Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yap bakalım cnm inş pozitiftir

canim tugba die bi arkadasim var cat ignesunin 8.gunu idrarda bakti cift cizgi cikti ertesi gun gitti degeri 1.70 sonra adet oldu yarin da yap cumarteside ama sonradan çok üzülürsen karismam isin sakasi bu kuzum adet olunca uzulmeyeceksen yap testi

ya ben dayanamayıp yarın yapabilirim gene test :) çatlatma iğnesinden 11 gün geçmiş oluyor ilacın etkisi daha kalmaz herhalde dimi kızlar

Yap tabii canımm için rahatlar buarada aldığın özel bir marka varmı idrar testi için?bende belki haftasonu yaparım çünkü bana çatlatma iğnesi olmadı)

kızlar bisey daha paylascam sizle hani idrar testinde adet gecince cikiyo ya genelde bhcg idrara gec karistigi icin

Bhcg kana daha hızlı geçiyor simdi bizim.topikten kizlardan deneyenler var idrar testine 1damla kan 3damla cis damlatioruz kesin sonuç cikiomus igneyle.parmagi delmek gerek ama

yok canım ya üzülmem başından 2 kimyasal gebelik geçen kişi alışık o çift cizgileri görüp düşürmeye :) ben pozitif biriyim herzaman bir sebep bulmuşumdur o yüzden üzülmem ama çokta tez canlıyım biran önce bileyim diye uğraşıyom walla arkadaşı daha yeni aradım saati düşünmeden adam da diyor yarın kanda bile çıkar baktırsın diye de yarın çok işim var kana gidemiycem o yüzden idrar diyom :)

kizlar nasil gececek bu 14 gun . meraktan olcem ben.. bide bi sey sorcam
doktor asilama sirasinda idrara sikisik ol demisti nedeni ne acaba..
bebek kolaymi olusuyorki

Ayyy canım evet reglnin geçmesi gerek idrarda öyle diyorlar ama parmak falan delemem ben yaww giderim miiss gibim veririm kanımı al sana kesin sonuç)

bebek kolaymi olusuyorki

canım benim bildiğim yumurtan sıkışıklıktan ortaya daha çok sıkıyormuş bildiğim ne kadar doğru onu bilmiyorum ama :)
bide allah yardımcın olsun benim 5 günüm kaldı ben bekleyemiyorum daha :)

nasıl yani seni çatlatmadılarmı canım
Hahaha yok canım beni çatlatamadılar ben kendim çatlak olduğum için iğneye gerek kalmadı) kendiliğinden çatladı benim yaw)
bebek kolaymi olusuyorki
Canım işlemi daha kolay yapmak için diyorlar onu benim doktorum hiiç demedi bile ben sordum gerek yok dediHatun kim bilir kaç aşılama tüp bebek vs yapıyor günde

Hicrancım nedense senin hislerine güvendim yarın benim 11. günüm idrarda çıkan yalanmı olur ay ne yapcam kafam karışı kafayı yiğcem idrardamı kandamı baktırsam yoksa kıçımı kırıp beklesem mi çatlasam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…