kızlar bırseyı merak edıyorum asılama öncesı catlatma ıgnesını vurmadan ultrasonla yada alttan yumurtaların catlayıp catlamadıgına bakılan var mı bana hıc bakılmadı haybeye asılama yapılmıs gıbı gelıyo sankı ondan tutturamıyoruz
canım bende ön yargılı gittim o hastaneye önceden lina kadın doğuma gitmiştim özel 6 ayda milyarlar harcadım sonuç sıfır dedim devlete gideyim ablam burda doğum yapmıştı birde orda arkadaşım çalışıyor dosya bölümünde o yardımcı oldu ordaki doktorlar her ay amilyathanede görev aldıkları için değişiyor o yüzden iki doktora gittim ama ali doktorun teli var sıkıntım oldumu onu arıyorum
kızlar bırseyı merak edıyorum asılama öncesı catlatma ıgnesını vurmadan ultrasonla yada alttan yumurtaların catlayıp catlamadıgına bakılan var mı bana hıc bakılmadı haybeye asılama yapılmıs gıbı gelıyo sankı ondan tutturamıyoruz
kuzum senin ignenin etkisi olmaz idrar testinde pozitif cikmaz sende pazar.gunu baksana idrarfa
Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi canım bır baksana burdan hangısı bır suru doktor var randevu alım barı de gıdıyım bende 3. asılama ıcın ıyı dıyorsan sen en azından devlet
sacciklarini cekcemmm haaaa pozitif olll
kuzum senin ignenin etkisi olmaz idrar testinde pozitif cikmaz sende pazar.gunu baksana idrarfa
canım bende aynı lınaya gıttım sureyya dıye bı doktora hıc mı hıc memnun kalmadım para tuzagı resmen sınemcım bende gıdeyım ozaman yarın gıdıyım hatta nasıl yapım o dosya bolumundekı arkadasın yardımcı olabılır mı bana da? randevu falan alsak verırıler mı acaba ali beye senın ıgne ıle mı olmustu klomen ıle mı
tamam kız tamam... ikinci aşılamam da hep pozitif olcam söz :)) anacım nisan da gitti köye çok özledim onu temmuz sonunda yani ikinci aşılamadan sonra gitcem onu görmeye... inşallah torunuyla gitcem elini öpmeye
sarkiyi dinledimmm o zaman benden sanada gulseren gul den oy aman sarkisi gelsin ama dinleyince aglama haaa beni cok etkilio bu sarkida.
canım AYLA ORUÇ buna randevu al orda sıra alınca önce ali doktoru sor eğer yok derlerse aydan doktor de oda yoksa bu doktora al benim aşılamamı aydan yaptı ama ilaçlarımı ali doktor verdi yumurtmı herşeyimin takibini ali doktor yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?