Ateşimi ölçtüm kızlar 37 iyi mi yani??yaw benim normalinde geo 36,5 falan çıkardı allah allah..
canlar haberleşiriz yine guzel haberlerınızı beklıyorum yarın mısafırım gelcek yatılı temızlık yapmam lazım cıkıyorum sımdılık cok opuldunuz Allaha emanet olun gorusmek uzere
güle güle canım kolay geldin
Canım o yumoşlar için catlama gününü takip ediyorlar gebelikte de ateş düşmesi mi oluyor??
Hee iyi o zaman. Babana de ananı fazla uzaklara götürmesin :))))
idencimmmm dinledin mi
hahaha bukadar benzerlik olur benimde 37 :)
canlar haberleşiriz yine guzel haberlerınızı beklıyorum yarın mısafırım gelcek yatılı temızlık yapmam lazım cıkıyorum sımdılık cok opuldunuz Allaha emanet olun gorusmek uzere
Valla insan bu ugurda neler neler ogreniyo
aglama kuzummm yaaa bizim bi umudumuz var en azindan daha büyük sorunlari olanlar var sukur
ateşleriniz iyi maşallah ama bu yönteme göre sabah 6-8 arası düzenli uykunun ardından herhangi bir hastalığınız yoksa grip nezle soğuk algınlığı gibi durumlarda doğru bilgi veriyo.Ben yumurtlama günlerini değil de regli düzenimi öle takip ediyorum 36.5 ve altına düştükten sonra aynı gün yada bir gün sonra mutlaka regli olurum.eğer düzenli bi iki ay ölçüp not ederseniz yumurtlama takibi de yapılabiliyor nette tablolar var
Şekerler ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar grş üzere yarın
Tabii canım çok şükür sağlıklıyız rabbim dermansız dert vermesin...aglama kuzummm yaaa bizim bi umudumuz var en azindan daha büyük sorunlari olanlar var sukur
İyi akşamlar canımm...Şekerler ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar grş üzere yarın
Tamam canım görüşmeküzere..arkadaşlar bana biraz müsade çok bunaldım yüzüm alev alev biraz girip duş alsam iyi olcak akşama görüşürüz gene gelirim kendinize cici bakın dikkat edin öpüldünüz
güle güle canım
tmm canım güle güle görüşürüzarkadaşlar bana biraz müsade çok bunaldım yüzüm alev alev biraz girip duş alsam iyi olcak akşama görüşürüz gene gelirim kendinize cici bakın dikkat edin öpüldünüz
aminnn güle güle idencimmmbende bende... yarın sabah görüşmek üzere... güzel günler bizimle olsun dostlar...
Calismiyorum canimCanım sen çalışıyormuydun??
sibelcim burda kimse kalmadi gel benim topige gidelim istersen isin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?