sibelcim burda kimse kalmadi gel benim topige gidelim istersen isin yoksa
profilimden en son yazdigim yere gel yada kk dan kadin dogum bolumunde hangi ay olursa olsun bebislerimiz bizimle olsun topigi var kixlarimiz cok sicak kanlilar sende seversinn oraya gel
kızlar malesef 0.6((
kız umutlu belki bu aşılaman tutacak sana evlilik yıldönümü hediyesi gelcek ne biliyosun :))
umutlucum ramazan gelmeden yaptıralım 3. asılamayı zman kaybetmeyelım adetımın 2. gunu gıtcem bende ya aslında doktorlar bahane bılıyorsun kı Allah ol dıcek ki olcak kısmete varsa onemlı olan bunun sınav oldugunu fark edip isyan etmemek ve pes etmemk Tekkeyi bekeleyen çorbayı içer !:))
ececim.mrb su an cok heyecanlandimmm bende pozitif olacak senin ki 16.gun cunkuuu nasil duruyorsunnnn yaaa bi idrar testi yap lutfeeeeeeeeeeennn
Meraba kizlar bende 29 mayista asilama olmusyum. Bugun 16. gunum bugun adet olurum diye bekliyordum gelen giden yok. Test gunum dundu hic gidesim gelmedi. Belki yarin yaptiririm hic umudum yoktu ama adet olmayincada aca mi diyorum. Progestan kullaniyorum onu da sadece geceleri koyuyorum gunde 2 demisti dr. İsteyen herkesin olur insallah
slm kızlar bugun dr gittim hiç ara vermeden 3.asılamayı yapalım dedi bu arada ben topikten duymuştum proxeed plus die bir ilaç ezcaneden aldım bgun 130tl ye acaba faydası olurmu 1 haftada eşimin degerleri düşük 2 asılamamda 3 milyonla yapıldı eger buda tutmazsa tüp bebek dedi ama tutmazsa mazallah tüp düşünmüuyom saha 24 yasındayım eşimde 27, 2 yıl olacak 1 yıl beklemek istiyorum nedersiniz :44:
Canım umudun yoksa kesin hamilesin valla hep öyle oluyor çünkü haydi hayırlısı olsun ama yarın bi idrar tahlili yap bence inş geliyordun bebişin canımYok ya bugunude atlatmam lazim nasil duruyorum asilama yapilirken yumurtalar catlamamisti esim ornek verip sehir disina cikmisti. Asilamadan sonra birliktelik olmadi. Onunu icin umudum yok, bugunu de atlatiyim hem adet gunum cumartesi off bilmiyorum hamileysem cok sevinirim ama umutlanmak istemiyorum bugun bi gecsin yarin ola hayrola
Haydi hayırlısı olsun canımmslm kızlar bugun dr gittim hiç ara vermeden 3.asılamayı yapalım dedi bu arada ben topikten duymuştum proxeed plus die bir ilaç ezcaneden aldım bgun 130tl ye acaba faydası olurmu 1 haftada eşimin degerleri düşük 2 asılamamda 3 milyonla yapıldı eger buda tutmazsa tüp bebek dedi ama tutmazsa mazallah tüp düşünmüuyom saha 24 yasındayım eşimde 27, 2 yıl olacak 1 yıl beklemek istiyorum nedersiniz :44:
kızlar yaaa duş aldım yemek yedim sol kasığımda ara ara çok sancım var belimde çok ağrıyor hasta olcam gibi ama hastalığıma da 13 gün var ne yapcağımı şaşırdın
Canımm uzun süre ayakta mı kaldın?geçen gün bana da oldu hemen uzann beline yastıkla destek yap ben öyle yaptım hafifledi birde sakin ol canımm fakat mutlaka uzan beline hatta popona da destek yap....
incir i nasıl yapıyoz canımcanım benim eşimin değeride ilk başta 3 milyondu. ben 2 ay eşime sabah öğle akşam aç karnına incir ve keçiboynuzu kürü yaptım bu 2 ay içinde çok yükseldi hatta aşılamam temizlenmiş haliyle 13 milyonla yapıldı sana tavsiyem bugünden başka bu kürleri eşine içirt
incir i nasıl yapıyoz canım
canım ayakta durmadım zaten yarım saattir uzanıp yatıyorum yemek yedik 10 dk lık bişey şimdide ağrı başladı hele belim felaket
Allah allah canım sen sakin ol uzan bakalım birşey olmaz meraketme geçer birazdan ara ara feci ağrı giriyor banada hayır olsun inş canım inş geliyordur bebiş
üzülme canım,hayırlısı olsun...önümüzdaki ay tekrar deneriz..durmak yok yola devam :) bebişlerimiz biraz nazlı demekki kendilerini ağırdan alıyolar...bizde onlar gelene kadar mücadeleye devam ederiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?