canim bu igneleri 3ay kullandim ve dr iliski onerdi illa asilama icin cikarmiolar rapor ben normaldede cikardim
birde bu gonal f iğneleri doğal ilişkiyle kulanan oldumu.özelde çıkan raporla verilmezmiki?iğnenin ödenmesi için illaki aşılama raporumu lazım acaba?
veee bende burda bi topikte söyle okudum tupe gecmek isterseniz ve asilama ozelde yaptirdiysaniz kendi dr unuz bi kagit yaziomus iste su isimli hastaya su ilaclarla asilama yaptim sonuc negatif die ve o cooook degerli kasesini basip imzasini atio bu belgeyle asilama oldugunuz kanitlanio
veee bende burda bi topikte söyle okudum tupe gecmek isterseniz ve asilama ozelde yaptirdiysaniz kendi dr unuz bi kagit yaziomus iste su isimli hastaya su ilaclarla asilama yaptim sonuc negatif die ve o cooook degerli kasesini basip imzasini atio bu belgeyle asilama oldugunuz kanitlanio
tip fakultesinden cikarttim daha oncede yazmıştım yine yazimmm
canim benim dr fakultede ogretim.uyesi resmi isleri rapor tahlil falan hastanede hallediyoruz ama muayeneye ozeline gidiyorum benim asilamamda ozelde oldu
valla bana.burda.bi topikte menegonu iki kez oduyormus dediler ama ben 3kutu menegon aldim raporla sorun olmadi
rica ederim canim kafana bisey takilirsa sor
canim devir o kadar degisti ki herkes nasil kekleriz insanlari nerden 3 -5lira fazla alalim die istismar ediyorlar insanlari kimsede ii niyet kalmamis biz bilmiyoruz.prosedur nedir kimsede bilgi vermio soyle söyle diee direkt kandirma yoluna gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?