Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence pozitif çıkcak bak gör :)) kaçta belli olcakmış

İnsallah bakalim saat 1-2 gibi dediler Allahtan hayirlisi. Benim icin ne hayirli olacaksa o olsun. Kizim ikinci asilamada olmustu. Bakalim kardesi ilk asilamada olur belki. Once olmayanlara sonrada bizlere nasip olur insallah.

İnsallah bakalim saat 1-2 gibi dediler Allahtan hayirlisi. Benim icin ne hayirli olacaksa o olsun. Kizim ikinci asilamada olmustu. Bakalim kardesi ilk asilamada olur belki. Once olmayanlara sonrada bizlere nasip olur insallah.

eksik dua etme canım neden önce olmayanlara sonra bize diyrsun su mubarek gun hepımıze aynı anda versin Allah ilki olupta 2. olmayanları da tanıyorum sonuc olarak beklıyorsun ve beklemek zor bır surec Allah kımseye yasatmasın

ne güzel ... allah bağışlasın... varmı bizimle paylaşmak istediğin bişeyler :)

gerçekten mi? valla umut hissettim bir an içimde çok sağolun yılmadan yola devam

valla kızlar çok klasik olacak ama stress yapmayın, gerçekten. 3 aşılamamda çok dikkat ettim, olmadı. ama son aşılamada nasıl olsa tüpe geçcez diye çok rahattım, benim için formaliteydi, izin aldım işten, şehir şehir dolaştım, meğer hamile kalmışım benim doğumum falanda çok riskli oldu ama bebeğiniz elinizde olunca sanki o günleri yaşamamış oluyorsunuz

ah ah işte su stres yapılmama dıye bı kurs olsa da ona gitsek ben normalde hıc stres olmuyorum ama asılama yapılınca dehset stres oluyorum gunler gecmıyo ayrı bı stres tuttumu tutmadı mı ayrı

Dogru soyluyorsun ilkindede cok uzulmustum olmayacak diye cok aglamistim. Simdi en azindan bi yavrum var diyebiliyorum insallah hepimiz saglikla aliriz yavrularimizi bu mubarek cuma gununde insallah herseyin hayirlisi olur.

şule sen adet olduktan sonra doktora gittinmi?yada nereye gitmeyi düşünüyorsun

canım sorma hala adet olmadım ben şiş şiş geziyorum iyi ki yaptırmısım dun testı daha cok umıtlencektım yoksa bugun zekaı tahırden randevu aldım orda bı prof var mahmut nedım cıcek dıye bı ona gıtcem bakalım 3 te randevum ınfertıl bölumunde aslında hıc dusunmuyordum burayı ama tup bebek ıcın rapor alabılmek ıcın aynı hastaneye gıtmen lazımmıs ve devlet olcak

Canımm haydi 2.aşılamaya start ver ve yeni bir başlangıç olsun)Her ay yeni bir başlangıç yeni bir umut)
Canım haydi hayırlısı ile olsun aşılaman pazartesi günü dualarımız seninle)Buarada bende çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı,arkadan gelen yumurtişler için doktor ilişki veriyor meraketme)

Ben geldim kızlarr)Sabaha göre daha iyiyim çok şükür)Ececim inş güzel haberlerini bekliyoruz)

kızlar dün akşam kocacım pasta almış altınbaştan bileklik almışş.. süpriz yapmış bana..heralde ilk defa böyle bişey yaptı :)) hatırlamıyorum başka..hediyesi kutlaması olmuştur ama süprizi ilk defa başarabildi

işte çektiğimiz dertlerin hayır yönleri bunlar.. eşlerimizle daha sıkı bağlanıyoruz .. birbirimizi daha iyi anlıyoruz.. bizim gibi böyle sıkıntıları çekmeyen insanların evlilikleri bizim evliliklerimizin yanında vız gelir tırıs gider :))

ooo cok guzel valla ıyı yapmıs bazen aferın dıyoruz kocalara böyle gule gule kullan canım :)) kesınlıkle haklısın kocamız ıyı olmadıktan sonra sevıp sevılmedıkten sonra cocugun ne anlamı olcaktı cok sukur ki en büyük sanslarımız eşlerimiz Allah başımızdan eksik etmesin

aynen öyle canım bu sefer olacak :)) ben sanırım 28 haziranda aşılama olcam :) bir ayda iki aşılama haha.. yine bu topiğe giriyorum hahahah :)))

dur bakalım bu ne dicek bir de bu adamı deneyelim bı yandan da devlet olması ıyı ya gercekten para ödememek cok guzel özelde resmen soydular

canım para vermemek 10 numara .. en azından olmadığna üzülmenin yanında verdiğin parada çöpe gitmiyo.. ben devlette yaptırdım sadece ilaçlara 100 tl verdim çatlatma iğnesi ile beraber :) ilaçlarında 5 paketi fln duruyo :))

amin canım hem bize hem eşlerimize sağlık versin allah mutluluk versin gerisi gelir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…