Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok guzel anlatmıssınız valla :))) nelere katlanıyoruz ya valla bılla hele bı olsun varya o kepce kulaklarından ascam duvara:)))

Valla canım ikimiz birden anlatmışız hemde)sorma valla nelere katlanıyoruz ya her akşam o jeli sıkıcam diye şekilden şekle giriyorumo nazlı veletim bir gelsin totosundan ısırıcam onu)

Ayyy evet canımm))Birde bazen acaba sıkamadım mı diyorum panik oluyorum eşim beni o işlem sırasında görsün istemiyorum off off neyse sonucu güzel olsunda biz katlanırız yeterki gelsin yawruşlar

ben sırf eşim yanıma gelmesin diye gel sen yap diyom reflüsü var hemen yok kusarım deyip kaçıyor ama çokta merak ediyor :)))

tesekkur edrım kızlar öpuyorum gorusuruz yarın hamıle haberı alırsanız bırılerınden bana da ozelden mesaj atın ne olur catlarım meraktan yarın pek gıremem takıp edemem cunku ıyı aksamlar herkese cok yormayın kendınızı hamişlerim:))

haber veririz canım ben cumartesi idrar testi yapcam dayanamıyıyorum inşallah gene çift çizgi görürüm ve ilaca yormam :)

Tamam canımm inş alırızda haber veririz))yarın için kolay gelsin canım sanada iyi akşamlar görüşmeküzere ve inş allah söyletmiştir diyorum)

ya ben dayanamayıp yarın yapabilirim gene test :) çatlatma iğnesinden 11 gün geçmiş oluyor ilacın etkisi daha kalmaz herhalde dimi kızlar

slm kızlar hoşgeldiniz :)
Hicrancım ya aklıma geldi bu gün bir arkadaşımın eşi kadın doğumcu durumumu anlattım bana dedi ki çatlatma iğnesi vucuttan 7-10 günde atılıyormuş yarın kan testi yaptırsam çıkarmış walla ben yarın gene idrar testi alıp bakıcam çatlycam yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…