rabbim gönlüne göre versin canım canım üzme kendini ins bu kez olur gittikce sansin yukselio biliosun dimi
ay ben sikisik girdim isleme sonra yarim saat öyle yattim sonra bir.bucuk.saat yol geldim o sikisik halde eve gelince isedim
valla adetten sonra bunalıma girdim buhran geçirdim agla agla içim dışıma çıktı sonra toparlanıp bugun tekrar dr gittim 3.defa filimi basa sardım inşallah Akıbetm gene bunalım olmassss
rabbim huzur mutluluk versin bol bol yuvaniza
Hahaha)valla ben sıkışık girseydim kesin koyverirdim zira doğumhanede oldu benim aşılamam ve 1 saat yatırdılar beni buzz gibiydi doğumhane kesin yutamazdım zaten o 1 saatte de fena sıkıştım )
Üzülme diyecem ama canım haklısın zor ama inş bu sefer tutacak içimden oyle geçti allah gönlüne göre versin
valla 2 yıldır her siklus bası muhtesem umut yuklemesiyle kendimi gebe hissettim ama her ay yıkım neee diyelim öldürmeyen acı güçlendiro allah sana bebegine saglık versinÜzülme diyecem ama canım haklısın zor ama inş bu sefer tutacak içimden oyle geçti allah gönlüne göre versin
gerçekmi diosun herdefasında sans artıyomu umutlandım şimdi neden artıorabbim gönlüne göre versin canım canım üzme kendini ins bu kez olur gittikce sansin yukselio biliosun dimi
Cok zor ve yipratici bi süreç
valla 2 yıldır her siklus bası muhtesem umut yuklemesiyle kendimi gebe hissettim ama her ay yıkım neee diyelim öldürmeyen acı güçlendiro allah sana bebegine saglık versin
evet canım mustafa bey bu arada aenin gebelik takvimi mi vardı nee göremedimMustafa sevene mi devam ediyorsun cnm
evet canım mustafa bey bu arada aenin gebelik takvimi mi vardı nee göremedim
Gercek ya neden bu kdr soğuk bu doğumhane acaba
Vallahi bende anlamadım ama buuuzzz gibiydi yaw sanırım mikrop ve bakteri ürememesi için gibi geldi bana ama bukadar da olmaz yaw aşılama yapılırken doktor kasma kendini diyo halbuki kasmıyorum donuyorum beenn)
Haklısın olabilir cnm diğum yapmadan gördük orayıda çok şükür
canlarım hepinize iyigeceler yarın gçrüşmek dileğiyle tatlı rüyalar..
Canımm sana da iyi geceler jeli unutma)
Bende yatıyorum kızlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar)
Evt cnm hatay antakyadayimEvet vallahi canım ya nasip oldu doğum yapamadan görmek)seninde doğumhanede oldu demek )Buarada canım sen hangi şehirdeydin??
Yemeklerine hayran olduğum yerdesinnEvt cnm hatay antakyadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?