Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim ara vermek daha iyi benim icin ust uste cok yipratio git gel ben.ilceden merkeze gidip geliim her seferinde 110km yol cekilmio eee verilen emeklerde bosa olunca insan cok uzulup yipranio
Anladım canım sende haklısın valla inş tutar bu ayda gerek kalmaz canım...
bana doktorum yatarken jelini yap yat dedi aynı saat falan da demedi ben 11,30 13.00 arası yapıyorum ne zaman yatarsam :)

Allah allah içinde de yazıyor ama aynı saatte alın diye..hee bende hep 11; 15 te yapıyorun ve yatıyorumBuarada canım çok benziyor seninle yaşadıklarımız benimde 2 kimyasal gebeliğim oldu ve aşılama öncesi ilk defa adet düzensizliğim oldu ilaçla adet oldum da aşılamam yapıldı...

sinemcim doktorun kım memnunsan benı de ona yonlendırsen ben burda hıc adam akıllı bırısnı bulamadım

canım zekai tahirde doktorum ali hoca soyadını hatırlamıyorum ama öğrenir haber veririm zaten 4 doktor var oda ayşe, ayla, didem, aydan tek erkek doktor ali var kesinlikle tavsiye ederim ali doktor eğer onu bulamazsan aydan doktora git ben ali doktor yoksa aydana gidiyorum ayşeyi hiç tavsiye etmiyorum aylada fena değil ama en memnun olduğum ali ve aydan

walla açıkcası ben jelide okadar önemsemedim, içeriğini okummuştum aslında önemli de ben sanırım burda biraz umursuzca davranmışım bildiğim kadarıyla bu jel bebişin tutunmasına yardımcı olmak içinmiş nekadar doğru bilmiyorum ama

canım sen onun ozelıne mı gıttın yoksa normal zekaıtahıre mı gıttın ? ya ben nedense o hastaneye hıc ısınamadım haremlık selamlık hıc ılgılenmıyorlardı gıttıgımde bırde randevu alıp sureklı aynı doktora gıdemıyor muyuz neden bır aydan bır alı yaptın? ve son soru:) bu doktorlar ınfertıl ksımında mı?

ayy ins oyledirrr bi isiga ihtiyacimiz var gerci ben sendende umudumu kesmedim testi.cok erken yaptirdin cunku

yok kıızzz benim hiç umudum olmadı biliyosun halada yok.. daha öncede dedim biri güzel bi haber almıştır böyle bi durumdan sonra ama o ben olmam bana vurmaz o piyango

Evet canım progesteron içeriyor jel ,hap veya iğne olarak veriyorlar olsun canım atlamadan hergün kullan bişey olmaz...Sımsıkı tutunsun bebelerimiz inş ...

5 haziranda aşılama olanların ne belirtileri var merak ettim benimkilerle aynımı acaba :)

düne kadar bel ağrısı ,kasık ağrısı, göğüslerde sızlama,midede gaz ve kabızlık çekiyordum. iki gündür sadece göğüs sızlamalarım var. diğerleri geçti tamamen. dün akşam şiddetli başağrısı ve çok kötü bir mide bulantısı yaşadım.birkaç gündür de hemen acıkıyorum birkaç arkadaşın dediği gibi. yiyorum yiyorum hiç yememiş gibiyim,, allah sonumuzu hayreylesin inşallah..

canım bende ön yargılı gittim o hastaneye önceden lina kadın doğuma gitmiştim özel 6 ayda milyarlar harcadım sonuç sıfır dedim devlete gideyim ablam burda doğum yapmıştı birde orda arkadaşım çalışıyor dosya bölümünde o yardımcı oldu ordaki doktorlar her ay amilyathanede görev aldıkları için değişiyor o yüzden iki doktora gittim ama ali doktorun teli var sıkıntım oldumu onu arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…