Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada p.tesi tekrar gidicem ya doktora yeniden heycanlanmaya başladım bile ben :)) olumsuz sonuç alan arkadaşlarında aynı heycanı yaşamaları lazım.. inş. bundan sonraki alacağımız her haber mutlu haberler olur :))

idare eder.bugun pek ii degilim cnm sen nasilsin
Canım yorgunluk var demişsin uzan dinlen bende yorgunum ve huysuzum bugün:S
Canım bende de var ağrı ve akıntı ben jeldendir diyorum ama sen jelde kullanmıyorsun...Keşke ya bir uyusak test günü kalksak

adet agrisi icin erken degil mi canim ins akintin falan bebektendir

yok canım erken değil çünkü çatlatma iğnesinden 12-15 gün arası hasta oluyorum ben. Bugün 11, gün korkuyorum o yüzden adet sancısımı bu diye. Çünkü benim adet sancılarım çok fazladır. Apranaxdan başka birşey geçirmez yerleri tırmalarım
Bilmiyorumki akıntı niye hani rahatsız edici bişey değil çamaşırımda farkediyorum böyle sümüksü bi şekilde azcık

Canım yorgunluk var demişsin uzan dinlen bende yorgunum ve huysuzum bugün:S

Canım bende de var ağrı ve akıntı ben jeldendir diyorum ama sen jelde kullanmıyorsun...Keşke ya bir uyusak test günü kalksak

Yok canım jel kullanmıyorum ben. Belki hasta olacağım onun için. Ben pazar günü hasta olacakmışım gibi hissediyorum ((

ayyy kiyamammm kuzumm benimde menegon igneler cok agriyordu geceleri uyuyamiyordum cok ii anliyorum seni jac tane kaldi

Saol canım. Yani kısmi felç yaşıyorum resmen. Vuranada bağlı şans artık kim varsa.
8 tane vuruldum. 4 tane kaldı canım.
Pazratesi akşamı bitiyor. Hasta olmazsam şayet salı sabahı test yaptıracağım.

Arkadaşlar bugün çok yoğunum çıkmam lazım.
Sonra gelirim. Umarım güzel haberde gelir keyfimiz yerine gelir. Hepinizi öpüyorum :)

Haydi hayırlı olsun canımm sevindim ilacını almana eczane kolaylık sağlamış iyi olmuş canım)iğnen ne gonal f mi??Bende hep kendim yaptım rabbim busefer bebeğine kavuştursunn
havadan dır havadaaannn

kuzular hala gidip yemek yiyemedim :) bende gelem bi bakam dedim sonra sohbeti yakalamsı zor oluyo :)

Kesin havadan canım sabahtan beri kasvetli kapalı içim karardı...inş canımmmm)

nasıl yanı canım anlayamadım ben 2. asılamayı oldum tutmadı adet olacagım bı kac gune 3. asılaam ıcınde bugun gıdecegım doktora raporu bugun mu cıkarmam lazım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…