sağolk tatlım mutlu oldum bak şimdi :) 5 haziran aşılamam yapıldı :)
sinem'cim senin aşılaman kaçında oldu 5 mi
19 bekleme 18 de yaptırabılırsın
pardon sibel degil.sinemAyy ne cok ayin 5de asilama olan ben guldusum seker mavi ve sibel
sinemcim sorun ne onuda yaz idencim eklesin
ayy hadi ins duzeldiyse guzel haberler verirsin ins bize
hicrancım eşimin değeri düşüktü 2 ayda yükselttik incir kürü ve keçi boynuzu kürü yaptım ve bu 2 ay bol bol proteğin tketti 2 ayda değerleri 2 katına çıktı aşılama öncesi ikimize tekrardan bakıldı hiç bir sorun yok dedi doktorum ama 3 yıllık evliyim diye hemen aşılama yapalım dedi :)
evet canım 5 inde oldu doktor 2 hafta sonra gel dedi ayın 19 u sonuç alcam bakalım hayırlısı senle aynı gün olmuşuz inşallah iyi haberlerle geliriz :)
ayy hadi ins duzeldiyse guzel haberler verirsin ins bize
Ayy ne cok ayin 5de asilama olan ben guldusum seker mavi ve sibel
bu gune.kadar pek agrim yoktu belim agriyordu ama bir saattir sol kasigim agriyor benim akinti gogus agrisi falan yok
olsun sen 18 i yaptır:))))
İnşallah canım
İğne kullanıyormusun. bende her gelene soruyorum manyak gibi :)))
canım ben 2 gün önce dayanamayıp test yaptım çift çizgi çıktı ama şimdi şuleyi duyduktan sonra karamsarlaştım negatifdir diyorum bakalım cumartesi bidaha yapcam
evet test icin erken daha sana.daha oncede yazmistim ignenin etkisi hemen gecmio bt0106 nickli bi kisce vardi 10.gun idrarda bakti cift cizgi ama test gunu hem kanda negatif cikti hem adet oldu yani idrar testi yaniltiyor insani
yok canım ben sadece jel kullanıyorum onun dışında bir ilaç kullanmıyorum doktorum neden vermedi onuda bilmiiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?