kızlarrr şimdi lavobaya gittim geldim... regl oldum... boşuna ümitlenmeyin demiştim size.. amaaa bakın allah aşkına... bugün cuma demekki ben bundan 14 gün önce c.tesi yumurtlamışım bana aşılama p.tesi yapıldı yaniii yumurtanın etkisini kaybetmesinden sonra.... işte devlet hastanesinin zararları... bu iş yapılcaksa pazar günü bile yapılabiliyo olması lazım... neyse kısmet.. bunu ikinci aşılamada söyliycez artık doktora...
Yemeklerine hayran olduğum yerdesinn))
Günaydın kızlarr bugün erkenciyim ama yatıcam tekrar çok huzursuz ve huysuz hissediyorum kendimi((sabah bir hapşurdum sol kasığım çok feci acıdı (Bu jelde sürekli geri gelmeye başladı ((neyse azcuk daha uyuyayım belki daha iyi kalkarım...Benden herkese
kızlarrr şimdi lavobaya gittim geldim... regl oldum... boşuna ümitlenmeyin demiştim size.. amaaa bakın allah aşkına... bugün cuma demekki ben bundan 14 gün önce c.tesi yumurtlamışım bana aşılama p.tesi yapıldı yaniii yumurtanın etkisini kaybetmesinden sonra.... işte devlet hastanesinin zararları... bu iş yapılcaksa pazar günü bile yapılabiliyo olması lazım... neyse kısmet.. bunu ikinci aşılamada söyliycez artık doktora...
Günaydın canım,
Hadi ya( Sıkma canını hayatım ya inşallah bu sefer olur. Gidecekmisin reglinin 3.günü doktora.
Canım sen çatlatma iğnesini zatn 3 haziranda vurulmadın mı?
Yumurtan nasıl 31 mayısta çatlayacak ki.
Gercekten dr un cok dikkatli olmasi lazim hayirlisi olsun cnm
Günaydın herkeseee doktordayım şimdi aşılama günüm belli olcak:):)
canım mrb inşallah diğer aşılamaya ben de ha oldum ha olcam bı gelseydi çatlıcam yakında şiştim iyice aşılamada özel de aynı tatlım ikisine de gittiğim için biliyorum bence en büyük hata alttan bakılmaması catlayıp catlamadıgına bakılması lazım ama bakmıyorlar ben buna gıcık oluyorum ne malum catladıgı yada erken catlamısta olabılır ben bunu özeldeki doktoruma söylediğimde bana "arada öyle kaçaklar oluyo denk gelemiyo tutmuyo " dedi inanabiliyor musun? ozaman senin işin ne yakala kaçakları diyesim geldi valla:))) ben sadece işte burda bi profla konusmustum özellikle sordum bakıyor musunuz diye bir tek o bakıyoruz dedi 2 kere asılama yapıyoruz dedi bence 2 kere asılamada cok önemlı ılkı denk gelmezse diğeri denk gelsin bari
Kuzum benimde derdim bu işte bence onlar da kaçırıyo zamanını... normal yollada denk gelsede gitmiyo yumurtaya spermler... işte denk geleceği günü bekliycez.. bende bu ay denerim eylül ekim gibi bidaha ondan sonra aşılama denemem...alırım raporumu giderim tüp bebeğe... şans artıyo diyoruz en azından.. bakalım işte yaa.. ne görecez ne yaşıycaz.. ayrıca ne tüp bebeği İKİNCİ AŞILAMA TUTACAK
bu topic in pozitif enerjisi var galiba kaç aydır tek olan yumurtam bu ay 2 tane biri sağda biri solda ilaç kullanmadığım halde.pazartesi aşılama olucam büyük ihtimal.çatlatma iğnesi de vermedi doktor doğal yolla çatlamasını beklicekmiş.İnş yanlış bişey yapmıyodur.hiç böle aşılama duymamıştım :):) kızlar bi pozitif enerjide pazartesi sabahı istiyorum sizden.
amaannnn öyle güzel haberki okuyunca karnımda kelebekler uçuştu... çok güzel bişey bu..
çok saol canım.umut etmek bile güzel ama doktor biri çatlar dedi ne demek istedi anlamadım.biri sağda biri solda olduğu için heralde.tek tarafa yapıcak diye mi acaba?
Slm kizlar az once kan verdim bakalim ne olacak. Ama cok sinirliyim adet oncesi siniri sanirim olumsuz olacak offff
Slm kizlar az once kan verdim bakalim ne olacak. Ama cok sinirliyim adet oncesi siniri sanirim olumsuz olacak offff
canım bence çatlar ikiside ama bilmiyorum doktor boyutlarını göre demiştir belkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?