dırdırından dönmüşler iğne ipliğe

ben senden cok umıtlıyım canım hayırlısıyla olumlu cıkcak bak gör:)) ne ogretmenısın sen? edebiyat benim ve aynen atanamamış(

beden eğitimi bende :) walla dayanamayıp cumartesi gene bakıcam idrarda çatlatma iğnem 3 ünde vurulmuştu üstünden 12 gün geçmiş oluyor bakalım gene çift çizgi çıkcakmı :) hala bir umudum var :)

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu--Birdahaki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

• duygutbk--------tarihleri bekleniyooo

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh
•sinem0683------------------------------19 Haziran

sağolk tatlım mutlu oldum bak şimdi :) 5 haziran aşılamam yapıldı :)

beden eğitimi bende :) walla dayanamayıp cumartesi gene bakıcam idrarda çatlatma iğnem 3 ünde vurulmuştu üstünden 12 gün geçmiş oluyor bakalım gene çift çizgi çıkcakmı :) hala bir umudum var :)

bu sene atanırsın ınsallah sızden cok alcaklar hem bebıs hem atanma ne guzel olur :))) hadı bakalım cumartesı bak haber ver :))

kızlar kopmayalım dıye arkadaslık ısteği yolladım herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…