idrarda bakarim ama kanda cesaretim yok hic kanda baktirmadim ama idrarda baktim hep tek cizgi cikmssina alisigim.yaneee bu etkilemez elimde bi suru test var oyle durmasin.barime.
kac.kez.yasadin kimyasak :26::26::26: ay cok zor ama ne guzek en azindan hamis kalabiliosun
birde kacinci gunu gordun cift cizgiyi kuzum normal gebelik tesyinde mi baktin erken gebelik testinde mi baktin
Bende şişlik var birde uçları aynen dediğin gibi büyüdü hayırlısı bakalım...Buarada jeli kullandıktan sonra yürüyormusun?ben ilk gece yatatken kullandım hepte aynı saatte yap dedi doktor biryerde okudum sıktıktan 10dk sonra yürüyün demiş doktor kafam karıştı ben hep yatıyorum akmasın diye:Scanım benim gögüslerde şişlik yok haala küçükler :) ama uçları füze gibi oldu fındık büyüklüğüne kadar erişti azcıkta sızlıyor okadar
Canım ya ara vermeden daha etkili diyorlar buket vardı grupta ilk çocuğu için 2.aşılama da tuttu demişti ve hiç ara vermeden yapmışlar bende sordum du ona...Ama hayırlısı tabiKizlar bi daha ki ay ara verelim dedi dr ilaclarin etkisi devam.edermis yasin genc dedi sadece regl olursan adetinin 16.gunu progestan gunde 3kez kullan dedi oyle yapcam artik zaten.ramazanda geliyo ii olur benim icin
yok kız halis mulis tokatlıyım :)
bak bak hala karşı çıkıyo bana
canim ara vermek daha iyi benim icin ust uste cok yipratio git gel ben.ilceden merkeze gidip geliim her seferinde 110km yol cekilmio eee verilen emeklerde bosa olunca insan cok uzulup yipranio
birde kacinci gunu gordun cift cizgiyi kuzum normal gebelik tesyinde mi baktin erken gebelik testinde mi baktin
İdencim zor mu bilmiyorum ama zorsa yapma hani diyorum test yaptıranları başa alsak sonrasını da test tarihlerine göre sıralasak mı acaba:18:biliyorum kovucan beni))heee buarada bakma sen benim kiloma bende bir toto var amanınn diyeyim ))
Canımmm bana da jel verdi doktorum sana bişey sorucam göğüslerinde şişlik hassasiyet var mı???uçlarında falan??ilaçtan mı yoksa başka mı ilemedim ben...
Buarada ne yazmışsınız yaw oku oku bitiremedim Hahahahayy))
topigimizin anasisin sen aradan dalma yaw kim.nerde ne zaman kiminle ne yapmis kacirirsin sonram.
başka türlü yetişilmez bunlara:)bi olumlu sonuç alsak daha kimse tutamaz bunları.bence başka topic falan açmayalım bi dahaki ay burdan devam edelim herkes olumlu olana kadar:)
hehehehe bende hep çift çizgi gördüm ama hep kimyasal gebelik yaşadım ilk aşılamam gene çift çizgi bu seferde ilaç etkisi çıkar :)
idencim sen tokatlı mısın bende tokatlıyım merkez. sen aşılamamı yaptırmıştın nerde yaptırdın. ben medicalde yaptırdım ama tutmadı(
:))İnşallah canım.Senin test tarihin bizden sonra ama neden?
Bende şişlik var birde uçları aynen dediğin gibi büyüdü hayırlısı bakalım...Buarada jeli kullandıktan sonra yürüyormusun?ben ilk gece yatatken kullandım hepte aynı saatte yap dedi doktor biryerde okudum sıktıktan 10dk sonra yürüyün demiş doktor kafam karıştı ben hep yatıyorum akmasın diye:S
Canım ya ara vermeden daha etkili diyorlar buket vardı grupta ilk çocuğu için 2.aşılama da tuttu demişti ve hiç ara vermeden yapmışlar bende sordum du ona...Ama hayırlısı tabi
hakkinda hayirlisi kuzum bende pko yuzunden adet duzensizligi vardi onceden 8aydir duzenli artik tedaviyle tabi 28gunde oluyorum şükür valla duzenlu adet olmak bi nimet kiymeyini bilin bence ben oncefen 2ayda falan olurdum
hakkinda hayirlisi kuzum bende pko yuzunden adet duzensizligi vardi onceden 8aydir duzenli artik tedaviyle tabi 28gunde oluyorum şükür valla duzenlu adet olmak bi nimet kiymeyini bilin bence ben oncefen 2ayda falan olurdum
• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu--Birdahaki sefere inşallah
•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh
• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah
•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah
•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran
• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran
•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran
• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko
•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite
•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran
•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran
•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran
•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran
• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite
• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz
•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz
•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz
• duygutbk--------tarihleri bekleniyooo
dr cok onemli kafana yatmayinca bi suru soru isareti oluyor sonra boyke mıydı söyle mıydı için içini yiyor
sorma yaa ben kimyasal gebelikten sonra adet düzensizliği yaşadım pro da çıktı ama çok değilmiş sorun olmazmış. doktorum zaten arkadaşımın abisi benle bayağı ilgileniyor ona güveniyorum o yüzden çok rahatım yapılan işlemler kullandığım ilaçlar konusunda huzurluyum :)
aaaa 5haziranda 5kisiymis yaa kandil gunu olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?