bu gune.kadar pek agrim yoktu belim agriyordu ama bir saattir sol kasigim agriyor benim akinti gogus agrisi falan yok
iden trakyalılık var mı sende???:)) cok tatlı yazmıssın ne kaaa:))
olsun sen 18 i yaptır:))))
İnşallah canım
İğne kullanıyormusun. bende her gelene soruyorum manyak gibi :)))
Hahahahah:)))Olsun bi günbi gün
Vallahi benim iğneler olmasa ben yarın yaptırıdım :))))
canım kaçıncı gününde test yaptın idrarda mı?
bende 3gun yattim oilk 3gun bendede cok.agri oldu lekelenme ile birlikte
bende 3gun yattim oilk 3gun bendede cok.agri oldu lekelenme ile birlikte
Kizlar bide bisey sorcammm yaa afedersiniz benim idrarimmm cok kotu kokuyo sizdede oldu ilaclardan galiba
test ile ilgili yukarda bisi yazdim sana kuzum oku
drndan memnun musun kuzum ne gibi tedaviler gordun
evet test icin erken daha sana.daha oncede yazmistim ignenin etkisi hemen gecmio bt0106 nickli bi kisce vardi 10.gun idrarda bakti cift cizgi ama test gunu hem kanda negatif cikti hem adet oldu yani idrar testi yaniltiyor insani
cumartesi pazar uygun test icin bende pzt idrarda bakcam yinede
kızlar valla süpersiniz hızınıza yetişmek mümkün değil.oku oku bitmiyo valla çalışırken aklım burda hep:) Şule geçmiş olsun diyelim geçsin bi dahaki ay olsun inş...
İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu
Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko
Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah
Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran
keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz
duygutbk--------tarihleri bekleniyooo
nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran
stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz
esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz
frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran
guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite
asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah
toki---------------3 Haziran------------17 Haziran
sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite
seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran
suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran
sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh
İdencim zor mu bilmiyorum ama zorsa yapma hani diyorum test yaptıranları başa alsak sonrasını da test tarihlerine göre sıralasak mı acaba:18:biliyorum kovucan beniaynen kuzum bunlara yemek vermemişler.. kaynanalarının dırdırından dönmüşler iğne ipliğe
Canımmm bana da jel verdi doktorum sana bişey sorucam göğüslerinde şişlik hassasiyet var mı???uçlarında falan??ilaçtan mı yoksa başka mı ilemedim ben...yok canım ben sadece jel kullanıyorum onun dışında bir ilaç kullanmıyorum doktorum neden vermedi onuda bilmiiyorum :)
kız aynen valla ... işim çıkıyo bi gidiyom yapıyom geliyom bakıyom sohbet almış başını gidiyo aradan bi yerden dalıyorum
drndan memnun musun kuzum ne gibi tedaviler gordun
cumartesi pazar uygun test icin bende pzt idrarda bakcam yinede
İdencim zor mu bilmiyorum ama zorsa yapma hani diyorum test yaptıranları başa alsak sonrasını da test tarihlerine göre sıralasak mı acaba:18:biliyorum kovucan beni))heee buarada bakma sen benim kiloma bende bir toto var amanınn diyeyim ))
Canımmm bana da jel verdi doktorum sana bişey sorucam göğüslerinde şişlik hassasiyet var mı???uçlarında falan??ilaçtan mı yoksa başka mı ilemedim ben...
Buarada ne yazmışsınız yaw oku oku bitiremedim Hahahahayy))
idrarda bakarim ama kanda cesaretim yok hic kanda baktirmadim ama idrarda baktim hep tek cizgi cikmssina alisigim.yaneee bu etkilemez elimde bi suru test var oyle durmasin.barime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?