Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aşılamadan sonra kanda progesteron değerinize bakıldımı sizin ??? adetin 21. günü bakılan hormon var ya ona işte ??

kızlar aşılamadan sonra kanda progesteron değerinize bakıldımı sizin ??? adetin 21. günü bakılan hormon var ya ona işte ??

Canım ona yumurtlama olup olmadığı ve çatlama olup olmadığı için bakıyorlar diye biliyorum öyle mi?Bana bakılmadı..

Canım ona yumurtlama olup olmadığı ve çatlama olup olmadığı için bakıyorlar diye biliyorum öyle mi?Bana bakılmadı..

kuzum hem o dediklerin hemde rahimin kalınlığyla alakalı bişey diye biliyorum... niyeyse bakıyolar bizim hastanede aslında bakılmasa bir kere eksik izin almış olurum :))

Offff ariyacaklarmissss bekliyorummm
Çatlayacağız yahuuu)haydi bekliyoruz yaz mutlaka )
kuzum hem o dediklerin hemde rahimin kalınlığyla alakalı bişey diye biliyorum... niyeyse bakıyolar bizim hastanede aslında bakılmasa bir kere eksik izin almış olurum :))
Canım yumurta çatladığını zaten ultrasonda görüp aşılamam oldu birde ultrasonla baktığında rahim kalınlığına da bakıyo benim doktor hatta gayet iyi demişti belki ondan gerek görmedi..

aman bizimkiler standartçı herkesden istiyolar atlamıyolar bütün kanımı emdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…