Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bakalım şule ben şu an ilaç aşamasında olduğum için işte gelip gitmem kolay oluyor.onun için özele gidiyorum.eğer zaman sıkıntım olmasa kesinlikle devleti tercih ederim.çünkü devlette gördüğün muamele özeller kadar iyi olmasada yapılan tedavilerde daha iyi olduklarını düşünüyorum

idencim aynen canım ikimizde yine aynı topiğe giriyoruz tekrar aşılama:))) senın bu asılaman klomen ile mi oldu yoksa iğne ile mi olmuştu? hatırlayamadım da

Güzel günlerde kullan canımm)Çook doğru diyorsun daha sıkı bağlanıyoruz rabbim ayırmasın...Bizim evlatlarımız geldiğinde çok mutlu ve huzurlu yuvaları olacak)(

ececim sen de ankaradasın değil mi? kime gittin aşılamanda ? ve ilk bebeğinde kime gitmiştin?

Evet Ankaradayım canım ilkindede bunda da Hakan satırogluna gidiyorum canım. HS klınık cankayada biraz pahalı ama Hakan bey gercekten cok iyi bir insan ve doktor guvenıyorum ona.

İste bu bu sefer olacaaakkk))

benimde 2 yıla yaklaştı.8-9 ay kadar korundum.sonra rahim ağzında yara falan çıktı.hala var ama küçük diyorlar.ilk gittiğimde çok uğraştırdılar beni.şu an yarayla ilgili bi sıkıntı yok.2 kere klomen kullandım olmadı.kist olduğu için şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum.adet olunca tekrar klomene devam.o da olmazsa iğne verecekmiş.doğal yoldan deneyelim bir kere sonra aşılama dedik. ama aşılama aşamasına geçince zübeyde hanıma gitmeyi düşünüyorum. çok uğraştırırlarmı onu merak ediyorum

idencim aynen canım ikimizde yine aynı topiğe giriyoruz tekrar aşılama:))) senın bu asılaman klomen ile mi oldu yoksa iğne ile mi olmuştu? hatırlayamadım da

çok normal hatırlamaman çok şükür kalabalığız :) iğne ile oldu canım ama klomen hap seviyesinde bi iğne fostimon ...

Güzel günlerde kullan canımm)Çook doğru diyorsun daha sıkı bağlanıyoruz rabbim ayırmasın...Bizim evlatlarımız geldiğinde çok mutlu ve huzurlu yuvaları olacak)(

amin canım.. aynen öyle mutlu bi yuvaya gelcek sıpalar .. ama artık gelsinler :))

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç

• İden -------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili --Birdahaki sefere inşallah

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

rapor mu cıkardın pekı ? iğne için az ödemıssın baya arkadaslar 700 lıralardan basedıyorlarda

idencım bugun doktora gıdecgım ıcın soruyorum canım kusura bakma hemen cıkıyor mu rapor? bırde benım mı demem lazım yoksa doktor kendı dıyor mu raporlu olcak dıye?

devlet hastanesinde rapor çıkarılıyo diye biliyorum... eğer aşılaman olcaksa devlette mecbur rapor çıkarıyosun baktın demiyolar sen söylersin.. ama ilk defa gidersen devlette hemen başlamazlar aşılamaya.. önce kendi hastanelerinde bütün tahlilleri yaptırmanı isterler..bizde öyleydi yani

sonra evlilik cüzdanı fotokopisi
nüfus kayıt örenği
resim
kimlik fotokopisi
ve ssk hizmet dökümü istiyolar bunlarla çıkarıyolar raporunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…