slm kızlar hoşgeldiniz :)
Hicrancım ya aklıma geldi bu gün bir arkadaşımın eşi kadın doğumcu durumumu anlattım bana dedi ki çatlatma iğnesi vucuttan 7-10 günde atılıyormuş yarın kan testi yaptırsam çıkarmış walla ben yarın gene idrar testi alıp bakıcam çatlycam yoksa :)
canim tugba die bi arkadasim var cat ignesunin 8.gunu idrarda bakti cift cizgi cikti ertesi gun gitti degeri 1.70 sonra adet oldu yarin da yap cumarteside ama sonradan çok üzülürsen karismam
ya ben dayanamayıp yarın yapabilirim gene test :) çatlatma iğnesinden 11 gün geçmiş oluyor ilacın etkisi daha kalmaz herhalde dimi kızlar
kızlar bisey daha paylascam sizle hani idrar testinde adet gecince cikiyo ya genelde bhcg idrara gec karistigi icin
canim tugba die bi arkadasim var cat ignesunin 8.gunu idrarda bakti cift cizgi cikti ertesi gun gitti degeri 1.70 sonra adet oldu yarin da yap cumarteside ama sonradan çok üzülürsen karismamisin sakasi bu kuzum adet olunca uzulmeyeceksen yap testi
Yap tabii canımm için rahatlar buarada aldığın özel bir marka varmı idrar testi için?bende belki haftasonu yaparım çünkü bana çatlatma iğnesi olmadı)
ayyybende cok sabirliyimdir
kızlar bisey daha paylascam sizle hani idrar testinde adet gecince cikiyo ya genelde bhcg idrara gec karistigi icin
Bhcg kana daha hızlı geçiyor simdi bizim.topikten kizlardan deneyenler var idrar testine 1damla kan 3damla cis damlatioruz kesin sonuç cikiomus igneyle.parmagi delmek gerek ama
idrara sikisinca rahim asagi dogru iniyor islem kolay oluyor o yüzenkizlar nasil gececek bu 14 gun . meraktan olcem ben.. bide bi sey sorcam
doktor asilama sirasinda idrara sikisik ol demisti nedeni ne acaba..
bebek kolaymi olusuyorki
kizlar nasil gececek bu 14 gun . meraktan olcem ben.. bide bi sey sorcam
bebek kolaymi olusuyorki
acilde yaptir isin bitince
ben kan testinden tirsiom hastanede aglamaya baslarsam kimse susturamaz beni birde burasi küçük yer duymayan.kalmaz artık
beta hcg baktirmak istiyorum de bakiyorlar en azindan sansini denr hast yakinsa
Hahaha yok canım beni çatlatamadılar ben kendim çatlak olduğum için iğneye gerek kalmadınasıl yani seni çatlatmadılarmı canım
Canım işlemi daha kolay yapmak için diyorlar onu benim doktorum hiiç demedi bile ben sordum gerek yok dedikizlar nasil gececek bu 14 gun . meraktan olcem ben.. bide bi sey sorcam
bebek kolaymi olusuyorki
olmadi çalışıyorum izin alamiyorum mesai saatlerinde gelemiom falan de acilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?