Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
birde bu gonal f iğneleri doğal ilişkiyle kulanan oldumu.özelde çıkan raporla verilmezmiki?iğnenin ödenmesi için illaki aşılama raporumu lazım acaba?

peki hicran devlet hastanesindemi çıkardın.mesela şimdi doktorun çıkardığı raporla ovitrella ve klomeni alabiliyorum.aynı raporu iğnedede kabul ederlermi acaba?birde iğnelerin ödemesinde bir dozaj sınırı varmış galiba.biz bu hakkımızı kullanmışmı oluyoruz.birde ilaçları ne kadar aldın?çok sordum galiba yaaa:)

veee bende burda bi topikte söyle okudum tupe gecmek isterseniz ve asilama ozelde yaptirdiysaniz kendi dr unuz bi kagit yaziomus iste su isimli hastaya su ilaclarla asilama yaptim sonuc negatif die ve o cooook degerli kasesini basip imzasini atio bu belgeyle asilama oldugunuz kanitlanio

bunun ilaç kullanımıyla alakalı durumunu ben demiştim canım ama aşılamada da aynı geçerlilik söz konusumu onu hiç duymadım emin değilim

tip fakultesinden cikarttim daha oncede yazmıştım yine yazimmm

Rapor iki kez cikardim bir raporda iki aylik ilac vardi

Ilk raporla 2kutu gonal 1kutu menegon 1kutu ovitrelle 1kutu serophene 250tl ye aldim

Ikinci raporla 2kutu menegon 1kutu gonal 2kutu ovitrelle bir kutu serophene 270tl aldim

o zaman özelde rapor çıkmıosa ilaçlar rahat 600-700 tutar.oda aşılama bile olmadan o parayı vermek çok yaaa.eğer rapor çıkarmıyorlarsa devlete gideirm o zaman heralde

peki hicran sana ilaçlarda dozaj sıkıntısından bahsettilermi.devletin ödemesi sınırlımı?bilgin varmı bu konuda

aslında hastanenin emekli sandığıyla anlaşması var.mantıken baktığında çatlatma iğnesi klomeni ödüyorsa verdiği raporla onuda öder.daha önce ovitrella şiçinde bazı topiclerde 80 liraya aldıklarını raporla vermediğini yazmışlardı.ben klomen ve ovitrellayı 10 liraya alıyorum.belki bundada bi yanlışlık vardır diye bilen birine sorayım dedim:)

canim devir o kadar degisti ki herkes nasil kekleriz insanlari nerden 3 -5lira fazla alalim die istismar ediyorlar insanlari kimsede ii niyet kalmamis biz bilmiyoruz.prosedur nedir kimsede bilgi vermio soyle söyle diee direkt kandirma yoluna gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…