Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hiç birinizi tanımıyorum ama yürekler aynı şey için atıyor müminin mümine duası daha çabuk olurmuş hepimiz aynı durumda olduğumuz için içten dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimize hayırlısından bir bebiş versin inşallah

Canım hoşgeldin aramıza.
İnşallah güzel haberlerini alırız.

Merhaba arkadaşlar bugün pek giremedim..
Nasıl moraller
Merhaba canım)iyiyiz çok şükür Ececim kan verdi onu bekliyoruz)
Hoşgeldin aramıza)Hayırlı olsun aşılaman canın inş güZel haberlerini de alırız)

Merhaba canım)iyiyiz çok şükür Ececim kan verdi onu bekliyoruz)

Hoşgeldin aramıza)Hayırlı olsun aşılaman canın inş güZel haberlerini de alırız)

İnşallah güzel sonuç alırız bugün.
Bende dünden beri adet sancısı çekiyorum. Sürekli tuvaletteyim.
Birde iki üç gündür şeffaf bi akıntım var az.
Vallahi biri iğne yapsada uyusam 5 gün sonra kalksam(

kızlar dün gittim hastaneye, ikinci aşılama için adetliyken, ancak rapor tekrar çıkması lazımmış ve ben bu işlem için daha erken gitmeliymişim, bir ayda boş bekledik boşa gitmesin sen bi eczane ile görüş dediler, görüştüm iğneleri parası ile aldım, rapor işlem bittikten sonra çıkacakmış o zaman götürüp eczaneye vereceğim ve geri iade alacakmışım, hadi hayırlısı dün gece ilk iğnemi vurdum... Rabbim hepimize yardım etsin inşallah

benimde ustumde.bi yorgunluk var kuzumm

Hayir neden bu gerginlik :26:

Stresten canım.
Yaşadıkalrımız kolay değil ki. Ancak bizler burda birbirimizin derdini anlıyoruz.
Beni bu kadar gergin yapan şu pureg.iğneleri.
Kalçam mosmor onu geçtim ağrısı ayrı dert. Hergün vuran değişiyor acıtıyor. Oturamıyorum yürüyemyorum ağrıdan.
Hani diyorum çokmu nazlıyım yok vallahi değil .((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…