Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben kan testinden tirsiom hastanede aglamaya baslarsam kimse susturamaz beni birde burasi küçük yer duymayan.kalmaz artık

Hahahaha delüü)))laboratuvar da yaptır sonucu email olarak atsınlar)ben hep böyle yaptırıyorun o stresli bekleyişide evde geçiriyorum)

acaba iliskide de sikisik olmak hamile kalmayi kolaylastirirmi.. bide asilamadan kac gun sonra
iliski olustu..

Kizlar benim dr dedi ki gider gitmez tuvalete gitme geri akar spermler alafranga tuvalete gir normal tuvalet yok dedi merdiven cıkmak yok 10 gun sirt ustu dinleneceksin dedi banyo iki gün yok dedi kabız olma çünkü zorlamak yok dedi

ay ben sikisik girdim isleme sonra yarim saat öyle yattim sonra bir.bucuk.saat yol geldim o sikisik halde eve gelince isedim

bana da sıkışıkken yapıldı yarım saat yattım 15 dk sonra eve geldim wc ye girdim 1 gün yattım aşılamadan 2 gün sonra gün aşırı ilişki dedi doktorum onun dışında 2 gün sonra duş aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…