sinemcim mahmut nedim çiçek var profmus ona alayım mı ne dersin ?
Ates olcme yontemiyle takip ediyo bazi kizlar yumurtlama gunlerini adet olacaklarini falan ates dustumu anliyorlar topik var hatta gormussunuzdur ama ovu testi daha ii yumos icin
cok sagol valla senınde basını sısırdım hakkını helal et :))
Kızlar çok üzüldüm annelerinizin uzakta olmasına.
Benimki allahtan yakın herşeyi paylaşıyorum. Rahatlıyorum. Anne kadar sırdaş kimse yok. Çıkarsız sonuçta.
Hatta iğneden sonra anneme gidiyorum 10 dk buzla masaj yaptırıyorum :)
Canım o yumoşlar için catlama gününü takip ediyorlar gebelikte de ateş düşmesi mi oluyor??
sanslisin canimmm benim herkes uzakta insan kotu oluo kimsesiz oksuz yetim.gibi hissediom cogu zaman
kız normalde yakın annem .. babam emekli oldu o yüzden nisan dedi kaçtılar bu sene kasıma anca gelirler ilk defa bu kadar ayrı kalıcaz... eskiden babam memurdu en fazla 1 ay izin alıodu.... böyle olmadı yaniii
hamilelikte ates dusmuyor canim yani kızlar öyle diyor
sanslisin canimmm benim herkes uzakta insan kotu oluo kimsesiz oksuz yetim.gibi hissediom cogu zaman
waaaaooowww cok guzel sinemcimm ins hic dusmez atesin.
kuzum.ben telden yaziorum pc de nasıl bilmiyorum kolay bi yolu var ark lar tarif eder sana simdi
ateşimii ölçtüm 37 derece çıktı :)
waaaaooowww cok guzel sinemcimm ins hic dusmez atesin.
canim yumurtlamadan itibaren ates yukselmeye basliyor gebe degilsen adetten bi gun once ates dusuo kizlar adet olacaklarini anliyorlar ama ates dusmezse gebelik var diolar dusmuo ates.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?