aydan sezer kara mı dedıgın doktor su an randevu alıyorum ben de ıyı mı ılgılı mı bu kadın oyle bastan savmıyor degıl mı canım
oy anammm yanlis yazmisim
evet o doktor walla şuecim öğretmen olduğunu söyledinmi öyle güzel davranıyorlar ki ben bunu test ettim hepde pozitif sonuç aldım doktora atanamadığını söleme görev yapıyorum işte sabahcıyım çok sık hastaneye gelemiyom falan de :) azcık pembe yalan söyledinmi iyi ilgileniyor benim aşılamama aydan karar verdi ve jelide o yazdı 2 hafta sonra gel diyende oydu ali doktor bu ay amilyathanede görevli
:) canım sen aydana al randevu okadar önemli değil gene sabahtan gidip ordan sıra alcaksın randevu pek önemsenmiyor bu bölümde orda kayıt yapan kadının adı nihal böyle kısa boylu çilli gözlüklü bi hanım ona deki 105 numarada ali doktor burdaysa ona gircem yoksa 102 numarada ki aydan doktora girmek istiyorum de zaten randevuyuda aydana almıştım dersinsinemcım zekaıtahırın sıtesınde doktrolar kısmın da alı ısımlı bır doktor var ali turhan caglar ısmı eger oysa senın dedıgın o randevu kısmın da ısmı yok baska bı alı varali irfan guzel onun da adı napım ya karıstım ıyıce aydanda mı alıyım bu alilerimi deneyım
cok sagol sınemcım valla cok yardımcı oldun ben sımdı alıyorum aydandan randevu eger alı bey orda olursada sansımı denerım :)) bakarsın karsılasırız senınle de sen hamıs hamıs gelırsın :)))
Kizlar atesiniz ne durumdaaaaa su an benim yuzumm yanio hani hamis olunca ates yukselio ya o yuzden soruom
Kizlar atesiniz ne durumdaaaaa su an benim yuzumm yanio hani hamis olunca ates yukselio ya o yuzden soruom
ben çarşamba günü sabah gidicem inşallah denk geliriz ben eşimede dedim şuleyle sosyalde de görüşeyim diye arkadaş oluruz diye oda gülmüştü ama neden olmasın sosyal de de görüşebiliriz benim şuan işim yok evde bebiş bekliyom :) eğer beimde aşılama tutmamışsa haberlerşiriz bir gün beraber gideriz :)
hicrancım 2 gündür menapoza girmiş gibiyim yanıyom şuan azönce eşime dedim midem bulanıyor yanıyom sıcaktan diye :)
olur tabiki canım neden olmasın bende ısterım gorusmeyı burda zaten cok fazla bı cevremde yok sevınırım ınan ben yarın bı gıdıyım dıyorum ıstede 182nın netten kısmına bakıyorum sımdı de ne aydan ne alı hıcbırıne randevu alamıyrouz baska baska doktorlar cıkıyo ınfertıl kısmından
olur tabiki canım neden olmasın bende ısterım gorusmeyı burda zaten cok fazla bı cevremde yok sevınırım ınan ben yarın bı gıdıyım dıyorum ıstede 182nın netten kısmına bakıyorum sımdı de ne aydan ne alı hıcbırıne randevu alamıyrouz baska baska doktorlar cıkıyo ınfertıl kısmından
Benim sabah yataktan kalktığımda oluyor
cxanım boşver randevuyu sen dediğimi yap sabah 8 de git sıranı al kayıt yapan hanımın adı nihal dediğim gibi gözlüklü çilli kısa boylu bi hanım kaydını alırken ali doktor burdamı de yok derse aydan doktora sıra almak istiyorum de yeter o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?