kızlar dün akşam kocacım pasta almış altınbaştan bileklik almışş.. süpriz yapmış bana..heralde ilk defa böyle bişey yaptı :)) hatırlamıyorum başka..hediyesi kutlaması olmuştur ama süprizi ilk defa başarabildi
işte çektiğimiz dertlerin hayır yönleri bunlar.. eşlerimizle daha sıkı bağlanıyoruz .. birbirimizi daha iyi anlıyoruz.. bizim gibi böyle sıkıntıları çekmeyen insanların evlilikleri bizim evliliklerimizin yanında vız gelir tırıs gider :))
sen benden öndesin tedavi aşamasında.bende seni takip ederim belki senin yolundan gelirim:)
ececim sen de ankaradasın değil mi? kime gittin aşılamanda ? ve ilk bebeğinde kime gitmiştin?
aynen öyle canım bu sefer olacak :)) ben sanırım 28 haziranda aşılama olcam :) bir ayda iki aşılama haha.. yine bu topiğe giriyorum hahahah :)))
canım para vermemek 10 numara .. en azından olmadığna üzülmenin yanında verdiğin parada çöpe gitmiyo.. ben devlette yaptırdım sadece ilaçlara 100 tl verdim çatlatma iğnesi ile beraber :) ilaçlarında 5 paketi fln duruyo :))
inş allah herkese nasip etsin.sen kaç yıllık evlisin?
Evet Ankaradayım canım ilkindede bunda da Hakan satırogluna gidiyorum canım. HS klınık cankayada biraz pahalı ama Hakan bey gercekten cok iyi bir insan ve doktor guvenıyorum ona.
idencim aynen canım ikimizde yine aynı topiğe giriyoruz tekrar aşılama:))) senın bu asılaman klomen ile mi oldu yoksa iğne ile mi olmuştu? hatırlayamadım da
Güzel günlerde kullan canımm)Çook doğru diyorsun daha sıkı bağlanıyoruz rabbim ayırmasın...Bizim evlatlarımız geldiğinde çok mutlu ve huzurlu yuvaları olacak )(
çok normal hatırlamaman çok şükür kalabalığız :) iğne ile oldu canım ama klomen hap seviyesinde bi iğne fostimon ...
amin canım.. aynen öyle mutlu bi yuvaya gelcek sıpalar .. ama artık gelsinler :))
rapor mu cıkardın pekı ? iğne için az ödemıssın baya arkadaslar 700 lıralardan basedıyorlarda
evet canım rapor çıkarttım devlet hastanesi olduğu için raporlu oldu
idencım bugun doktora gıdecgım ıcın soruyorum canım kusura bakma hemen cıkıyor mu rapor? bırde benım mı demem lazım yoksa doktor kendı dıyor mu raporlu olcak dıye?
aaa benden hic bunlari istemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?