Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İsyerimdeyim evde olsam yapardim valla karnima agrilar giriyor birazdan tekrar aricam

Ececiimmm belirtin var mı pekii??kız gününde geçti seninnn allahımmm gelsin ilk bebeğimizz)

Yaaa okadar heveslendik bir veletimiz olamadı ne nazlı bizim bebeler ya gelmek bilmiyorlar...Tabiki canım sakın sıkma canını aşılamaya devam dimi Ececimm??

Evet dr ilaclari kullan pzt bakalim falan dedi ama ben ilaclari birakicam adet gelsin bir an once baaliyim ikinciye.zaten umudum yoktu ama beklerken insan heyecanlaniyor ama bitti buna da sukur herseyin hayirlisi

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç

• İden -------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili --Birdahaki sefere inşallah

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran ----- bir dahaki sefere inşallaahhh

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------birdaha ki sefere inşallah

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Birdahaki sefer inşallah

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…