kesin uyuyordur :)
Valla benim bile uykum geldi jel saatimi bekliyorum)Canım ya allahım tüm isteyenlere evlat nasip etsin okadar zor bir sınav ki yaşadığımız...
slm kızlar ben gecen gün proxeed plus aldım eşim için acaba 8 günde etki edermi devamlı kullanılması gerekigini 3 5 ay sonra %100 artış oluyomuş spermlerde ama belki artar yokm bilgisi olan
Canım iden eşine almıştı diye hatırlıyorum o onlineken yazsan birgün bizde hatırlar sorarız ama etki eder bence kısa sürede birde sinemin yaotığı kürü yap ikisi birden uçurur değerlerislm kızlar ben gecen gün proxeed plus aldım eşim için acaba 8 günde etki edermi devamlı kullanılması gerekigini 3 5 ay sonra %100 artış oluyomuş spermlerde ama belki artar yokm bilgisi olan
Amiin canım inş o günlerde gelecek dediğin gibicanım aynı şeyi yazıcaktım benim bile uykum geldi diye :) allah sabrınıda veriyor gücünüde veriyor sibelcim zor sınav ama bebişlerimizi kucağımıza alınca herşeyi unutcaz çektiğimiz acılarıda hamilelere özentiyle buruk yürekle bakan gözlerimizide allah eksik etmesin gerisi zor olsun ama güç olmasın :)
Canım iden eşine almıştı diye hatırlıyorum o onlineken yazsan birgün bizde hatırlar sorarız ama etki eder bence kısa sürede birde sinemin yaotığı kürü yap ikisi birden uçurur değerleri)
Amiin canım inş o günlerde gelecek dediğin gibiSinemcim yatıyorum ben canım hem saatim geldi hem uykum sende unutma ilacı )İyi geceler yarın görüşmeküzere )
canım benim 1 saattir arıyodum bulamadım çok sağol bugün benimde 9. günüm aşılamadan sonraki bende de 2 çıktı benziyor buketle ay inşallah sonucu iyi olur :)
buketttttttt kaç saattir seni bekliyorummmmm hoşgeldinnn birazcık başını şişircem senin :)
İns cnm iyi olur
Merhaba kızlar. Bende iğne vurulmaktan geliyorum:)
Bugün acıtmadı bu kadın nöbetteyken mutlu oluyorum :))
10. gün doktorun mu çağırmıştı. ben merakımdan gittim daha 9 gün oldu değerim 2 çıktı bişey daha sorcam çatlatma iğnesinden sonra 10. günmü aşılamadan sonra 10. günmü? değerin yükselsin diye doktorun ilaç verdimi o 1 haftalık süreci nasıl geçirdin? çok soru sordum dimi kusurabakma bende umutlandım işte umut fakirin ekmeğidir :)
Buketcim canım nasılsın)??
benm eşim sigara içki falan içmez çok şükür sen ne kürü yaptın şekerim yazsana bi zahmetcanım daha öncede yazmıştım bize ilaç vermedi ki eşime 3 milyonla çocuğun olmaz sıgarayı bırak bidaha bakalım yoksa tüpe yollayım demişti eşim ne ilaç kullandı ne sigarayı bıraktı sadece benim yaptığım kürü 2 ay düzenli içti ve 3 milyondan 30 milyona çıktı aşılamada verdiği örnekte ise 24 milyondu temizlenince 15 milyon kaldı ama o bile yeter dedi doktoru normal dedi umarım yardımcı olabildim. benim eşimde hem şekil bozukluğu hem az hem hareket yavaşlığı hemde iltihap vardı iltihap hariç hepsi düzeldi
Evet cnm dr çagirdi 10.gunu aşılamadan sonraki 10.gun cnm deger yukselssin diye ilac vermedi ama her gun degerin artiyor 532 iken 1 haftada 9000 oldu dusun artik 1 haftalik sureci ztn dr tutmamis ama yinede yumurta gec dollenmis olabilir dinlen dedi ben tam tersi yaptim canimin sikintisindan senin degerin guzel cikmis masallah ins tutmustur
benm eşim sigara içki falan içmez çok şükür sen ne kürü yaptın şekerim yazsana bi zahmet
geçmiş olsun :) hoşgeldin :)
walla bana bugün hemşirede de dedi bekle dedi niye erken geldin diye bide fırça kaydı :) normalde doktorum çarşamba çağırdı bende değerime şaşırdım hep 0,01 çıkardı 2 görünce tuhafıma gitti ama çok umutlanmak istemedim karamsarlığa düştüm yaklaşık 45 dk yol yürüdüm sinirimden olmadı diye işin garip yani belirtilerim devam ediyor bugün kaburgamda batmaya başladı nedeni ni bilmiyorum malesef
Cnm bende normalde olmayip olan sey tek seffaf bir akinti hem aşırı şekilde oluyordu ve hala devam ediyor yine yaptir iki gun snr tahlil bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?