Anladım canım sende haklısın valla inş tutar bu ayda gerek kalmaz canım...canim ara vermek daha iyi benim icin ust uste cok yipratio git gel ben.ilceden merkeze gidip geliim her seferinde 110km yol cekilmio eee verilen emeklerde bosa olunca insan cok uzulup yipranio
bana doktorum yatarken jelini yap yat dedi aynı saat falan da demedi ben 11,30 13.00 arası yapıyorum ne zaman yatarsam :)
sinemcim doktorun kım memnunsan benı de ona yonlendırsen ben burda hıc adam akıllı bırısnı bulamadım
Anladım canım sende haklısın valla inş tutar bu ayda gerek kalmaz canım...
Allah allah içinde de yazıyor ama aynı saatte alın diye..hee bende hep 11; 15 te yapıyorun ve yatıyorumBuarada canım çok benziyor seninle yaşadıklarımız benimde 2 kimyasal gebeliğim oldu ve aşılama öncesi ilk defa adet düzensizliğim oldu ilaçla adet oldum da aşılamam yapıldı...
bi ozel mesaj mi atsak ki idencim
sen de hicran guldusum ve benimle aynı tarihte yaptırmışsın aşılamanı. inşallah ayın 19. unda hep beraber herkesin yüzünü güldürüp umutlandıracak haberler veririz..sağolk tatlım mutlu oldum bak şimdi :) 5 haziran aşılamam yapıldı :)
canım zekai tahirde doktorum ali hoca soyadını hatırlamıyorum ama öğrenir haber veririm zaten 4 doktor var oda ayşe, ayla, didem, aydan tek erkek doktor ali var kesinlikle tavsiye ederim ali doktor eğer onu bulamazsan aydan doktora git ben ali doktor yoksa aydana gidiyorum ayşeyi hiç tavsiye etmiyorum aylada fena değil ama en memnun olduğum ali ve aydan
sen de hicran guldusum ve benimle aynı tarihte yaptırmışsın aşılamanı. inşallah ayın 19. unda hep beraber herkesin yüzünü güldürüp umutlandıracak haberler veririz..
ayy ins oyledirrr bi isiga ihtiyacimiz var gerci ben sendende umudumu kesmedim testi.cok erken yaptirdin cunku
walla açıkcası ben jelide okadar önemsemedim, içeriğini okummuştum aslında önemli de ben sanırım burda biraz umursuzca davranmışım bildiğim kadarıyla bu jel bebişin tutunmasına yardımcı olmak içinmiş nekadar doğru bilmiyorum ama
5 haziranda aşılama olanların ne belirtileri var merak ettim benimkilerle aynımı acaba :)
canım sen onun ozelıne mı gıttın yoksa normal zekaıtahıre mı gıttın ? ya ben nedense o hastaneye hıc ısınamadım haremlık selamlık hıc ılgılenmıyorlardı gıttıgımde bırde randevu alıp sureklı aynı doktora gıdemıyor muyuz neden bır aydan bır alı yaptın? ve son soru:) bu doktorlar ınfertıl ksımında mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?