Canım yorgunluk var demişsin uzan dinlen bende yorgunum ve huysuzum bugün:Sidare eder.bugun pek ii degilim cnm sen nasilsin
Canım bende de var ağrı ve akıntı ben jeldendir diyorum ama sen jelde kullanmıyorsun...Keşke ya bir uyusak test günü kalksakİnşallah güzel sonuç alırız bugün.
Bende dünden beri adet sancısı çekiyorum. Sürekli tuvaletteyim.
Birde iki üç gündür şeffaf bi akıntım var az.
Vallahi biri iğne yapsada uyusam 5 gün sonra kalksam(
adet agrisi icin erken degil mi canim ins akintin falan bebektendir
ayyy kiyamammm kuzumm benimde menegon igneler cok agriyordu geceleri uyuyamiyordum cok ii anliyorum seni jac tane kaldi
Canım yorgunluk var demişsin uzan dinlen bende yorgunum ve huysuzum bugün:S
Canım bende de var ağrı ve akıntı ben jeldendir diyorum ama sen jelde kullanmıyorsun...Keşke ya bir uyusak test günü kalksak
yaticam bugum valla belim butun kemiklerim agrio
ayyy kiyamammm kuzumm benimde menegon igneler cok agriyordu geceleri uyuyamiyordum cok ii anliyorum seni jac tane kaldi
erken oluyon demek ins bu sefer olmaz ben ortalama 15.gun oluyom
iyi bari az kalmis kiminin eli agir oluo dogru dion
Haydi hayırlı olsun canımm sevindim ilacını almana eczane kolaylık sağlamış iyi olmuş canımkızlar dün gittim hastaneye, ikinci aşılama için adetliyken, ancak rapor tekrar çıkması lazımmış ve ben bu işlem için daha erken gitmeliymişim, bir ayda boş bekledik boşa gitmesin sen bi eczane ile görüş dediler, görüştüm iğneleri parası ile aldım, rapor işlem bittikten sonra çıkacakmış o zaman götürüp eczaneye vereceğim ve geri iade alacakmışım, hadi hayırlısı dün gece ilk iğnemi vurdum... Rabbim hepimize yardım etsin inşallah
havadan dır havadaaannn
kuzular hala gidip yemek yiyemedim :) bende gelem bi bakam dedim sonra sohbeti yakalamsı zor oluyo :)
Kesin havadan canım sabahtan beri kasvetli kapalı içim karardı...inş canımmmmbu arada p.tesi tekrar gidicem ya doktora yeniden heycanlanmaya başladım bile ben :)) olumsuz sonuç alan arkadaşlarında aynı heycanı yaşamaları lazım.. inş. bundan sonraki alacağımız her haber mutlu haberler olur :))
güle güle cnm kolay gelsin
kızlar dün gittim hastaneye, ikinci aşılama için adetliyken, ancak rapor tekrar çıkması lazımmış ve ben bu işlem için daha erken gitmeliymişim, bir ayda boş bekledik boşa gitmesin sen bi eczane ile görüş dediler, görüştüm iğneleri parası ile aldım, rapor işlem bittikten sonra çıkacakmış o zaman götürüp eczaneye vereceğim ve geri iade alacakmışım, hadi hayırlısı dün gece ilk iğnemi vurdum... Rabbim hepimize yardım etsin inşallah
cnm her hast farkli benim iki raporumdada hic sorun cikmadi hic bi belge istenmedi ve 5dk da cikti raporum
Yok canım jel kullanmıyorum ben. Belki hasta olacağım onun için. Ben pazar günü hasta olacakmışım gibi hissediyorum((
ececim sonuc bellı olmadı mı hala cok merak ettım guzel haberler ver bıze hadıÇ))))
Heyecanla bekliyorum telefon edecekler. Hayirlisi bakalim haber vericem sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?