Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
idrarda bakarim ama kanda cesaretim yok hic kanda baktirmadim ama idrarda baktim hep tek cizgi cikmssina alisigim.yaneee bu etkilemez elimde bi suru test var oyle durmasin.barime.

hehehehe bende hep çift çizgi gördüm ama hep kimyasal gebelik yaşadım ilk aşılamam gene çift çizgi bu seferde ilaç etkisi çıkar :)

Yaw progestani sabah 9da ictim 2saat sonra bas donmesi baslardi bu kez 5 bucuk saat sonra donmeye basladi cok ilginc basim cok donuoooooo :111::111::111::111::89::89::89::89:

canım benim gögüslerde şişlik yok haala küçükler :) ama uçları füze gibi oldu fındık büyüklüğüne kadar erişti azcıkta sızlıyor okadar
Bende şişlik var birde uçları aynen dediğin gibi büyüdü hayırlısı bakalım...Buarada jeli kullandıktan sonra yürüyormusun?ben ilk gece yatatken kullandım hepte aynı saatte yap dedi doktor biryerde okudum sıktıktan 10dk sonra yürüyün demiş doktor kafam karıştı ben hep yatıyorum akmasın diye:S
Kizlar bi daha ki ay ara verelim dedi dr ilaclarin etkisi devam.edermis yasin genc dedi sadece regl olursan adetinin 16.gunu progestan gunde 3kez kullan dedi oyle yapcam artik zaten.ramazanda geliyo ii olur benim icin
Canım ya ara vermeden daha etkili diyorlar buket vardı grupta ilk çocuğu için 2.aşılama da tuttu demişti ve hiç ara vermeden yapmışlar bende sordum du ona...Ama hayırlısı tabi

birde kacinci gunu gordun cift cizgiyi kuzum normal gebelik tesyinde mi baktin erken gebelik testinde mi baktin

canım 2 kez yaşadım adteim geciktikten 1 hafta sonra bakmıştım ikisinde de zaten sonra adetimde düzensizleşti 35 günde bir hasta olmaya başlamıştım sonra ilaçla hasta olup aşılama yapalım dedi doktorum :)

haha yok canım zor değildir heralde bi denerim :))

topigimizin anasisin sen aradan dalma yaw kim.nerde ne zaman kiminle ne yapmis kacirirsin sonram.

kız valla her türlü yakalarım ben :))

başka türlü yetişilmez bunlara:)bi olumlu sonuç alsak daha kimse tutamaz bunları.bence başka topic falan açmayalım bi dahaki ay burdan devam edelim herkes olumlu olana kadar:)

bencede ya dağılmayalım lütfen

hehehehe bende hep çift çizgi gördüm ama hep kimyasal gebelik yaşadım ilk aşılamam gene çift çizgi bu seferde ilaç etkisi çıkar :)

ya ben hiç hamile kalamadım evet kimyasal flnda olmasın oda kötü bişey ama ben hiç anne olamıycam gibi geliyo böylede

idencim sen tokatlı mısın bende tokatlıyım merkez. sen aşılamamı yaptırmıştın nerde yaptırdın. ben medicalde yaptırdım ama tutmadı(

ah bu tokatlılar her yerde varlar mutlakaa istanbuldayım cnm ben devlette yaptırdım

Son düzenleme:

bana doktorum yatarken jelini yap yat dedi aynı saat falan da demedi ben 11,30 13.00 arası yapıyorum ne zaman yatarsam :)

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç

• İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu--Birdahaki sefere inşallah

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

• duygutbk--------tarihleri bekleniyooo

hakkinda hayirlisi kuzum bende pko yuzunden adet duzensizligi vardi onceden 8aydir duzenli artik tedaviyle tabi 28gunde oluyorum şükür valla duzenlu adet olmak bi nimet kiymeyini bilin bence ben oncefen 2ayda falan olurdum

sorma yaa ben kimyasal gebelikten sonra adet düzensizliği yaşadım pro da çıktı ama çok değilmiş sorun olmazmış. doktorum zaten arkadaşımın abisi benle bayağı ilgileniyor ona güveniyorum o yüzden çok rahatım yapılan işlemler kullandığım ilaçlar konusunda huzurluyum :)

oldumuuu :)) kızlarrrrr

sinemcim doktorun kım memnunsan benı de ona yonlendırsen ben burda hıc adam akıllı bırısnı bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…