Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bırseyı merak edıyorum asılama öncesı catlatma ıgnesını vurmadan ultrasonla yada alttan yumurtaların catlayıp catlamadıgına bakılan var mı bana hıc bakılmadı haybeye asılama yapılmıs gıbı gelıyo sankı ondan tutturamıyoruz

kızlar valla bende isterdim pozitif olmayı ama varmı aranızda bi tane pozitifi gören

banada bakmadı
hatta dedım bakmayacakmısın çatlayıp çatlamadığına.
Gerek yok dedi. iğne vurulduktan sonra muhakkak çatlar

canım bende aynı lınaya gıttım sureyya dıye bı doktora hıc mı hıc memnun kalmadım para tuzagı resmen sınemcım bende gıdeyım ozaman yarın gıdıyım hatta nasıl yapım o dosya bolumundekı arkadasın yardımcı olabılır mı bana da? randevu falan alsak verırıler mı acaba ali beye senın ıgne ıle mı olmustu klomen ıle mı

banada öyle haybeye gibi geliyo... bi özen dikkat yok

Canım ben varım iğne günüm belli olsun diye gittim alttan baktı doktor iğneye gerek kalmamış çatlamış dedi ve aynı gün yaptı aşılamamı yani çatladığını görüp yaptı ama ogün çatlamamış olsa iğneden sonra bakmıyorlar çünkü iğne mutlaka çatlatıyor oyüzdn gerek duymuyorlar anladığım kadarı ile...

canım AYLA ORUÇ buna randevu al orda sıra alınca önce ali doktoru sor eğer yok derlerse aydan doktor de oda yoksa bu doktora al benim aşılamamı aydan yaptı ama ilaçlarımı ali doktor verdi yumurtmı herşeyimin takibini ali doktor yaptı.

sacciklarini cekcemmm haaaa pozitif olll

tamam kız tamam... ikinci aşılamam da hep pozitif olcam söz :)) anacım nisan da gitti köye çok özledim onu temmuz sonunda yani ikinci aşılamadan sonra gitcem onu görmeye... inşallah torunuyla gitcem elini öpmeye

canım ben semaya gitmiştim lina da çok memnundum onun satesinde gebe kaldım ama ilk kimyasal gebeliğimi orda yaşadım sonra devlete gideyim oda aynı şeyi yapacak dedim zekai tahire sabah 8 de git orda sıramatikten sıra al sekreterlikte nihal abla var sizin kaydınızı yapan ona ali doktoru sor hatta ismimi verebilirsin Sinem Ersoy hastası o yönlendirdi beni de eğer ali doktor varsa ona görün benim adımı ver öğretmen betülün arkadaşı de eğer yoksa aydan doktoru sor ona geç o beni pek tanımaz ama oda iyi doktordur

Ayyy amiiiinnn canımm inş ya )

aydan sezer kara mı dedıgın doktor su an randevu alıyorum ben de ıyı mı ılgılı mı bu kadın oyle bastan savmıyor degıl mı canım

sinemcım zekaıtahırın sıtesınde doktrolar kısmın da alı ısımlı bır doktor var ali turhan caglar ısmı eger oysa senın dedıgın o randevu kısmın da ısmı yok baska bı alı varali irfan guzel onun da adı napım ya karıstım ıyıce aydanda mı alıyım bu alilerimi deneyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…