Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay ben sikisik girdim isleme sonra yarim saat öyle yattim sonra bir.bucuk.saat yol geldim o sikisik halde eve gelince isedim

Hahaha)valla ben sıkışık girseydim kesin koyverirdim zira doğumhanede oldu benim aşılamam ve 1 saat yatırdılar beni buzz gibiydi doğumhane kesin yutamazdım zaten o 1 saatte de fena sıkıştım )

valla adetten sonra bunalıma girdim buhran geçirdim agla agla içim dışıma çıktı sonra toparlanıp bugun tekrar dr gittim 3.defa filimi basa sardım inşallah Akıbetm gene bunalım olmassss

Üzülme diyecem ama canım haklısın zor ama inş bu sefer tutacak içimden oyle geçti allah gönlüne göre versin

Üzülme diyecem ama canım haklısın zor ama inş bu sefer tutacak içimden oyle geçti allah gönlüne göre versin
valla 2 yıldır her siklus bası muhtesem umut yuklemesiyle kendimi gebe hissettim ama her ay yıkım neee diyelim öldürmeyen acı güçlendiro allah sana bebegine saglık versin

Gercek ya neden bu kdr soğuk bu doğumhane acaba

Vallahi bende anlamadım ama buuuzzz gibiydi yaw sanırım mikrop ve bakteri ürememesi için gibi geldi bana ama bukadar da olmaz yaw aşılama yapılırken doktor kasma kendini diyo halbuki kasmıyorum donuyorum beenn)

Vallahi bende anlamadım ama buuuzzz gibiydi yaw sanırım mikrop ve bakteri ürememesi için gibi geldi bana ama bukadar da olmaz yaw aşılama yapılırken doktor kasma kendini diyo halbuki kasmıyorum donuyorum beenn)

Haklısın olabilir cnm diğum yapmadan gördük orayıda çok şükür

Evt cnm hatay antakyadayim
Yemeklerine hayran olduğum yerdesinn))

Günaydın kızlarr bugün erkenciyim ama yatıcam tekrar çok huzursuz ve huysuz hissediyorum kendimi((sabah bir hapşurdum sol kasığım çok feci acıdı(Bu jelde sürekli geri gelmeye başladı ((neyse azcuk daha uyuyayım belki daha iyi kalkarım...Benden herkese

günaydın dostlar... ne kaaa kaynatmışsınız öyleee valla okuyamadım geçmişi işleri toparlar gelirim ozamanada siz gelmiş yine kaynatmaya başlamış olursunuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…