Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım 5 in altı zaten negatif yazıyor İdenin de 1.50 çıkınca söylemişti buket...Valla birdaha online olsa da sorsak demin yazdım ama görmeden çıktı sanırım..İnş canım darısı sana olur oyüzden çok zorlama kendini stress yapma..

ya inan ki hiç umudum yoktu ama 5 gün erken kan testini yapınca düşünmeye başlamıştım hele hemşire birgünde değer fırlayabilir dediğinde bile umutlanmamıştım buketi bugün dört gözle beklerim artık çok sorum olcak kaçıncı gününde kan testini yapmıştı acaba ayyyy sibel çokkkkk tşk ederim içime azda olsa umut kıvılcımlarını soktun çok sağolll

Canım valla kırmızıları görmeden umudunu yitirme görürsende yeni bir umut başlar zaten)Buket mayıs 2013 aşılama topiğinde aslında orada ilk sayfadan bukeytin test tarihine bakıp yazılarını bulabilirsin kesin topikte detaylı yazmıştır zaten çok sayfa yok o topikte kolay olur bulmak..Telden girmesem ben bakarım ama..

bakıyım canım inşallah bulurum bulamazsam buket kafasını şişiririm artık :)))

Azcuk yanlış hatırlamışım 10.gün gitmiş ilk ve negatif demiş doktoru adetin 3.günü gel demiş sonra 18.günü gitmiş 532 çıkmış sonuç hahahhah1 hafta sonra 9000 olmuş)

canım benim 1 saattir arıyodum bulamadım çok sağol bugün benimde 9. günüm aşılamadan sonraki bende de 2 çıktı benziyor buketle ay inşallah sonucu iyi olur :)

Ben buldum daa seni bulamadım)baktın dimi 66,67.sayfalara..Evet gerçekten benziyor onun da 10.günü 1.50 çıkmış seninki 9.gün 2 çıktı inş sonucu da benzer canım bekle bakalım )rabbim ol desin valla)

Ben buldum daa seni bulamadım)baktın dimi 66,67.sayfalara..Evet gerçekten benziyor onun da 10.günü 1.50 çıkmış seninki 9.gün 2 çıktı inş sonucu da benzer canım bekle bakalım )rabbim ol desin valla)

walla içime öyle güzel umut serpiştirdin ki allah senden razı olsun sibel çok sağol inşallah buketle sonumda benzer :)

walla içime öyle güzel umut serpiştirdin ki allah senden razı olsun sibel çok sağol inşallah buketle sonumda benzer :)
CCanımmm amiinn inş sonu da benzer)Kırmızıları görmeden umutsuzluk yok hep diyorum)Buket gelse de azcuk soru sorsak)
Kızlar bişey sorcam eşleriniz kaç gün perhiz yapmıştı aşılamalarınızda?3. Gün olcsk benimki normaldir dimi
Canım benim de 3.gün oldu hatta plansız oldu benimki doktor sordu 3 gün dedim süper bende 3 gün perhiz veriyorum dedi.2 veya 3 gün ideal oluyor zaten

he walla buket gelsede azcık başını şişirsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…