Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba bir şeyler sormuşsunuz ama yazamadım kusura bakmayın misafirim gelecek yemek yapmakla meşguldum bu aralar yoğunum pek giremicem sorunuz varsa özelden mesajda atabilirsiniz versacecim özel değil sineminde dediği gibi normal devlet hastanesi ama çok beğendim çok tatlı tonton bir doktor girmek istersen gidebilirsin öneririm . Sinemcim 3te randevum vardı ordaydım ama kosturmaca ıcınde gectı bı ora bı burası hastane ne kadar buyukmus oyle bulana kadar canım cıktı d blokta 3. katta odası var ordaydım canım adetımın 2. gunu yıne gıtcem buyuk ıhtımal pazartesı gıderım ıcerı gırer gırmez adamın ıcıne dogdu herhalde ogretmen mısın dedı dırek ne gulesım geldı aklıma dırek sen geldın :))) hıc uzme o tatlı canını denk gelrısek hastanede goruselım bı kahve ıcelım opuyorum kızlar hepınızı Allaha emanetle stres yokk!!!!!!!!!!!!!

inşallah canım eğer benim doktorum gelmemişse bu profu deneyebilirim :) ben demiştim öğretmen olduğunu ya anlıyorlar yada biz söyleyince çok iyi davranıyorlar :) bakalım ben bi çarşamba gideyim ne diyecekler ona göre randevu günümü söylerim inşallah denk gelir görüşürüz :)

Sinemcim seninle belirtilerimiz aynı gibiydi bizim sende de akıntı vardı dimi şeffaf?

evet sadece wc de geliyordu ama bide şuleylede aynıydı belirtilerimiz ama malesef negatif gerçi herkes hemşire bile 5 gün erken gittiğimi belki değerimin yükselebilceğini söyledi ama ben pek umutlu değilim

evet sadece wc de geliyordu ama bide şuleylede aynıydı belirtilerimiz ama malesef negatif gerçi herkes hemşire bile 5 gün erken gittiğimi belki değerimin yükselebilceğini söyledi ama ben pek umutlu değilim

Benim çamaşırıma da çıkıyor ara ara...Evet canım erken seninki artabilir sürpriz olur inş)

Benim çamaşırıma da çıkıyor ara ara...Evet canım erken seninki artabilir sürpriz olur inş)

inşallah senin ki pozitif sonuçlanır canım benim pek umudum yok değerim 2 olsaydı zaten şimdide yüksek çıkardı malesef düşük geldi bana bu yüzden 2. ye psikolojik hazırlamaya baladım bile :)

inşallah senin ki pozitif sonuçlanır canım benim pek umudum yok değerim 2 olsaydı zaten şimdide yüksek çıkardı malesef düşük geldi bana bu yüzden 2. ye psikolojik hazırlamaya baladım bile :)

Sen 2.ye hazırlan canım olursa sürpriz olur buda )Buarada jeli kullan ama yine de 5 gün bırakma hemen..

sağol canım bu arada sen regly oldunmu? acaba günümdemi olcam yoksa geçmi olcak merak ediyorum :)

Sineeemmm daha benim test günüm gelmedi aşılama olalı 7 gün oldu ne reglisi )Çağırma kırmızıları hahahha)Canım valla bende bilmiyorum günündemi olacak yoksa gecikme olur mu bir fikrim yok ama jelde de hormon var belki geciktirir gibi geliyor bana...

ya tatlım kusurabakma frekansları şaşırdım uzak dursun o kırmızılar allah korusun gelsin bebişler çifter çifter :)

walla bende ki belirtiler aynen devam ediyor midem yanıyor dudaklarım kuruyor wc ye sık çıkıyorum akıntım oluyor sol kasığım ve bacağım çekiliyor bilmiyorum walla ne olcak bu halimiz :))

oh oh devam etsin canım)bu sol kasık olayını çözemedim bende hepnsol kasık acıyor biri sıkıyo sanki bir tuhaf hayır olsun canım halimiz)Demin Buket göründü ona soracaktım ama birşey yazmadan kaçtı görürsek soralım ona...Mayıs topiğinde hamile kalan 4 kişiden biri...

buketin değeride düşükmü çıkmıştı öyle birşey okudum sanki sonradan yükselmiş yanlış hatırlamıyorsam benimkinden düşükmüş geçmişi okuycamda gözüm yemiyor :)

Sonat canım yarın da senin test günündü nasılsın??Kaçta yaptırıcan testi??İnş guzel haberlerini alırız canım mutlaka yaz sonucunu...

kızlar ben bugün adet oldum zaten kan testi de negatif çıkmıştı. inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım .

buketin değeride düşükmü çıkmıştı öyle birşey okudum sanki sonradan yükselmiş yanlış hatırlamıyorsam benimkinden düşükmüş geçmişi okuycamda gözüm yemiyor :)

Evet canım ilk 1,70 çıkmış sonradan yükselmiş 4 gün sonra mı ne yanlış hatırlamıyorsam 250 küsür olmuş))

Evet canım ilk 1,70 çıkmış sonradan yükselmiş 4 gün sonra mı ne yanlış hatırlamıyorsam 250 küsür olmuş))

yaaaaaaa darısı bana olur inşallahhhhhh benimde 2 çıktı daha 5 günüm var allahımmmm ne olur kan testini erken yaptırdığım için sonuç düşük olsun ne olur çarşamba yüksek olur peki bukette de negatifmi yazıyormuş ayyy keşke onlıne olsada sorularımı sosam :))) heycanlandım şimdi

kızlar ben bugün adet oldum zaten kan testi de negatif çıkmıştı. inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım .

Hay allah canım ya üzüldüm ama birdahakine inş rabbim hepimizi kavuştursun bebelerine...Canım önümüzdeki ay devam mı aşılamaya?senin kaçıncı aşılaman dı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…