inşallah canım yaaa bebiş gelsinde ben çekmeye razıyım bu sancıyı :2:
sinem ne oldu iyi misin yat dinlen iyice
İnş canımmm inş)) gelsin bebiş )herşeye razıyız yeterki gelsinler ))
ya canım bende anlamadım yemek yedik 10 dk sonra ara ara sancı giriyor azönce wc ye gittim beyaz beyaz kulandığım jel topak topak olmuş herhalde klozette gördüm bende anlamadım ne oluyor
Canım bizim o jel çok fena benden de iki defa geldi öyle topak topak doktoruma sordum hatta etkisi azalırmı diye yok dedii normalmiş fazlası birikme yapıyormuş((
ya canım bende anlamadım yemek yedik 10 dk sonra ara ara sancı giriyor azönce wc ye gittim beyaz beyaz kulandığım jel topak topak olmuş herhalde klozette gördüm bende anlamadım ne oluyor
walla benim başıma ilk defa geldi ilk defa gördüm bugün hiç yoktu hatta dün ilacı kullanmayı unutmuştumondan şaşırdım
geçmezse ya ara sor ya da doktora gıt mutlaka normal degıl cunku bu kadar cok agrının olması hafıf hafıf olsa olabılıyor da sankı senınkı adet agrısı gıbı ama ona da cok var benımde felaket karnım davul gıbı bırde temzılık yaptım yordum kendımı yarında yatılı mısafır gelıyo ve hala adet olamadım(
Daha önceden birikmiştir canım yani forumlarda da var jeli kullananların ortak şikayeti buözellikle hamilelik oluşunca 12.haftaya kadar kullanılıyormuş..
canım adet sancısı gibi değil ara ara geliyor zaten ben adet sancısı hiç çekmemkarnımda şişlikte ok benim sadece karın altımda hafif bir şişlik var okadar sule bu arada sana doktor adet olman için ilaç vermedimi?
geçmezse ya ara sor ya da doktora gıt mutlaka normal degıl cunku bu kadar cok agrının olması hafıf hafıf olsa olabılıyor da sankı senınkı adet agrısı gıbı ama ona da cok var benımde felaket karnım davul gıbı bırde temzılık yaptım yordum kendımı yarında yatılı mısafır gelıyo ve hala adet olamadım(
walla içim rahatladı biraz jeli zaten hiç sevemedim ama yapcak bişey yok kullancaz :) benim akıntımda sadece wc de geliyor su gibi şimdi i sancımda sanki biri yumurtamı sıkıp bırakıyormuş gibi ara ara :)
ilk aşılama yapıldığında çektiğimiz ara ara sancı gibi şulecim haala içimden bir ses diyo ki bebiş oldu tutunmaya çalışıyor :)
adet sancısı cekmez mısın küfür etsen daha ıyı gelcekti :)) benımm her ay cok fena olurum yatak dosek yatarım acıllık oldugum da cok olur agrımayanlara cok gıcık oluyordumm:)) yoo bana ılac falan vermedı ne ılkınde ne de bunda benım adetım cok duzenlı 28gunde bı oluyo akıllı ablası ılla gununu beklıyo yavrucak bende bu arada ne cekersem cekım kımın umrunda :))
bencede hadı ınsallah benım hamıle arkadasımda ara ara hafıf sancının gırdgını soylemıstı :))
bu jel nasıl bı sey kı ıc kısmamı suruyorsunuz yoksa dısına mı? arkadaslarda aynısını yasıyorsa cok buyuk ıhtımal aldıgımız ılaclardan oluyor sınem bu agrılar catlatma ıgnesının bıle yan etkısı var herkeste ayrı cıkıyo ortaya
Canım jel tek kullanımlık kalem gibi birşeyin içinde ve direk vajinaya uygulanıyor bir kısmı vajinaya girecek şekilde kasıntı birşey ya(kasık ağrısı falan direk yan etkilerinde yazıyor ben oyüzden çok umutlanmak istemiyorum ama gebelik belirtisi de olabiliyor umutlanıyoruz işte:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?