Canım benim bende çok sabırsızım inan bende bugün gitmemek için kendimi zor tuttum.
Ama 5 gün daha sabır. 2 çok düşük değil. 5 olması gerekiyor.
Yani daha aşılama olalı 9 gün oldu. 12 günü geçmesi lazım.
Biraz daha sabır canım üzülme. OLmadı diyelim bi dahaki sefer burdayız bak zaten kimse olumlu cevap alamadı.
Bu almayacağız anlamınada gelmiyor.
En sonuncumuz hamile kalana kadar burdayız birbirimize desteğiz canım benim nolur üzülme(Yazması kolay diyeceksin) haklısın.
Ama rabbim vermeyince vermiyor. Yılmak yok devam :)
Sinemcim erken yaptırmışın hiiç canını sıkma artma ihtimali yüksek!!Buketti sanırım ilk gebeliğinde yani 2.aşılamasında gidiyor 1,70 çıkıyor sonradan arttı ve hamileydim dedi hatta ideninki düşük çıkınca demişti geçmişte de var hemde o gününde baktırmışta öyle çıkmış oyüzden bekle 5 gün az değil birden artar çünkü eğer varsa ki inş vardır canım kesip atma hemen ve canını sıkıp streste yapma..
canım enazından erken üzüldüm 5 gün sonra aksi çıkarsa bolca sevinirim ama ümitli değilim umutlandırmakta hiç istemiyorum kendimi o yüzden 2. için çarşambayı bekliyom doktorumla konuşayım diye :)
İyi haydi bakalım rabbim bolca sevinmeyi nasip ederi inş da hepimiz sevinmiş oluruz:))Olmazsa da dediğin gibi hemen 2.ye start vermek en doğrusu şahsen bende öyle yapıcam durmak yoookkkk aşılamaya devamm:)))
Güldüşüm süper yazmışsın vallahi canım klavyene sağlık:)))Gerçekten de en sonuncumuz hamile kalana kadar buradayızzz allahın izni ile:)))
Saol canım benim :))))
Aynen hamilene kalana kadr desteğiz. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için oleyyyy
sağol canım walla merakımı giderdim enazından çarşamba günü negatif sonucunu alsamda üzülmem biliyom nasılsa ben şimdiden 2. yi planlamaya başladım :) walla hepimiz hamiş kalıp resimlerinizi paylaşana kadar burdayım gitmeye niyetim yok üzülsemde sevinsemde hep destekteyim :))) hepinize çok tşk ederim :)
şule sen özel muayenehanesinemi gittin doktorun?
Evet aynen canım beter bişey aynsıı bendede var :)))
Evettt hamişler burayaaaa oleyyyy
Kızlar ben kaçıyorum.
Ben ümitsizim dediğim gibi pazar adet olacakmışım gibi hissediyorum. Ama iğneleri vurdurmaya devam ediyorum.
Allah hayırlısını nasip etsin.
Kendinizie iyi bakın kızlar hafta sonu girerim yine
BANA BAAKIIINNN bu dediklerini kayıt altına alıyorm kızlar ben hamileyim diyp kaçanı oyarım
sinemcim üzülme tatlım evet ikincilere konsantre oluıyoruzikincisi olacak :)
Olsun vallahi canımmmm:))))çok güldüm yaaa durmak yok aşılamaya devam artık sloganımız olsun :))))))))))
hahahah koptumm yaww:) Canım mesaj yazarken ekranın altında çıkıyor hareketli ikonlar üstüne tıklayınca tıkladığın ikon mesajına ekleniyor yahu sen pc den girmiyormusun??Gerçi Telefondan da çıkıyor ben telden giriyorum çoğunlukla...hahahhaah:))kızlar biriniz bana şu gülücük işaretleri nasıl yapılıyor desin :)
Canımm olumsuz düşünme sen yine aaa olumsuzluk yookkk son güne kadar:))Tamam canım görüşmeküzereKızlar ben kaçıyorum.
Ben ümitsizim dediğim gibi pazar adet olacakmışım gibi hissediyorum. Ama iğneleri vurdurmaya devam ediyorum.
Allah hayırlısını nasip etsin.
Kendinizie iyi bakın kızlar hafta sonu girerim yine
Hahahahha oy kız oyyy :)))Hepimiz hamile kalınca faceden grup açalım:))) Evetttt ikinciler olacakkk:))Durmak yoookkk aşılamaya devammm:))))BANA BAAKIIINNN bu dediklerini kayıt altına alıyorm kızlar ben hamileyim diyp kaçanı oyarım
sinemcim üzülme tatlım evet ikincilere konsantre oluıyoruzikincisi olacak :)
aynen idencim profil resmimi ultrason resmim yapana kadar ve herkesinknide öyle görene kadar burdayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?