cok guzel anlatmıssınız valla :))) nelere katlanıyoruz ya valla bılla hele bı olsun varya o kepce kulaklarından ascam duvara:)))
cok guzel anlatmıssınız valla :))) nelere katlanıyoruz ya valla bılla hele bı olsun varya o kepce kulaklarından ascam duvara:)))
yaperken çok iğrenç :))))
Ayyy evet canımm))Birde bazen acaba sıkamadım mı diyorum panik oluyorum eşim beni o işlem sırasında görsün istemiyorum off off neyse sonucu güzel olsunda biz katlanırız yeterki gelsin yawruşlar
gideyim de tatlı mı yapayım uykum gelmeye baslamadan ıyıce tavuk oldum zaten
gideyim de tatlı mı yapayım uykum gelmeye baslamadan ıyıce tavuk oldum zaten
ben sırf eşim yanıma gelmesin diye gel sen yap diyom reflüsü var hemen yok kusarım deyip kaçıyor ama çokta merak ediyor :)))
tesekkur edrım kızlar öpuyorum gorusuruz yarın hamıle haberı alırsanız bırılerınden bana da ozelden mesaj atın ne olur catlarım meraktan yarın pek gıremem takıp edemem cunku ıyı aksamlar herkese cok yormayın kendınızı hamişlerim:))
tesekkur edrım kızlar öpuyorum gorusuruz yarın hamıle haberı alırsanız bırılerınden bana da ozelden mesaj atın ne olur catlarım meraktan yarın pek gıremem takıp edemem cunku ıyı aksamlar herkese cok yormayın kendınızı hamişlerim:))
cnm haftaya perşembe yaptırıcam inş 3. yü seninkisi nezmanaynen canım 3. asılama ıcın yola koyuldum bıle:))
cnm haftaya perşembe yaptırıcam inş 3. yü seninkisi nezman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?