umutsuzluk yok, ben 4. aşılamada hamile kaldım
umutsuzluk yok, ben 4. aşılamada hamile kaldım
bence pozitif çıkcak bak gör :)) kaçta belli olcakmış
İnsallah bakalim saat 1-2 gibi dediler Allahtan hayirlisi. Benim icin ne hayirli olacaksa o olsun. Kizim ikinci asilamada olmustu. Bakalim kardesi ilk asilamada olur belki. Once olmayanlara sonrada bizlere nasip olur insallah.
ne güzel ... allah bağışlasın... varmı bizimle paylaşmak istediğin bişeyler :)
gerçekten mi? valla umut hissettim bir an içimde çok sağolun yılmadan yola devam
valla kızlar çok klasik olacak ama stress yapmayın, gerçekten. 3 aşılamamda çok dikkat ettim, olmadı. ama son aşılamada nasıl olsa tüpe geçcez diye çok rahattım, benim için formaliteydi, izin aldım işten, şehir şehir dolaştım, meğer hamile kalmışım benim doğumum falanda çok riskli oldu ama bebeğiniz elinizde olunca sanki o günleri yaşamamış oluyorsunuz
eksik dua etme canım neden önce olmayanlara sonra bize diyrsun su mubarek gun hepımıze aynı anda versin Allah ilki olupta 2. olmayanları da tanıyorum sonuc olarak beklıyorsun ve beklemek zor bır surec Allah kımseye yasatmasın
şule sen adet olduktan sonra doktora gittinmi?yada nereye gitmeyi düşünüyorsun
öylemiymiş ne kadar saçma.bu kanunları hangi mantıkla hangi kafayla koyuyorlar çok merak ediyorum
Canımm haydi 2.aşılamaya start ver ve yeni bir başlangıç olsunkızlarrr şimdi lavobaya gittim geldim... regl oldum... boşuna ümitlenmeyin demiştim size.. amaaa bakın allah aşkına... bugün cuma demekki ben bundan 14 gün önce c.tesi yumurtlamışım bana aşılama p.tesi yapıldı yaniii yumurtanın etkisini kaybetmesinden sonra.... işte devlet hastanesinin zararları... bu iş yapılcaksa pazar günü bile yapılabiliyo olması lazım... neyse kısmet.. bunu ikinci aşılamada söyliycez artık doktora...
Canım haydi hayırlısı ile olsun aşılaman pazartesi günü dualarımız seninlebu topic in pozitif enerjisi var galiba kaç aydır tek olan yumurtam bu ay 2 tane biri sağda biri solda ilaç kullanmadığım halde.pazartesi aşılama olucam büyük ihtimal.çatlatma iğnesi de vermedi doktor doğal yolla çatlamasını beklicekmiş.İnş yanlış bişey yapmıyodur.hiç böle aşılama duymamıştım :):) kızlar bi pozitif enerjide pazartesi sabahı istiyorum sizden.
off ya insanlara zorluk çıkarmak için herşeyi yapıyorlar
kızlar dün akşam kocacım pasta almış altınbaştan bileklik almışş.. süpriz yapmış bana..heralde ilk defa böyle bişey yaptı :)) hatırlamıyorum başka..hediyesi kutlaması olmuştur ama süprizi ilk defa başarabildi
işte çektiğimiz dertlerin hayır yönleri bunlar.. eşlerimizle daha sıkı bağlanıyoruz .. birbirimizi daha iyi anlıyoruz.. bizim gibi böyle sıkıntıları çekmeyen insanların evlilikleri bizim evliliklerimizin yanında vız gelir tırıs gider :))
Canımm haydi 2.aşılamaya start ver ve yeni bir başlangıç olsun)Her ay yeni bir başlangıç yeni bir umut )
Canım haydi hayırlısı ile olsun aşılaman pazartesi günü dualarımız seninle)Buarada bende çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı,arkadan gelen yumurtişler için doktor ilişki veriyor meraketme )
Ben geldim kızlarr)Sabaha göre daha iyiyim çok şükür )Ececim inş güzel haberlerini bekliyoruz )
dur bakalım bu ne dicek bir de bu adamı deneyelim bı yandan da devlet olması ıyı ya gercekten para ödememek cok guzel özelde resmen soydular
ooo cok guzel valla ıyı yapmıs bazen aferın dıyoruz kocalara böyle gule gule kullan canım :)) kesınlıkle haklısın kocamız ıyı olmadıktan sonra sevıp sevılmedıkten sonra cocugun ne anlamı olcaktı cok sukur ki en büyük sanslarımız eşlerimiz Allah başımızdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?