Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet dr ilaclari kullan pzt bakalim falan dedi ama ben ilaclari birakicam adet gelsin bir an once baaliyim ikinciye.zaten umudum yoktu ama beklerken insan heyecanlaniyor ama bitti buna da sukur herseyin hayirlisi
Sen bilirsin canım doktorunu dinle istersen diycem ama biranöncede yeni döngü başlasın diyorsun haklısın sen bilirsin canım...Aynen canım beklemek insanı heycanlandırıyor ama yeni bir başlangıç olacak sana inş 2.de tutacak:))
listeden çıkarmıyım dimi bekliyim biraz daha

Pazartesiye kadar bir umut bekleyelim canım sonra çıkartırsın

ayy kızlar nasıl karnım ağrıyo sırtım ağrıyo.. damla damlaaa geliyo regl.. sökülemedi tam anlamıyla... şişti karnım su içsem dünyayı yemişim gibi oluyorum ama iki saat sonra hç bişey yememiş gibiyim :))

Aspirin iç canım kanı sulandırıyor ya bir söktürüyor anlatamam)ama eve gidince iç sen

Hani hastalanmadan birkaç dakika önce bazen bir ağrı gelirya aaa dersiniz hastalanıyorum 2dk sonrada gelir zaten işte öyle bir ağrı giriyor kasıklarıma daha çokta sol kasığıma :S Günümede daha var olası günüm 24 ü.normalmi bu ağrı içimi bir his kaplıyor erken hastalanacakmışım gibi dilerim olmaz(

Hatunlar nirdesiniz yaww yapayalnız kaldım burada hüüüüü Gideyim kek yapayım barii napayım((

Hatunlar nirdesiniz yaww yapayalnız kaldım burada hüüüüü Gideyim kek yapayım barii napayım((

ay bende bugun hic bisey yapmadim valla

ah guzular.. bizimde ofis boşaldı yine.. bütün üst düzel çıktı gitti. tatile girmiş sayıyorum kendimi açayım bi dizi mizi bişi izliyim

akşama ne yemek yapsam diye düşünüyodum saolsun kaynanam akşam yemeğe gelin çorba yapıyım dedi bu kadın manyak

Ancak geldim kzılar. Ececim çok üzüldüm ya. Ama pes etmek yok canım moralini bozma elbet bebişi kucağına alacaksın

ececim cok uzuldum ama dedıgımız gıbı yola devam ben az önce gıttım geldım doktora 3. asılama ıcın arkadaslar zekaitahire gittim ankarada mahmut nedım çiçek doktorum prof. bu kadar tahmın etmıyordum hatta gıtmesem mı dıyordum ama cok sukur cok ıyı cıktı herseyı sordum aklımdakı adetımın 2 gunu gıtcem yıne bu sefer klomen degıl ıgneye gecerız dedı 2 kere daha asılama yaparız sonra artık tup bebek dedı ınsallah gerek kalmaz tutar tup bebek ıcınde ozelde yapılanları da al dursun dosyanda dedı bunları da eklerız tup bebek raporunu cıkarırız dedı ıgne ıcınde 2 resım getır raporun hazır kolay onlar takma dedı siencime de ayrıca teşekkürler hiç aklımda yokken sayesinde gittim eğer hamile kalırsam söz ağzını tatlandırcamm :)))

Sağol canım benim sen hamile kal ben bişey istemem zaten :)

bu arada benim moralim çok bozukkkkkkkkkkkk
dayanamadım bugün kan testine gittim ve sonuç hüsran 2 negatif çıktı sonra eve geldim bide test yaptım oda negatif çıktı offff offfff hemşire dedi gününü bekle erken gelmişsin belki yükselir diye ama hiç umudum yok, neyse artık hayırlısı olsun yola devam şimdi işin yoksa adet günümü bekliycem tabi ondan önce formalite icabı bide çarşamba doktoruma gidicem pöfffffffffffffffffffff

Hayatım erken yapmışsın ama 2 değeride az değil ki. Yükselir belki.

sinemm niye bu kadar erken gittin ki canım ya biliyorum beklemesı cok zor ama boyle de ıyı mı oldu daha cok uzuldun ve belkıde bosa uzuluyorsun ve stres yapıyorsun tuttuysada gıder bak allah korusun yapma bekleyelim hele olmazsa o zaman dusunuruz

ya canım arkadaşın eşi kadın doğumcu izmirde onu aradım dün gece eşi dedi yarın gitsin kanda çıkar diye dedim aşılamam 5 inde oldu diye tutmuşsa çıkar dedi o yüzden gittim bu arada senide görmedim hastanede kaçta gittin hangi odaya girdin?

5 gün erken yaptım ama ümidim kalmadı artık hani biraz yüksek çıksa belki der umutlanırdım ama 2 çok düşük zannetmiyorum ki yükselsin

Canım benim bende çok sabırsızım inan bende bugün gitmemek için kendimi zor tuttum.
Ama 5 gün daha sabır. 2 çok düşük değil. 5 olması gerekiyor.
Yani daha aşılama olalı 9 gün oldu. 12 günü geçmesi lazım.
Biraz daha sabır canım üzülme. OLmadı diyelim bi dahaki sefer burdayız bak zaten kimse olumlu cevap alamadı.
Bu almayacağız anlamınada gelmiyor.
En sonuncumuz hamile kalana kadar burdayız birbirimize desteğiz canım benim nolur üzülme(Yazması kolay diyeceksin) haklısın.
Ama rabbim vermeyince vermiyor. Yılmak yok devam :)

ay bende bugun hic bisey yapmadim valla
Valla ben aşılama yaptırdığımdan beri hiiiç bişey yapmıyorum ne yemek ne bişey boyna yatıyorum bugün ilk defa mutfağa girdim
hahahhah çok hoş ya yemeğe gelin çorba yapayım ahahahhakoptuumm:))
Canımmm çok sevindim ya inş busefer olacak doktordan memnun olmak çok önemli..Özelde yapılanları da kabul etmeleri süper olmuş ama inş gerek kalmayacak tüpe falan canımm:))

Sinemcim erken yaptırmışın hiiç canını sıkma artma ihtimali yüksek!!Buketti sanırım ilk gebeliğinde yani 2.aşılamasında gidiyor 1,70 çıkıyor sonradan arttı ve hamileydim dedi hatta ideninki düşük çıkınca demişti geçmişte de var hemde o gününde baktırmışta öyle çıkmış oyüzden bekle 5 gün az değil birden artar çünkü eğer varsa ki inş vardır canım kesip atma hemen ve canını sıkıp streste yapma..

Güldüşüm süper yazmışsın vallahi canım klavyene sağlık:)))Gerçekten de en sonuncumuz hamile kalana kadar buradayızzz allahın izni ile:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…