Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu gune.kadar pek agrim yoktu belim agriyordu ama bir saattir sol kasigim agriyor benim akinti gogus agrisi falan yok

canım benim ilk 3-4 gün belim sızlıyordu sol kasığım ve bacağımda öyleydi şimdi çok sık wc ye çıkmaya başladım gögüs ucalarım acıyor sol kasığımda da sanki yumurtamı biri çekip bırakıyor gibi bide 2 gündür sıcak basıyor ayaklarım yanıyor

bende 3gun yattim oilk 3gun bendede cok.agri oldu lekelenme ile birlikte

Kizlar bide bisey sorcammm yaa afedersiniz benim idrarimmm cok kotu kokuyo sizdede oldu ilaclardan galiba

ilk 3 gün benimde öyleydi şimdi çok acık bir sarı hatta bulanık su gibi sık gitmeye başladım ama azcık azcık yapıyorum bende anlamadım

evet test icin erken daha sana.daha oncede yazmistim ignenin etkisi hemen gecmio bt0106 nickli bi kisce vardi 10.gun idrarda bakti cift cizgi ama test gunu hem kanda negatif cikti hem adet oldu yani idrar testi yaniltiyor insani

hicrancım bu yazdığın mı biliyorum zaten o yüzden şimdi umutsuzum ya :) ama dayanamıyor insan cumartesi eşimin ısrarı üzerine bidaha yapcam :)

kızlar valla süpersiniz hızınıza yetişmek mümkün değil.oku oku bitmiyo valla çalışırken aklım burda hep:) Şule geçmiş olsun diyelim geçsin bi dahaki ay olsun inş...

kızlar valla süpersiniz hızınıza yetişmek mümkün değil.oku oku bitmiyo valla çalışırken aklım burda hep:) Şule geçmiş olsun diyelim geçsin bi dahaki ay olsun inş...

kız aynen valla ... işim çıkıyo bi gidiyom yapıyom geliyom bakıyom sohbet almış başını gidiyo aradan bi yerden dalıyorum

aynen kuzum bunlara yemek vermemişler.. kaynanalarının dırdırından dönmüşler iğne ipliğe
İdencim zor mu bilmiyorum ama zorsa yapma hani diyorum test yaptıranları başa alsak sonrasını da test tarihlerine göre sıralasak mı acaba:18:biliyorum kovucan beni))heee buarada bakma sen benim kiloma bende bir toto var amanınn diyeyim))
yok canım ben sadece jel kullanıyorum onun dışında bir ilaç kullanmıyorum doktorum neden vermedi onuda bilmiiyorum :)
Canımmm bana da jel verdi doktorum sana bişey sorucam göğüslerinde şişlik hassasiyet var mı???uçlarında falan??ilaçtan mı yoksa başka mı ilemedim ben...

Buarada ne yazmışsınız yaw oku oku bitiremedim Hahahahayy))

kız aynen valla ... işim çıkıyo bi gidiyom yapıyom geliyom bakıyom sohbet almış başını gidiyo aradan bi yerden dalıyorum

başka türlü yetişilmez bunlara:)bi olumlu sonuç alsak daha kimse tutamaz bunları.bence başka topic falan açmayalım bi dahaki ay burdan devam edelim herkes olumlu olana kadar:)

drndan memnun musun kuzum ne gibi tedaviler gordun

Memnunum canım. Bir çok doktor değiştirdim. Ens on bu doktorda karar kıldım.
İkinci iğnemde bu doktorla başladım. aşılama olmadı 5 yumutam oluştu ama negatif
sonr abi ay dınlendım
Şimdi tekrar iğnelerle yumurta oluştu. 5'inde aşılama oldum. Aşılama sonrası 12 tane iğne verdi progynex .Hamile kalırsam şayet bebeğin tutunması içinmiş. Pazartesi bitecek inşallah. salı sabahıda direk gidp kan vercem. tabi hasta olmazsam.
diğer iki iğnemde çatlatma iğnesinden sonra 13'üncü ve 15'inci günü hasta olmuştum

Kizlar bi daha ki ay ara verelim dedi dr ilaclarin etkisi devam.edermis yasin genc dedi sadece regl olursan adetinin 16.gunu progestan gunde 3kez kullan dedi oyle yapcam artik zaten.ramazanda geliyo ii olur benim icin

canım benim gögüslerde şişlik yok haala küçükler :) ama uçları füze gibi oldu fındık büyüklüğüne kadar erişti azcıkta sızlıyor okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…