yaaaaaaadarısı bana olur inşallahhhhhh benimde 2 çıktı daha 5 günüm var allahımmmm ne olur kan testini erken yaptırdığım için sonuç düşük olsun ne olur çarşamba yüksek olur peki bukette de negatifmi yazıyormuş ayyy keşke onlıne olsada sorularımı sosam :))) heycanlandım şimdi
Canım 5 in altı zaten negatif yazıyor İdenin de 1.50 çıkınca söylemişti buket...Valla birdaha online olsa da sorsak demin yazdım ama görmeden çıktı sanırım..İnş canım darısı sana olur oyüzden çok zorlama kendini stress yapma..
ya inan ki hiç umudum yoktu ama 5 gün erken kan testini yapınca düşünmeye başlamıştım hele hemşire birgünde değer fırlayabilir dediğinde bile umutlanmamıştım buketi bugün dört gözle beklerim artık çok sorum olcak kaçıncı gününde kan testini yapmıştı acaba ayyyy sibel çokkkkk tşk ederim içime azda olsa umut kıvılcımlarını soktun çok sağolll
Canım valla kırmızıları görmeden umudunu yitirme görürsende yeni bir umut başlar zaten)Buket mayıs 2013 aşılama topiğinde aslında orada ilk sayfadan bukeytin test tarihine bakıp yazılarını bulabilirsin kesin topikte detaylı yazmıştır zaten çok sayfa yok o topikte kolay olur bulmak..Telden girmesem ben bakarım ama..
bakıyım canım inşallah bulurum bulamazsam buket kafasını şişiririm artık :)))
Bulursun canım bende bizim tooikte yazdıklarını bulmaya çalışayım)
Haydi hayırlı olsun canımm sevindim ilacını almana eczane kolaylık sağlamış iyi olmuş canım)iğnen ne gonal f mi??Bende hep kendim yaptım rabbim busefer bebeğine kavuştursunn
evet canım çok şükür bir ay daha boş beklemek istemiyordum, inşallah burda olan olmayan cümle bebek isteyenimiz kavuşalım
nasıl yanı canım anlayamadım ben 2. asılamayı oldum tutmadı adet olacagım bı kac gune 3. asılaam ıcınde bugun gıdecegım doktora raporu bugun mu cıkarmam lazım yanı
şulem ben ist zeynep kamile gidiyorum ilk aşılamada bir hafta önceden raporu işlemleri için resim falan istediler, rapor çıktığında da regli olunca gittim, ama ikincide önce aşılamanı yapıcaz sonra rapor reçete işini halletcez dedi, bu sebeple ilacı cepten aldım, tabi istersem bu ayı es geçip raporu çıkarta bilirdim, ama ben parayla alayım dedim rapor çıkana kadar, bi şekilde hastane yönlendiriyor seni, prosedüre uyuluyor, senin iki aşılaman raporsuz mu olmuştu, bende tüpe geçmek için biran önce olasun istiyorum
Haydi hayırlı olsun canımm sevindim ilacını almana eczane kolaylık sağlamış iyi olmuş canım)iğnen ne gonal f mi??Bende hep kendim yaptım rabbim busefer bebeğine kavuştursunn
evet canım çok şükür bir ay daha boş beklemek istemiyordum, inşallah burda olan olmayan cümle bebek isteyenimiz kavuşalım
şulem ben ist zeynep kamile gidiyorum ilk aşılamada bir hafta önceden raporu işlemleri için resim falan istediler, rapor çıktığında da regli olunca gittim, ama ikincide önce aşılamanı yapıcaz sonra rapor reçete işini halletcez dedi, bu sebeple ilacı cepten aldım, tabi istersem bu ayı es geçip raporu çıkarta bilirdim, ama ben parayla alayım dedim rapor çıkana kadar, bi şekilde hastane yönlendiriyor seni, prosedüre uyuluyor, senin iki aşılaman raporsuz mu olmuştu, bende tüpe geçmek için biran önce olasun istiyorum
Amiin canım rabbim evlatlarımızla kavuştursuen bizleri...
10.gün değeri 1.50 falanmış canım..
canım benim 1 saattir arıyodum bulamadım çok sağol bugün benimde 9. günüm aşılamadan sonraki bende de 2 çıktı benziyor buketle ay inşallah sonucu iyi olur :)
Ben buldum daa seni bulamadım)baktın dimi 66,67.sayfalara..Evet gerçekten benziyor onun da 10.günü 1.50 çıkmış seninki 9.gün 2 çıktı inş sonucu da benzer canım bekle bakalım )rabbim ol desin valla )
Kızlar bişey sorcam eşleriniz kaç gün perhiz yapmıştı aşılamalarınızda?3. Gün olcsk benimki normaldir dimi
CCanımmm amiinn inş sonu da benzerwalla içime öyle güzel umut serpiştirdin ki allah senden razı olsun sibel çok sağol inşallah buketle sonumda benzer :)
Canım benim de 3.gün oldu hatta plansız oldu benimki doktor sordu 3 gün dedim süper bende 3 gün perhiz veriyorum dedi.2 veya 3 gün ideal oluyor zatenKızlar bişey sorcam eşleriniz kaç gün perhiz yapmıştı aşılamalarınızda?3. Gün olcsk benimki normaldir dimi
CCanımmm amiinn inş sonu da benzer)Kırmızıları görmeden umutsuzluk yok hep diyorum )Buket gelse de azcuk soru sorsak )
Canım benim de 3.gün oldu hatta plansız oldu benimki doktor sordu 3 gün dedim süper bende 3 gün perhiz veriyorum dedi.2 veya 3 gün ideal oluyor zaten
he walla buket gelsede azcık başını şişirsek :)
Evet canımm)Bugün olmaSa yarın gelir uyumuştur belki uyku yapıyormuş ya ilk aylar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?