ben kan testinden tirsiom hastanede aglamaya baslarsam kimse susturamaz beni birde burasi küçük yer duymayan.kalmaz artık
ay ne guldummm yaaaaaaaa
idrara sikisinca rahim asagi dogru iniyor islem kolay oluyor o yüzen
canim dr larin dedigi bu her dr bir degil tabi
Valla cnm ben idrara filan sıkışık degildim aksine tuvalete girdim oyle girdim aşılamaya
Bende canımm))heycandan hemde 10dk da bir girdim
acaba iliskide de sikisik olmak hamile kalmayi kolaylastirirmi.. bide asilamadan kac gun sonra
iliski olustu..
ay ben sikisik girdim isleme sonra yarim saat öyle yattim sonra bir.bucuk.saat yol geldim o sikisik halde eve gelince isedim
ay ben sikisik girdim isleme sonra yarim saat öyle yattim sonra bir.bucuk.saat yol geldim o sikisik halde eve gelince isedim
ayy bu alafranga isini biliyorfum hic tuhhh
ayy bu alafranga isini biliyorfum hic tuhhhneyse bakalım banada 3gun yatican dedi ben 5gun yattim bir hafta boyunca merdiven inip cikmadim
ayyyy ne zor valla kocisine helal olsun
yahu ben heyecandan 10dk bi gidip çişimi yaptım bide sıkışık olunca altıma yaparım die korktum alttan acıyo sokuyo falan korktumay ben sikisik girdim isleme sonra yarim saat öyle yattim sonra bir.bucuk.saat yol geldim o sikisik halde eve gelince isedim
valla adetten sonra bunalıma girdim buhran geçirdim agla agla içim dışıma çıktı sonra toparlanıp bugun tekrar dr gittim 3.defa filimi basa sardım inşallah Akıbetm gene bunalım olmassssNeler yaptın cnm ya gorusmeyeli nasılsın
ayyyy ne zor valla kocisine helal olsun
Mecburiyetten ama yapmayanda yapmaz yani
valla ben hemsirete cok sikisigim sorun olur mu dedim bisey olmaz rahat ol dedi zaten işlem baslayinca heyecandan cisim kacti
rabbim huzur mutluluk versin bol bol yuvaniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?